+1 yılMuhtemelen biri var ve onun İçin soruyorsun. Şimdi o kişinin ruh hali önemli kişiden kişiye değişir Kestiremezsiniz.
Ciddi düşünüyorsam Ben kendimden örnek vereyim; sürekli arayıp sorma isteğim olur, elini tuttuğumda bile baya yeterli olur, ilişkiyi en sona saklamak olur, onun problemlerini sorunlarını paylaşmak isterim sırtından almak isterim stresi, titrerdim galiba ona bir şey olur diye.
Takılmak içinde baya şiirler şarkılar yazardım galiba kimseyle takılmadığım için pek bilmiyorum.
Takılmak nedir yahu. Çocuk oyuncağımı bu işler31 Yorumla- +1 yıl
Eig Layık gördüğün İçin teşekkür ederim 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kişiden kişiye göre değişir tabi ama böyle seninle sürekli konuşmak için can atıyorsa veya bir yere giderken beğendiğin şeyleri sana alıyorsa veya yanındayken gözleri parlıyorsa gerçekten seviyordur ve ciddi düşünüyordur eğer şayet böyle senin yanında sürekli gözü başkalarında ise uzak dur derim ne yapacağı belki olmaz
20 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bunu anlamanın basit bir yolu var aslında. Biriyle sevgili olduğunda dokunmak isterse evlenmeden böyle şeylere karşıyım de ve ne derse desin izin verme. Amacı cinsellikse ayrılır kurtulmuş olursun ama ciddi düşünüyorsa bu düşüncene saygı duyar ve sabreder bu kadar basit😂
100 Yorumla
+1 yılBunu anlamak için özel bir denklem, bir kimyasal formül ya da analiz yoktur. Kişiye gelecek planları ve hayalleri sorulduğunda zaten bunu sizinle paylaşır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Niyeti takılmak olan erkeği anlamak çok zor değil aslında..
Yakınlaşmak istemediğinde saygı duymak yerine ısrarcı davranır.
Ayrılıkla ya da başkasına yönelmekle gözünü korkutup, tehdit eder.
Normal bir şekilde muhabbet edemezsin konuyu hep başka yönlere çeker. Yatıp kalkıp ısrarla nude fotoğraf ister.
Senin sorunlarınla, ne hissettiğinle, gününün nasıl geçtiğiyle ilgilenmez. Sadece işi düştüğünde ilgili davranır, sonrası yine aynı..121 Yorumla- +1 yıl
deneyim. iste bu
- Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılSiz hâlâ ciddi ve takılmak diye adlandırdıkça ilişkileri, hiç bir zaman anlayamayacaksınız. Kadın içinde erkek içinde aynı bu durum. Arkadaş ilişki dediğin şey; sevildiğini hissetmek, huzurlu mutlu hissetmek ve birini sevmenin tadını yaşamak için kurulur. Diğerleri ilişki değildir. Niyeti ciddi mi takılmak mı diye ayırdığınız kısım 'sevişip 1 2 gün sonra kaçar mı? Yoksa ileride evlilik düşünür mü? " oldukça, daha kendi içinizde bile doğru olan tanımı bilmiyorken daha burada çok sorarsınız böyle soruları...
61 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. İlişkinin ciddi ilişki sayılmasını kriterleri, yıl olmuş 2021, 1- seks varsa ciddi değildir, takılmadır, 2- evlilik düşünülüyorsa ciddidir, 3- hem evlilik düşünülüyor hem seks yapılmıyorsa "oooo adam kadını çok seviyor, elini bile sürmüyor" dur, 4- hem evlilik düşünülmüyor, hem de seks yapılıyorsa ciddi ilişki olamaz, kesin takılmadır, ayrıca kadın "kaşardır, motordur". Pırıl pırıl kafalar.
Zekiyse kolay kolay anlaşılamaz
Aptal ise anlaşılır
Mesela zeki olan
Seni cinsellik için 7 ay bile 3 sene bile bekler zaman geçsin hem konuşuyoruz hemde nasıl olsa bir gün sevecek beni diye birinci evine gelir normal 2 normal 3'u sen düşün
Eğer güzel bir kızsan der ki: Ben güzel kızla takılayım aşık değilim ama güzel kızın sevgilim olması hoşuma gidiyor sonuçta kız güzel
Yani maalesef ikiyüzlülük diye bir şey olduğu için kolay kolay anlaşılamaz
Zeki olan bekler, aptal olan dibine..30 Yorumla
+1 yılErkekler (istisna olabilir) takriben ilk goruste kadin kisiliginin orasina burasina bakmaya bayilir.. sahsen ben oyleyim.. temizmi kirlimi pasakli mi nedir ne degildir bakarim, sonra fizigine bakarim.. disariyi bitirince altin vurus yaparim yani zeka var mı okumusmu fikri var mi , bagimsiz mi, hur mu kendi kararlarini alabiliyo mu.. ha baktim bu altin vurustan bi cacik olmuyo.. hadi canim sana gule gule derim.. bunu anlamak icinde senin karsindakini cok iyi dinlemen gozlemlemen gerekiyor.. takilinmak mi istiyorsun ciddi mi olmak istiyosun tamamen senin aklina dimagina tavrina hareketine bagli.. tamamen seik b durum...
31 Yorumla- +1 yıl
Tamamen senlik bi durum.
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunu anlayamazsınız aslında. Bunu anlamak için kişilerin dürüstlüğüyle alakalı emin olmalısınız. Benim tercihim hep fazla dürüst olmak olduğu için yatmak istediğim insana açıkça o şekilde yaklaşıyorum (bundan kastım abazalık yapıp, ağzımı sulandırıp saçma saçma mesajlar atmak değil), ciddi ilişki düşündüğüm insana da o şekilde yaklaşıyorum. Sonuç olarak dürüst olarak karşımdakini kazanıyorum veya kaybediyorum. Herkese de tavsiye ediyorum aslnda
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetin ciddi olmasından kasıt, evlenme niyetiyse, hiç bir ilişkinin başında evlenme niyeti olmamalı, kendini evlenme niyetiyle şartlayarak bir ilişkiye başlanmaz. O kişiyle evlenebileceğinize zamanla, onu tanıdıkça karar verirsiniz. Takılın, tanımaya çalışın, ciddi niyet oluşacaksa, zamanla ortaya çıkar zaten. Ayrıca, ciddi ilişki demek mutlaka evlilikle sonuçlanacak ilişki demek de değildir.
30 Yorumla Musluman adam bi kızla flort etmez. Evlenme isteği olduğu vakit Allahin emri peygamberin kavliyle diye kızın evine görücü gönderir. Ailesinin rızası olmadan Allah'ın izni olmadan nikahsız hicbir sekilde kızla görüşmez. Niyeti ciddi olan bir adam ve gerçekten seven adam sevdiği insanı ateşe atmaz.
821 Yorumla- +1 yıl
ya karşıda ki kız da böyle istiyorsa ne olacak. millete adamlık dersi vermeyi bırak.
- +1 yıl
Benim bahsettiğim gibi bir adamın isteyeceği kızda muhtemelen bir müslüman hanımefendi olacak yani harama bulaşmak istemeyen birisi. Ha İslam inancı zayıf birinden hoşlanır gönül ya bu imtihan sonuçta hep iyiyi sevecek diye şart yok o zaman yine dediğim gibi yapar ve kıza ben seni Allah için seviyorum ve bu yüzden seninle nikahsız görüşmem seni Allah'tan uzaklaştıramam der ve muhtemelen kızda etkilenir kötü düşünceleri vardiysada düzelir Allah'ın izniyle. Ha yok evlilik istemeyen gönül eglendirmek isteyen bir kızda zaten bahsettiğim erkek ona yanaşmaz. Adamlık dersi veriyorum bı sorun mu var acaba? Milletin anasına bacısına kızına nikahsız göz koyamazsiniz! Koymayiz koydurtmayiz. Mevla böyle buyurmuş çünkü. İster miydin senin baktığın gibi elin adamı da senin anana bacına kızına baksın?
- +1 yıl
Senin bahsettiğin kız çok yüksek ihtimal güzel olmadan buluşmadan sırnaşmadan görüşüp buluşmadan bir erkeğin onu sevemeyecegine inandirilmistir. Gerçekten sevilmek isteyen bir kız zaten Allah için sevilmek ister. Bedeni kullanılıp ta kenara atılsın istemez. Hiçbir kadın bunu haketmiyor çünkü.
- +1 yıl
ben milletin karısına kızına baksınlar demedim. iki tarafta istiyorsa kimseyi alakadar etmez. sen bu kafa ile görücü usulü evlen en iyisi. sen bana adamlık dersi veremezsin sorun burada. benim adamlığım bana yeter. karşı tarafın istemeyeceği bir şey yapmam. koyabiliyorsan ya da koyabiliyorsanız bir deneyin ama koyamazsanız ben size koyarım. kimsin, kimsiniz hiç önemi de yok denemesi bedava
- +1 yıl
Allah için değil onu o olduğu için severiz biz.
- +1 yıl
Abi senin belliki gorustugun biri var. Sen de inanç problemi de var. Sen önce bir İslami arastir. Neden yaratılmışların bir araştır. Kim için nefes alıp verdiğini, vermen gerektiğini bir araştır. Rabbimiz Nur suresi 30. Ve 31. Ayetlerde iman eden erkeklere ve kadınlara gözlerinizi haramdan sakınınız. İffetinizi koruyunuz. Tesettürünüzü koruyunuz buyurmuştur. Ayrıca İsra suresi 32. Ayette "Zinaya yaklaşmayınız çünkü o çirkin bir iştir buyurur." Yaklaşmayınız diyor bak yapmayın demiyor. Yani sen sana haram olan bir kişiyle yanyana bulunamazsin. Çünkü 3. kisi şeytan olur. Sen karşındaki bayanı sevmiyorsun zaten. Sevseydin onu Allah için severdin onu yaratandan uzaklastirmazdin. Cehenneme atmazdin. Sen bu İslami araştır istersen. Sizin kıro edebiyatlarinizin İslam'da yeri yok. Karşındaki hanım kardeş senin annen bacın veya kızın olsaydı. Sen biriyle nikahı olmadan gezip tozsun mu isterdin yani Allah'tan korkmaz itin kopuğun biri gelecek onunla gönül eglendirecek evlilik vaatleri verecek ama bu süre zarfındada nikahsız gezecek hem kendini hem kızı günaha sokuyor, sokuyorsun. Koymak falan ne iğrenç insansınız ve siz vallaha savcılığa veririm uğraşamam sana laf eden mi var gelmiş bana adamlık tasliyon? İnsan yerine koyduk emri bil maruf yapıyoruz zararın neresinden dönersen kâr. Allah için sevmezsen sevmenin bı önemi yok zaten. Sen karşındakini obje olarak görüyorsun sevgiden nasibini alamazsın yani analtabildim mi? Hz Yusuf u Hz Muhammed mustafayi bilir misin? Hiç duydun mu?
- +1 yıl
İster araya görücü koyarım tanışma sürecinde yani Nisan dediğimiz süreçte seversem nikahlanirim. İster Mevla önüme bir nasip çıkarır sevdalanirim ama peşine düşmeden sarkıntılık etmeden evine adam yollar Allah'ın emri peygamberin kavliyle babasından veya abisinden herneyse evin büyüğü kimse ondan ister evlenirim bu seni ilgilendirmez. Biz Allah rızası için yaşamak isteyen onun rızasıyla can vermek isteyen insanlarız.
- +1 yıl
görüştüğüm biri yok uzun zamandır kardeşim. ben fikrimi söylüyorum. dizi izlemeye gerek yok sana o diziyi bizzat yaşatabilirim (tabi ilk hamleyi ben yapmam bana geliş şekline bağlı). adam gibi düzgün yaşadıktan sonra korkacak bi şey yok çok kafana takma hayatını yaşamaya bak kimseyi üzmeden. savcılığa vermezsen adam değilsin bu arada. koyarız diyen sensin ben de koy dedim hadi bakalım. sen benimle hiçbir alanda mücadele edemezsin hukuk dahil.
- +1 yıl
İyi görüşme zaten elin masum kızlarının gonulleriyle bedenleriyle oynamayın. Ne yasatiyon abi iciyon mu napiyon sen? Ben yaşıyorum zaten yaşayacağımı Allah'tan başka kimseden de korkmam sizin gibilere de elimi bulaştırmam gider devletin eline veririm. Ne uğraşacam sizinle şov mu yapacam neyin artistligini tasliyon anlamadm. Olayimiz güreş şovu değil. Derdimiz davamız İslam. Kafama taktiğim bu. Madem biriyle de konuşmuyor elin kizinin sorusuna yaptığım yoruma niye atliyon anlamadım ki üzerine niye aliniyon o zaman? Adamligimi sen mi ölçecen? Seninle mücadeleyi anca müslüman bacına göz koyamaman açısından ve dinime zarar vermeden açısından ederim. Koyarım demedim göz koymayiz koydurtmayiz dedim.
- +1 yıl
kardeş ben sana yaptığın yanlış demedim. sana artislik de yapmadım. ben farklı düşünüyorum diye adam olmuyorum anlamına gelmiyorum diyorum. ben de kimse ile gönül eğlendirmem ama bu düşüncemde islam yok kendi karakterim var anlatabiliyor muyum? kimsenin kalbine kıracak bi şey yapmam ama burada klavyeden sallayan çok adam var sen öyle deyince hadi bakalım dedim ama senin deyiş amacın farklıymış. bu arda neyin kafasını yaşıyosun demişsin yaşadığım bi kafa yok sadece buradan böyle diklenip reelde boş olan adamlara ayar oluyorum o kadar :)
- +1 yıl
Diyemezsin zaten ben Allah'ın emrini söylüyorum. Sen de Allah'ın emrinin disinda düşünüyorsan senin sevgin sevgi olmuyor zaten. Direk sapıklık oluyor. Yani adam olmamış oluyorsunuz. Kendine bunu anlatman lazım. Hiçbir kızın fotoğrafına bakmazsın. Çünkü Allah bakma demiş. Ha bakıyor musun o zaman sapıksın, sapmışsın. Karakterini Hz muhammed Mustafadan almadiysan Hz Yusuf aleyhisselam dan Hz Hamza dan almiyorsan karakterininde bir önemi yok o zaman. Çünkü huyunu suyunu kişiliğini İslam ahlakıyla ahlaklandirman lazım. Polat Alemdarlarla, Yusuf Miroğlu karakterleriyle değil onlar zaten herşeyi para için yapıyorlar İslam'la alakaları maalesef ki yok her dizide filmde ayrı bir kadınla oluyorlar. Meslekleri Allah'ın rızasının olduğu bir alan değil. Yani yedikleri para da haram olmuş oluyor. Vs vs uzar gider bu böyle. Ben İslam adına konuşuyorum diğerleri beni ilgilendirmez. Her şeyi geçtim kul hakkına girersin. Bu arada profiline baktım takip ettiğin kizlar var sen onları bir bosla günaha giriyorsun haberin olsun. Seni takip etmelerine de izin verme onlarin da günaha girmelerine müsade etme. Evlenme niyetin olmadığı sürece de hiçbir kıza bakma yazma görüşme.
- +1 yıl
mağarana dön sen en iyisi. modern dünyaya ayak uyduramamışsın. burada ne diye takılıyorsun anlamadım. o zaman sokağa çıktığında gözünü kapatarak yürü. sana zaten kimse bakmaz hayatında bir kızdan sevgi sözcüğü duymamışsın ondan bu hayatı yaşayan insanlara öfkelisin. kimsenin senin vereceği öğütlere ihtiyacı yok. bi günahı varsa kendine sende milleti eleştirmeyi bırak bence. benim adamlığım sana on basar merak etme. bi tutturmuşsun dizi diye sana dizi ne alaka? yazma daha beni de engelle
- +1 yıl
Seni takip etmelerini nasıl engelliyordu bilmiyorum sen de bilmiyorsan yazacak olurlarsa muhatap olmazsın olur biter. Dindar olan bir hanıma rast gelmek için dua et. Kendini de dindarlastir. Ahirete götürmeyen Allah'ı hatırlatmayan sevdadan pek hayır gelmez. Peygamberde dindar olan kadınla nikahlanin buyuruyor zaten sünneti seniyye olan bu yani. Geçmişte de bı hatan varsa eğer toptan Nasuh tövbesi et hakkına girdiğin kız varsa bul helalles. Ha helalleşemem ulasamam diyorsan onun adına sadaka ver onun içinde hayır duası et bari. Daha ne anlatiyim bilmiyorum soruyu soran kız bile cevap vermedi sen taktın kafayı
- +1 yıl
dindar kızlardan koşarak uzaklaşıyorum. merak etme düzgün biriyim din ile ölçülemez bu dediğin.
- +1 yıl
Ulan bir kadın gördüğünde basini eğip geçeceksin bu yani yapacağın ilk bakış istemsizce olduğu için günah değil zaten. cunaya damı gitmedin arkadaş hiç? Senin gibiler ya kurtlar vadisi izler ya deli yürek izler ya kehribar izler Baska bı tipe benzemiyorsun. Hz yusufun haramdan kaçışını izle mesela Hz Yusuf zuleyhadan nasıl kaçmış onu izle. Tebliğ yapıyorum ben burda tesadüfen geldim siteye ayrıca ogutlerimden memnun olanda çok senin gibi sapık değilim. Dinden hiç haberin yok belliki.
- +1 yıl
Onlarda sana meraklı değiller zaten abi bı yürü git işine ya sülük gibi yapıştin yemin ediyorum. Bak sen bi ihsan senocak Nureddin Yıldız Muhammed Emin Yıldırım hocayı falan dinle ha onalr fazla yaşlı gelirse sözler köşkü hayalhanem maksat 114 kanallarına falan bı göz at harbi senin kafa baya kötü senin adına üzüldüm yani Allah hidayet versin.
- +1 yıl
zaten o saydığın adamlar yüzünden bu hale düşmüşsünüz yazık kafana. suç mu işledik kafamızı eğeceğiz hayırdır. pp den yola çıkarak yorum yaparsan hakkımda ancak bu kadar yorum yapabilirsin o da hatalı olur. sana engelle dedim engellemedim bari ben engelleyim de başka bi yerde denk gelmeyelim.
- +1 yıl
Bizim mağaramız Hz yusufun zindanı gibi insAllah. Züleyha kardan kaçmak için. Hayatımda çok kızdan istek aldım ama harama bulaşmaya niyetim olmadı elhamdulillah. Ben Allah'ın söylediklerini söylüyorum gençlerin anladığı dilden. Ben eleştirmiyorum uyarıyorum. Benim dinim bunu emrediyor çünkü dinle hiç alakan yok senin belli oldu.
Seninle ne kadar ilgilendiğine bağlıdır. Senin başına bir olay gekir dertleşmek istersin ya da bir sorun olur. Seninle konuşurken kestirip atarsa kisa kısa cevap verirse takılmalık düşünüyor olabilir gerçekten seviyorsa inan seni senden ssha çok düşünür sen bir şey demeden senin moralinin bozuk olduğunu ya da bir şey sorduğunda ormalden daha dazla arastiyor ve seninle ilgileniyorsa gerçekten seviyordur.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler göründüğü gibi anlasilmaz değildir. Basit kafaya sahipler çabuk içindekini niyetini belli ederler yeterki doğru hamleyi yapsın kadın. ciddi olmayan iki cesit erkek tipi vardir birincisi ilk aylarda başlar evlilikten bahsetmeye amaç güven kazanmak ikinciside iki lafindan biri yatağa gider.
30 Yorumla Eğer erkek karşısındaki kadını çözdüyse ihtimal en az 51-49 erkeğin lehinedir
Kadınlar beni yanlış anlamasın ama birçok kadının ilk aradığı eski sevdiği erkekte ne yoksa o. Eğer karşısındakinin amacı zaten takılmak ise erkek de bunu sezerse kullanır
Kadınların kriptoniti gibi oldu ama daha önce dediğim gibi ilişki tavsiyesi değildir ciddiye almayınız ☺️00 YorumlaCok kolay ona guvenmis gibi yapin ve hadi bir gun planla birlikte zaman gecirelim diyin simdik niyeti kotu olan bugun sizi yemek icin herseyi ayarlar ya da 2.3. bulusma icin on sevismeye gider mutlaka hamleleri olur peki ya niyeti iyi ciddi olan size hayatinizin en guzel gununu ayarlamak icin cabalar ugrasir sizinle gezer size sorar gozlerinde sizi mutlu etmeyi istedigini anlarsiniz sonra gec olmadan eve birakir sizi simdi siz soyleyin hangisi kotu hangisi iyi
10 YorumlaBen bir insanın twitter paylaşımından beğenisine takip ettiği sayfalara kadar incelerim nedir ciddi mi yoksa takılmalık mı düşünüyor öyle anlarım konuşmasından sana olan ilgisinden düşüncelerinden anlayabilirsin
10 YorumlaCiddi olup olmadığını anlamak her zaman kolay olmaz, ciddi gibi davranıp takılmaya çalışıyor da olabilir. Yatağa atmak için acele etmez ve güzel bir plan yaparsa, onun isteğiyle değil de senin kendi isteğinle birliktelik yaşamış olursun.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. öyle bir şey olsa zaten kimse acı çekmezdi değil mi yapacak bir şey yok sende herkes gibi zamanla göreceksin yatıp kalkıp cinsellik konuşmaya çalışıyorsa başka ne çıkabilir ki mesela altından
20 Yorumla
+1 yıl🌼En basit örneği, seninle geleceğe dair muhabbet açmaktır. Geleceğinde seninde olduğun konuşmalar geçiyorsa, seninle ciddi ilerlediğini belirtmek ister..
10 Yorumla
+1 yılAslında amacı takılmak olan erkek bilerek daha çok seviyormuş gibi davranır. Yani böyle aşırı çok değer veriyormuş gibi davranıyorsa bu roldür. Güvenini kazanmak içindir.
Oysa tamamen kendisi gibi davranıyorsa, pek kasmıyorsa ve rahatsa öyle bir amacı yoktur diye düşünmekteyim bir erkek olarak.30 Yorumla
+1 yılYani sana çok değer veriyorsa bir süre sonra değişir o, hevesle başlayan hüsran ile biter sevgisini sakınıp sevdiğini sürekli dile getirmiyorsa seni kaybetmekten korkuyordur diye getirmiyor dile diye düşünüyorum bilemem artık on parmağın hepsi bir değil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli seks muhabbeti dönüyorsa inanma seni s... :D
20 Yorumla
+1 yılEğer oynaş peşindeyse sürekli bi yılışık davranır örneğin yanındayken sürekli bi sana dokunma çabası olur (sarılma, öpme vs.) yanında değilsen telefonla konuşurken ise konuyu cinselliğe vurmaya çalışır.
Eğer ciddi ise normal konulardan bahseder o hissi alırsın zaten ondan seni düşünür seninle ilgilenir yani gerçekten değerli olduğunu hissettirir sana.10 YorumlaBu sorunun cevabını en iyi kadın verir. Erkek bi kadınla ilk tanışmada ya da buluşmada vs. ilk düşünce bu hanım efendi takılmalık mı yoksa ciddi biri mi?
00 Yorumla
+1 yılBunu formülize etmek neredeyse imkansız. Yok illa bi kılıfa sokma ihtiyacı duyuyorsan, bence yakın çevresine senden bahsediyorsa, seni tanıştırıyorsa falan ilk etap için yeterli olabilir.
10 Yorumla
+1 yılSadece sana değil, diğer insanlara yaklaşımına ona hissettirmeden dikkat et, gözlemle. Sana gösterdiği ilgi ile başkalarına gösterdiği tepkiler arasında uç noktada tutarsızlıklar sezersen, takılma amacında olduğunu düşünebilirsin, fakat bence insan davranışlarında genel geçer anlam içeren davranışlar yok.
20 Yorumla
+1 yılDirek sorsan verdigi cevaptan samimiyetini anlarsin
23 Yorumla
Soran+1 yılYalan konuşma ihtimali var
Soran+1 yılHer lafa inanmamak lazım
- +1 yıl
İste o yuzden verdigi cevaba bakma zaten yuzune mimiklerine gozlerine ne bileyim ses tonuna konusurken ki analiz yetenwgine guveniyorsan bunlara bak
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle ilgilenmiyor, seni umursamıyorsa takılmalıktır...
30 Yorumla Konuşma tarzından gün içinde sana yazdığı saatlerden net anlarsın
31 Yorumla
+1 yılCiddi adam fikirlerine onem verir, sana verdigi onemi hissedersin. Arkadasindan ya da ailesinden saklamaz, gururla tanistirir
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılFiziki iltifatları yağdırmaya başlıyosa amacı takılmak oluyo bence bir de yalnız kalmaya çalıyosa sürekli
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamıyorsa eli ayağı dolaşıyorsa ciddi, herşeyi dogru yapıyorsa şey yapip bırakacak
20 Yorumla
+1 yılBence modern bi sekilde karsilikli acikca konusarak
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstediğini vermediğinde hala yanında duruyorsa ciddidir.
40 Yorumla
+1 yılSenin o şahsı kafaya takmamanla anlaşılır...
23 Yorumla
Soran+1 yılWow güzel görüştü
- +1 yıl
İnceyi anladığın için tebrik ederim, kendinin kıymetini bil ve bu gibi saçma düşüncelerle kendini yorma... Relax timee...
Soran+1 yılTesekkürler canım
Gözüne bakıyorsa ciddi
popona bakiyorsa tokatlamak ıstiyor seni00 YorumlaCiddiyse ileri dönük konuşur takılmak içinse 1 hafta içinde konuyu sekse getiriri.
00 YorumlaMerhaba, bana göre sana ilgisinden sana davranışlarından tutumundan anlayabilirsin bence.
00 Yorumla
+1 yılAklı fikri cinsellikte ise amacı oynamaktır. Cinselligi yasamayip evliliğe bırakıyorsa ciddidir.
00 YorumlaDürüstlüğe önem verip olduğu gibi davranıyorsa tüm ilgisi sana aitse
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı. Her fırsatta eve gidelim veya başbaşa olalım diyorsa mevzu apaçık bellidir.
00 Yorumla
+1 yılSürekli cinsellik istiyorsa ve sürekli akıl veriyorsa ondan uzak dur derim.
00 Yorumla
+1 yılTakilmaktir tabi erkeğin tek bir amacı olur, bi ikincisi yok
00 YorumlaBiraz konuşma ve fiziksel hareketleri belli eder dikkat edersen
00 YorumlaBel aktina odakliysa takilmak
11 Yorumla
Soran+1 yılBu kesin zaten
+1 yılEğer senden çok vücudun ilgileniyor sana her fırsatta yaklaşıp dokunuyor okuyorsa kesin takılmalık için ve ilişki içindir
00 Yorumla
+1 yılMesela Bulusmak istediğinde gitceğiniz yeri önceden planlayın Örneğin kalabalık çarsı ici bir yer zaten amacı takılmaksa seni ıssız bir yere götürmek icin bahaneler bulmak isticek şey diyebilir çarsıda napcaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin duygularını, problemlerini önemsiyorsa ciddidir. Sen önemli bir şey anlatırken dikkatini vermiyorsa amacı sadece takılmak olabilir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılhal ve hareketlerinden ( tabi çok iyi bir oyuncu değilse :) )
00 Yorumla
+1 yılBir an önce yatağa atmaya çalışmıyorsa ve gerçekten seninle ilgileniyor değer veriyorsa ciddidir
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkek olarak erkek arkadasların sırrı nı nedne ifşa edeyim ya erkek dayanışması olsun
00 YorumlaNe desek yalan olur bş bakarsın ciddi duruyor yalan çıkar bi bakmışsın ciddi durmuyor takılıyor gibi duruyor ama evlenmişsin sağı solu belli olmaz değişir kişiden kişiye
00 YorumlaZamanla anlaşılır bir anda tam olarak anlayamazsın. Pavyondan kadın çıkarıp evlenen kişiler var değerlendirmesini ilişkinin gidişi belirler
00 Yorumla
+1 yılAnlayamazsın işimize gelince çok güzel rol oynarız.
10 Yorumla
+1 yılanlayamazsın o yüzden boşver sevgiliyi falan
10 Yorumlaİşi ciddiye bindiriyorsa ciddidir herhalde.
10 YorumlaBeş parmağın beşi bir değilki
10 YorumlaBiz erkekler ciddi de olsak takılmak için de olsa
Önceliğimiz yatağa atmak10 YorumlaEvlilik diyorsa cididir ama laga luga yapîyorsa oynaş peşindedir.
00 YorumlaGözler yalan söylemez, bakarken gözünün içi gülüyorsa başka bir şey aramaya gerek yok.
20 Yorumla
+1 yılAnlaman zor tabiki profesyonel ise acemiyse muhabbeti hep o tarafaya çekmeye çalişir.
00 Yorumla
+1 yılSize bakışından, şefkatle bakıyorsa ciddi, yiyecek gibi bakıyorsa takılmak içindir.
01 YorumlaSirlas senden belden aşağısına bakıyorsa takılalım aşamasında sevgi edl
00 Yorumla
+1 yılBir kızın niyetinin ciddi olup olmadığını nasıl anlarız 🤦
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler