5 Vakit Namaz Kılıyorum ama Sevgilimle öpüştük Günahmı?

Merhabalar ben 5 vakit namaz kılmaya yeni başladım 1 ay falan oluyor sevgilimlede yaklaşık 10 aylık ilişkimiz var daha önce hiç bukadar yakınlaşmadık en fazla el ele tutma kafasını omzuma koyma vs oldu fakat geçen bana mesaj attı sinemada çok güzel bir film var gidelimmi biletler benden diye bende kabul ettim neyse sinemaya gittik bir baktimki o gün günlerden pazartesiydi ve saat 14.30 civarıydı salonda 2 3 kişi var zaten onlarda bizim çok uzağımızdaydı sevgilim biletler en yukarıya almış neyse film izliyoruz geldi eliyle elimi tuttu bu normal birşeydi zaten sonra bana yaklaşmaya başladı o an niyetini anladım zaten bende karşılık verdim bozuntuya vermedim uzun süre çok keyifli bir şekilde öpüştük neyse öpüşme bittikten sonra birbirimize bakıp gülümsedik ve bunu sık sık yapalım çok güzel dedi bende tamam dedim ne diyeyimya cidden çok iyidi neyse filmden çıktık benim malum bölgem patlayacak gibi ağrımaya başladı bende bunu ilk defa yaşadım sevgilime söyledim bir lavaboya gidip geliyorum diye lavaboda ağrıyı kestim. Sonra beraber yemek yedik ve ayrıldık sık sık bunu yapalım dedi. Arkadaşlar benim sorum şu lütfen dalga geçmeyin sizce tekrar yapmalımıyım yoksa günahmı internette günah diyenler var ama ben kesin olamadım çünkü ben birşey yapmadım ilk adımı o attı.
5 Vakit Namaz Kılıyorum ama Sevgilimle öpüştük Günahmı?