Elifbusebuse sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet tabi ki. Ne kadar geç olursa o kadar iyi olacaksa mesela nişanlıyken veya 1 sene sevgılı oldun 1 sene sonra olsun hemen olmamalı. Biraz geç olursa o kadar da ulaşılmaz olursun daha cok arzular. Heves hemen biter hemen olursa. Ve zaten direk cinsellikle olaya giriyorsa sevgili degıl kendıne yatak arkadaşı arıyor
15 Yorumla- +1 yıl
Evet haklsın
- +1 yıl
Dikkat et. Yani iyi bir ilişki istiyorsan Esra ezmeci instagram takip et pskolog bi kadın bu konular hakkında bilgi veriyor erkekler cidden cok kaafası oraya çalışıyor ve istemedıgınde ayrılıyor biz kırılıyoruz sma kırılma İnan dogru kişiyse zaten sana sen olduğun için senin huyunu karakterını kalbini seni sevdiği için hayatıma almış olur cinsellik için degıl
- +1 yıl
Teşekkür ederim yorum için cok güzeldi
- +1 yıl
Tamam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeti direk cinsellik olan kişi zaten beni kandırmıyordur direk bellidir o yüzden manipülasyon yok içinde. Eğer ki ben derin bir şeyler arıyorsam zamanla uzaklaşırım kendisinden evet çünkü beklentilerimiz uymuyordur.
04 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bu Konuda başına geldimi hiç böyle bişey
Cevap sahibi+1 yılGibi gibi farkettim ama sallamıyorum mesela konuyu sürekli oraya çekince geç cevap veriyorum veya hiç vermiyorum başka bir şey yazana kadar ama zaten ciddiye aldigim birisi de degil kendisi. Cinsellik konuşmaya uzak birisi değilim ama direk konuya girilip odak noktasının bu olmasını tercih etmiyorum.
- +1 yıl
Haklısın mantıksız oluyor hep devamlı oladak konu o olması değersiz hissettiriyor
Cevap sahibi+1 yılYani onu da geçtim varsayalım ki tercih ettin konuştun veya yaşadın zaten çoğu her şeyini orda burda anlatma peşinde güvenemezsin ki her türlü.
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden slktım anlamıyodum ama şimdi direk yol veriyorum hiç uğraşamam
11 Yorumla- +1 yıl
En güzeli
Evet bitiririm adı üstünde niyeti cinsellik sevmek sevilmek değil
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru
+1 yılEvet de ben doğru kişiyi buldum galiba kızlar 🥰
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel kimi buldun
- +1 yıl
Söylesem tanıyacak mısın 😂😂
- +1 yıl
Tanırım isim olarak
+1 yılİstekliysem ona karşı bitirmem ama ilişki başı ise bitiririm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılYok ben de niyetimi değiştiririm.
10 Yorumla
+1 yılElbette bırakır giderim
00 YorumlaEvet
20 Yorumla
+1 yılUzaklaşırım
10 Yorumla
+1 yılDirekt bitiririm.
10 Yorumla
+1 yılDirekt.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet