arkadsalar simdi bikac gündür aramız kötü sevgilimle şöyle oldu ben buna yazdım cevap vermedi gördüğü halde bende aferin cevap verme dedim sus gerızekalı falan dedi biraz böyle ilerledi sonra noldu sana neden boylesin falan dedim regl oldugunu söyledi tahmin etmistim regl oldugunu dedim neyse sonra konusmadık bu arada bu regl oldugunu demeden once benim mesajlarıma cok gec cevap veriyodu falan neyse dün bana bisi sordu bune diye bende bende regl diye boyle davranmasına sinir oldum biraz üzüldümde tabi hemen cevap vermek istemedim daha dogrusu soruya cevap vermek istemedim bahane oldu bu 5 saat sonra geldi yazdıktan 5 saat sonra 5 saat ne ya noldu dedim niye saatler sonra cevap veriyosun bana demistim dün bakmadı bugun oldu aktif olduğu halde yine cevap vermedi ama arkadasına cevap vermis ne guzel neyse iste bidaha yazmadım ben buna bugun asırı sinirliydim arkadaslıktan cıkardım istek attı bisi demeden cıktı sonra yine kabul edip cıkardım yine bisi yazmadı sonra arkadasıma yazmıs demis iste (ismim) ona soyle yemin ediyorum varya arkadaslık istegimi kabul etsin bidaha cıkarırsa yeter ya demis arkadasımda ona kac gündür ona cevap vermiyo umursamıyomussun demis oda hastayım ya o biliyo demis bide bugun kurstaydım demis ondan sonra bana yazmıs ya sen napıyorsun yeter of diye cevap vermedim beni kac gündür bunun dengesiz haraketleri yüzünden üzgün ve sinirliyim zaten sadece omu yapıcak diye cevap vermedim ya arkadaslar reglim diyo ama ya arkadaslarına cevap veriyorsun tıkır tıkır bana gelince niye hastayım hasta kursum vardı bugun diyo Şu an cevap vermicem hatta bikac gün soğuk davranıcam haksız mıyım burnumdan getirmesini biliyor ben napmalıyım sizce halada sinirliyim ya bide arkadasıma yazmadan once arkadasım buna bi resim atmıs makarasına bunu ona at demis sevgilimde bu aralar cok konusmuyoz demis kendi yüzünden tabi napiyim ben kıza bisi söyliyin lütfen kendini getiriyim şu kızı yoksa cıldırıcam burada
Güncellemeler
+1 yıl
az once yazdı
sana diyorum yeter of ben cıkartıyorum ya sonra neden cevap vermiyosuun diyosun dedi ve cıkarttı
aynısını yapınca nasılda oluyormus ben yapınca boyle hemen oluyo ben onu kac gündür cekiyorum böyle
sana diyorum yeter of ben cıkartıyorum ya sonra neden cevap vermiyosuun diyosun dedi ve cıkarttı
aynısını yapınca nasılda oluyormus ben yapınca boyle hemen oluyo ben onu kac gündür cekiyorum böyle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer