ben küçükken ailemden sevgi ve ilgi görmedim. erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar ama olursa bana sadece şefkatle yaklaşabilir mi? diğer türlü yaklaşsa hemen soğurum zaten. cinselliğe düşkün erkekler çok itici geliyor bana. ama nerdeyse bütün erkekler böyle. aseksüel birini mi bulsam acaba?
Cevabın nedir?
Seninlen ilerisini düşünebilen erkek genelde gerçekten sevmiş olur. Ben şu an evlilik düşünmüyorum ya da evlilik bana göre değil gibi laflarla kıvrılıp duruyorsa bilki genelde emme gömme peşindedir ya da zaman geçirmek gönül eğlendirme peşindedir.
10 Yorumla
mutlak olacaktır... yalnızca senin tedbirli yaklaşımın o kişiyi tespit eder.. farklı tercihler mutluluktan ziyade arayış derinliğine iter. arayışta başarılar...
11 Yorumla
Soran+1 yılSağ ol :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasin kücük diye böyle düsünüyor olabilirsin eskiden bende öyle düsünüyordum. 22-23 yasindan sonra en gec dusuncelerin degismeye baslar itici bulmazsin :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
Gerçekten sevdiğim birinin yüzüne bile bakmaya kıyamazken o işi nasıl yapayım onla. Arkadaşlarm bu yüzden bana salaksın sen diyor ama sonradan haklı çıkmaları benim canımı fena halde sıkıyor.
15 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi birini istiyorum işte.
Soran+1 yılHayır başak burcuyum hatta doğum günüm bu gün :-)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :-)
+1 yılŞimdi sana karşı cinsel ilgi duyması şefkat gösteremeyeceği anlamına gelmez. İstediğin gibi yaklaşacak erkek de çok var. Seni seven birisi ne kadar çok arzulasa da şefkatli yaklaşacaktır. Çok da karamsar olma, sadece seçici ol yeter.
10 Yorumla
+1 yılher erkek oyle diye bisey yok 2 3 zuppe yapiyor diye tum erkeklerin adini cikarmaya gerek yok bazi kızlarda kotu seyler yapiyor mesela tum kizlari kapsayabilirmiyiz hayir onun icin cok iyi taniman lazim illa okumus erkek iyi olur diyede dusunme okumamis erkek bile bazen okumus erkekten ustun olabiliyor...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. sadece sana gerçekten aşık olan biri böyle yaklaşır yoksa geri kalan her erkek şehvetle ister istemez yaklaşr
10 YorumlaŞefkatle yaklaşınca ne evlilik olur. ne çocuk olur nede hayat olur. ikiisi ilede yaklaşması gerekli yerine göre. ama tabiki sevdiğine değil eşine desek daha makul olur. sevgiliden eş olmaz zaten en güel eş görücü usulüdür.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. bütün erkekler öyle değil seni gerçekten seven zaten cinsellik düşünmez :) insan sevdiğine karşı düşünemiyor onu
10 YorumlaO zaman sevgili değil arkadaş bulucaksın... Seks olmadan aşk mı olur...
10 Yorumlaneyiz bir psikolog falan mı senin psikolojik sorunlarınla kimse uğraşmaz sen böyle birisini arayacağına bir psikoloğa git bence.
16 Yorumla
Soran+1 yılgittim işe yaramadı.
Soran+1 yılSalakça fikrim hangisi?
Soran+1 yılÖyle geliyo bana. neden bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazen ama bazen sevdiğimizden sığdırasımı geliyor.. ^_^
20 Yorumla İkisi birarada olsa olmaz mı. Ş harfiyle başlıyor zaten
15 Yorumla
Soran+1 yılÖnce şefkat. bir erkeğe alışmam çok zor zaten.
Soran+1 yılYok aseksüel erkekler daha iyi
Soran+1 yılGüldürdün ya :-D
Erkek sevdiği kızın yüzüne bakmaya kıyamaz kardeşim, şefkatle yaklaşır eğer sehvetle yaklaşıyorsa zaten gerçekten sevmiyor demektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıll*n insan sevdiğini s*ker mı hıc? hele ınsan ınsanı nasıl sacmalamayın ;) neyse cevap vermıyorum :D
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin cidden.
Cevap sahibi+1 yılolmaz ole sey :D
+1 yılDoğru kişiyi seven kişi bulursan şefkati de bulmuş olursun.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaklaşabilir neden olmasın elbette bütün erkekler aynı değil seni seven sana değer veren birileri mutlaka çıkacak karşına
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet o erkekler var ama
biraz sabırlı olup aramalısın
çok azlar10 YorumlaEvet kollarımın arasında severim öperim koklarım :)
10 Yorumla
+1 yılevlenene kadar yaklaşırım ama evlendikten sonra ikiside olur
10 Yorumla
+1 yılYaklaşanilir ama kızın kim olduğu nasıl biri olduğu da önemli
10 Yorumla
+1 yılSeven erkek hem sefkat hem sehvetle yaklasir. Sen 30 larina gelince gorurum ben seni, yana yana yar. rak ararsin
01 Yorumla- +1 yıl
:D :D tecrübeli adamsın :D
Gerçekten seven bir erkek zaten şefkatle yaklaşır.
10 Yorumlaoda önemli ama şimdi açıkça yani onla sevgi lazım
10 YorumlaAdama bağlı
20 Yorumlaikisi bir arada olabilr
00 YorumlaNe diyonuz *
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkek sevdiği kıza şehvetle değil şefkatle yaklaşabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat