Erkek arkadaşım arkadaşlarıyla tatile gidecek. Açıkçası pek taraftar değilim. Ona güvenim tam ama ortamı bilirsin. Sizce ne yapmalıyım. Siz erkekler tatile gittiğinizde ne olmasını istersiniz?
Cevabın nedir?
Dinlenmek için gidilir yeşil bir dağın ucundaki sessiz sakin bir kulube olursa çok daha fevkâlede olur. Onun dışında plaj falan diyosan çogu erkek yaşlı dedeler bile dahil kızları bir seks objesi gibi süzerek bıyıklarını burar
kadın olmanız yeterlidir o tipler için siz de gitmeyin derim " efenim size ne eğlenmeye hakkım yok mu?" derseniz ben fikrimi beyan ettim gerisi sizin bileceğiniz iş00 Yorumla
En İyi Cevaplar
O o erkeklere bagli 1 keske yanimda kiz olsaydi iliskiye hirseydim diye dusunur 2 de ap ayri birsey dusunur :Sacma oldu ama k. b turk erkekleri baska ne dusunur aklima gelmedi
03 Yorumla- +1 yıl
O erkekten erkege gore deisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden kafana takiyorsun takma kız güvenmiyor musun sevgiline.
Sevgilimde gitmesine izin veriyorum ben aramasam bile o her zaman arıyor mesaj atıyor hemde görüntü ile konuşuyoruz. Aramasam hemde mesaj atmasam Sevgilime. sevgilim bana kızıyor :)05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUmarim yapmaz ben ce kız ama şimdi ne hissediyorsun. Kendin güvenin varsa tamam problem yok.
Cevap sahibi+1 yılKorkuyorsan demek ona güvenmemeye basliyorsundur yani.
Korkmana gerek yok hep dua et.
karı kız muahbbetı ıste alla alla :ASDF:g:
cevabını bıdıgınız soruları nıye soruyorsunuz annmıyorum kı00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
40Cevap
+1 yıleğer erkek arkadaşına güveniyosan korkmana gerek yok.
ben geçen yaz bodruma gittim bir arkadaşımla, arkadaşım kız arkadaşına çok aşıktı ama sadece tatil olsun diye geliyordu benle. ben mesela clupta turistlerle takılıyodum ama o hiç yanaşmıyodu kızlara felan.05 Yorumla- +1 yıl
ama inan bana ordaki ortamda normal hayatından çok farklı.
kızlar durup dururken gelip kucak dansı yapıyor, turistler kızların laf attığı bile oldu.
yani nolcada belli olmaz haberin olsun :D - +1 yıl
herşey arkadaşının sana olan sevgisinde bitiyor :D
erkek erkeğe kız kıza tatile gıdılmez, ona guvenebılırsınız ya yanındakıne? ya bulundugu ortamdakılere!!
01 Yorumla
+1 yılne yapsın peki kız arkadaşlarıyla mı gitsin? ya da hiç mi tatil yapmasın?
01 Yorumlaerkekler biraraya gelince ya abazalık yapar ya gay lik bu zihniyet değişmeli kız varsayalım bozuk erkek istemedikten sonra kız hiçbirşey yapamaz
01 YorumlaAyrı çadr kurarsnz olur biter hem kimse sevgilisine yapılan hataya göz yummaz korkma erkeklerinde vicdanıvar
014 Yorumla
+1 yılYol yakinken boz bu isi arkadaslarinin aklina ugya bilir belki oda yapmazsa
02 Yorumla- +1 yıl
Kalp krizii gecirdim demekle ne biliyim bul biseler
+1 yılKayseriye gidiyor mesela, adam ne düşünür? Tabi ki pastırma yemeyi :D
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. seninle her konuştuğunda sıkıcı geçiyor diyeceği kesin :)))
07 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 837 cevap paylaştı. Eğer güvenin tamsa gönder ama yine de dikkatli olmak lazım
03 Yorumla
+1 yılArkadaş ortamına göre değişir ama sonuçta erkek bu çapkınlık olmazsa olmaz :)) Ama gay felan bunlar olmaz.
029 Yorumla- +1 yıl
Eğer karşılıklı ilişkiniz kuvvetliyse hayal bile etmez merak etme ;)
- +1 yıl
Kadın tarafı kuvvetliyse erkekte kesin kuvvetlidir. Hele bir de sen çekiciysen hem vücut hemde ruh olarak senden vazgeçemez :) Ama odunlar var tabiki kişiyi tanımadığım için yorum yapamam :D
- +1 yıl
Aynen sana katılıyorum içi güzel olduktan sonra gerisi boş. Ama şimdi yalan konuşmayalım kim istemez sevgilisinin çekici olmasını :))
- +1 yıl
Maalesef öyle :) Bende ilerlemeye çalışıyorum bakalım. O da boş değil gibi duruyor çokta iyi biri aynı sınıftayız hemde :)) İnşallah olur bakalım
- +1 yıl
Teşekkürler :) (Konudan çıktık :D)
- +1 yıl
Aslında vicdan değil de anladığım kadarıyla onun sana güveni tam ama senin onun hakkında kuruntuların var. Tamam normaldir ama güvenmek için bir şans olarak düşün bunu. Bence bu tarz şeyler ilişkilerin dönüm noktaları
- +1 yıl
Şu kadarını söyleyeyim güvenmen iyi gayet iyi ama o hormonlae varya işte insanın bütün duygularıyla oynuyor. Arkadaşları öyle bir ortama girerse seninkinin de gireceğine eminim diyebilirim
- +1 yıl
O konuda % 100 haklısın. Ama şöyle bir şeyde var. Bu düşünceyi abartıp adamı bunaltanlarda var aman derim :))
- +1 yıl
Süpersin o zaman :)) Çünkü o klasik türk kadını modeli nofrostlardan daha soğutucu kesinlikle :D Hayırlısı diyeyim senin için beklemen lazım mecbur. Ayrıca kafana da çok takma yabancı dizi izle kafan dağılsın :)
- +1 yıl
Boşver bazen birkaç günlük ayrılıklar ilişkiyi güçlendirir. Ayrıca tatil gibisi var mı boşver keyfine bak yeter :)) Ama bir bodrumsa tadından yenmez. Tahminim tuttu mu :D
- +1 yıl
Bende birkaç gün sonra bodrumda olacağım :)) Ama sana katılmıyorum bodrum antalyadan da daha güzel. Gerek denizi gerek toplumu ve şehri. Bodrum iyidir :))
- +1 yıl
Degisiklik diyorsan o başka hayır demem :)) Ama antalyayı sevmememin en büyük sebeblerinden biri çok rus var ve çok pisler. Palmiyenin altına çocuğunun tuvaletini yaptırandan tut neler neler gördüm. Bayağı bir iğrendim :))
- +1 yıl
Kesinlikle. Birde en çok üzüldüğüm konu bizim 1 haftalık tatil köyü parasına adamlar 1 ay kalıyorlar. Önceden alıyorlar vs laflarıda yalan sonuçta hangi otel % 75 indirim yapar ki hele turizmin göbeğinde :))
- +1 yıl
Aynen kafa dağıtılım da gerisi önemli değil :))
Erkek erkeğe tatıle gıdıyorsa orda bı gecelık bı kızla yatağa kadar gıder tabı erkek arkının tıpı yerındeyse. Ama tıp yoksa korkma gönder : )))
05 Yorumla
+1 yılKum deniz kizlar bide geceleyin bar icki mutlu son dusunulebilinir
10 Yorumlaİçki, parti, gece hayatı, hatunlar, deniz, kum, güneş, hatunlar, sohbet, geyik, gezmek, hatunlar. :)
21 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 366 cevap paylaştı. Çapkınlık yapmaya eğlenmeye stres atmaya ve kafa dinlemeye gideriz
02 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soruya bak tabiki eglenmek kafa dinlemeye hayat da kari kiz muhabbet ti olmaz :-)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizde gidiyoruz 4 arkadaş emekli gibi 1 hafta tatil yapıp geri dönüyoruz tabi her erkek aynı değil erkek arkadaşının konuşma becerisi ve libidosuna bağlı tabi orda tam olarak ne olacağı :D
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence azıtmaz ben gibi muhtemelen senin sevgilin ama arkadaşları azıtırsa o zaman bozabilir kendini :D
Cevap sahibi+1 yılbak merak ettim burcu ne sevgilinin :D
Cevap sahibi+1 yılbenle yakın özelliklere sahip ya :D bişey yapmaz o merak etme sal gitsin takılsın çocuk yahu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözümüze kızları kestirir tavlar yataga atarız..
Biz bilmiyor muyuz sizi tatile götürmeyi?
Gelmeyinde çapkınlık yapalım vuruşalım.. :D :D016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleic beni nie seçmesin küstüm gidiyorum ahahah :D
Cevap sahibi+1 yılKızlar kendini düşündüren erkekleri daha çok sever :p :D
Cevap sahibi+1 yılSevgilim olursan gönderme ayrıca çapkın değil muftelan oldum :D
Cevap sahibi+1 yılDaha çok güldürebilirim ama kalbini çalmak şartıyla :D
Cevap sahibi+1 yılKime yazsam manitası var lanet olsun ahah :D
Cevap sahibi+1 yılBulunmuyor hepsi manitalı ya da ilişki düşünmüyor şansıma :*
Cevap sahibi+1 yılGeliyorum yanına juli merak etme :D
Cevap sahibi+1 yılcevap bile vermedi püüüü
ornegın ben bu sene erkek arkadaslarımla tatile gittim çok iyi geçti
02 Yorumla
+1 yılerkek erkeğe takılcaklar karı kız düşürmeye çalışcaklar ayrı dünya yani orada senden.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbol bol içmek we kızlar işte bilirsin. başka ne olavblr birbrmzi kandırmayalm.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfazla kasma rahat bırak. belkide sadece içip eğlenecekler. illaki kızlrla gece yaşicak değiller
Akli s*knde gider ruslari turistleri görünce tam kaybeder kendini :))
00 Yorumla
+1 yılKimisi kari kız icin gider kimiside gerçekten tatil yapmak için gider.
00 Yorumla
+1 yılIki uc tane sarisin ve esmerin tadina bakmak ister ne dusunsun...
00 Yorumlafırsat buldumu vur kaç yapmak için nden erkek arkadaşlarıyla tatile gitsin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin tatil aşkı olur bir veya birkaç ama sonuçta sana geri döner. erkek erkeğe takılmazlar yanlarında kesin kız olur. amaç o zaten çapkınlık yapmak.
01 Yorumla
+1 yılDirek hatun tavlayakta tatil boyunca pompa :) aksini düşünen görmedim
07 Yorumla- +1 yıl
Pofff mu 3 fff koysaydın direk adını söylerdim :)))
- +1 yıl
Numaracı :)))
- +1 yıl
Buse dicem sandın dimi :)))
- +1 yıl
Haha ha izini sürdüm bebek :)) tanıdın mı beni :)
2 kız tavlıyalımda az sohbet edelim felan öyle oluyo genelde evli abilerde o kafayla oluyo. d
012 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbn otelden hiç çıkmazdım ama arkadaşlarla her gece otelden düşürürdük. gündüz sahilde ya da havuzda ayarı verirdik akşam yemeğini birlikte yerdik gecede içip sonra... anladın işte
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılihtiyaç demek farklı bir şey.. sadece takıldık. tatilin ana temalarından biri budur. ama şunu unutma. bir kere aldatıyorsa bir erkek mutlaka devamı gelir ve bir erkeği bir şeyden dolayı asla affetme. eğer konu ne olursa olsun affedersen. çok pişman olursun.
Cevap sahibi+1 yılsenden gizli bir şey yaparsa. ve seni seviyor ve değer veriyorsa. belli eder. yani daha fazla ilgi gösterir daha fazla sevgisini açığa vurur çünkü suçluluk psikolojisi bunu yaptırır. bir patlama gibi düşün. hayatım bugün seni öyle çok seviyorum ki der ve sıralar. aslında biraz önce kızın yatağından kalkmışdır ;)
+1 yılnereye tatıl koyu ise Antalya cevresı azda yabancı dış varsa fena
021 Yorumla- +1 yıl
hıc ilgilenme üzülürsün bırak iki günlük macera yasıyacak bır hafta önce dondüm. yakışıklı yabancı dış varsa kaçtane çulub gezerse gezsın ağzıda laf yapıyorsa gecede 3 hatun dusurur
- +1 yıl
kızdan gecılmıyor yabancı. turk kızları da uğraştırır.
- +1 yıl
ben normal kız arkadaşımla. gıttım sevgilim le değil İnan ki gözler üstünde gece. masa kullanma bahanesı çakmak bahanesi. Gunduz de bir cacık olmaz
- +1 yıl
aynen ama bir gecelik saatlik ertesigun yüzüne bakmazlar bile
- +1 yıl
Türkler mekan zengın pesınde yabancılar. amaçları sadece sexs
- +1 yıl
aynen İnan senle gıtse birbirinizi yersınız
- +1 yıl
o bahaneeee
- +1 yıl
yas kac
- +1 yıl
o kac yasında
- +1 yıl
oZelden yaz
- +1 yıl
özelden yaz bı
- +1 yıl
25 yasındaysa eğer yas ortalaması 35.45 yas arası hatunlar den gelır. genc kızlara da ortalama 30.35 yas arası senın yasadık ı kızlar ıcın
- +1 yıl
seks hayatınız ne derece
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka 3-4 sap bir nane yiyemez için rahat olsun :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilisi olan nasil düşünür bilmemde ben oyle arkadasimla gitsem kiz bulmaya calisirim ya da tek gecelik kiz bulmaya çalışırım. Aklimdan bu geçer.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 593 cevap paylaştı. Bence oladar güvenme :)
011 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 348 cevap paylaştı. Tatil gibi olmasini. Dinlenmek :)
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"hadi olum nezaman takılıyok gızlarla" beynimizi skim ulan bukadar net
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle. sen yokken ne muhabbetler dönüyor ah bir bilsen. her erkekte böyledir. ne diyeyim kızlarımıza şöyle böyle diyoruz fakat dünyanın en pis insanlarıyız bence biz Türk erkekleri olarak
tatile gittiği yer önemli..
03 Yorumla
+1 yılsadece makara icin bence
01 Yorumla
+1 yılniyetin kötümü deilmi onu anlamadım
01 YorumlaGeceleri kız fena olmazdı hani ;)
00 Yorumla
+1 yılkimseyi ilgilendirmez ne yaptığım :)
00 Yorumlakaçamak yapmayı dusunurler..
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrdan bir hatun bulup takilmayi. d
00 Yorumla
+1 yıl% 95 gece klubünden bir rusla çıkar
00 YorumlaEğlenmeyi
01 Yorumla
+1 yıldeniz ve ruslar
05 Yorumla- +1 yıl
düşünmeyen erkekte sorun vardır
- +1 yıl
onların yeteneğine kalmış artık :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirşey olmaz takma
01 Yorumla