arkadaşlar sevgilim şort veya etek giymeme izin vermiyor. daha önce giymek için izin istedim ama bana bir daha bunun pazarlıgına girersen biter herkes sana mı baksın falan dedi. sizce neden izin vermiyo
Cevabın nedir?
+1 yılZaten ona guzel gorunmek icin giymiyor musun ona guzel gelmiyor demek ki erkeklerin bakacagi kiyafetler giymen ama sevgilin sana karsı cok sert sana cok deger verseydi bu sekilde emir vererek seni kaybetmekten korkardı onun da hatasi var
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun yapısı da biraz böyle maço ama bilemedim ki şimdi değeri işin içine kattın içime şüphe düştü
En İyi Cevaplar
+1 yılSevdiği kızı kıskanıyo işte ne kadar güzel erkek dediğin de öyle olur. bir erkeğin sana bakıp nefsi uyansın istemiyodur sende dinle
83 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında
- +1 yıl
+1...
Yaşın bilmiyorum kaç ama tanımadığın insanların hayallerinde fantazi olmak istemezsin umarım. Hele birde arkandan hayal kuran 14-15 yaşındaki küçük erkeklerden.
12 Yorumla
Soran+1 yılergenlerin hayali ıy :D
mini etek ile o kişi arasında bir tercih yapmalısın (:
026 Yorumla
Soran+1 yılKumaş parçası için onu kaybetmek istemem
- +1 yıl
eğerki ömrünün sonuna kadar mutlu birşekilde yaşayabileceğin birisiyse kendinden bu gibi birkaç taviz göstermelisin. ama yinede bu gibi şeyleri abullenirkende hemen kabullenyormuş gibi yapma. yoksa hemen kabullendiğin için sürekli birşeyleri yasaklamaya gidebilir. giyme ama biir süre daha giysem nolcakki gibi numaradan tartış. bu sayede senin çok büyük taviz verdiğini gösterir. hemen kabullenirsen küçk bir taviz gbi görür ve yenilerini daha kolay isteyebilir (:
Soran+1 yılVay aslında cok mantıklı denicem bunu teşekkürler
Soran+1 yılTamam o zaman da teşekkür ederim. bir de bişey sorucam ben onun bir kızla konusmasını istemediğimle sen kendini kimseyle bir tutma farklısın diyo. Sözümü gecirebilmek icin ne yapabilirim
Soran+1 yılBen onun cevresindeki hicbir kızı sevmiyorum birkac kisi haric. Kızlarla gidip fotograf cektiriyo ben de fotografımız olsun istiyorum ve bunu ona söyleyince olmaz senle olunca utanırım telefonda degil kalbimde ol diyo. İrem diye bir kız var 1 yıl önce falan kız sevgilimden hoslanıyodu. Arada kız onunla sohbet etmek istiyo sevgilim de yufka yürekli kimseyi kıramıyo o da sohbet ediyo etme diyorum kimseyi kıramam diyo iyi etme diye sinirleniyorum biraz trip atıyorum sonra kimseyi kıramıyorum yapım bu sen gibi değilim falan diyo. Biraz da beni dinle dediğimde seni dinlersem olanlar bize olucak diyo
Soran+1 yılYa şöyle bişey de var çok kinciyim ve kimseyi istemiyorum onun yanında sanırım bu kadar kısıtlamak da yanlış mı olur?
Soran+1 yılEgoist değilim ama çirkinler fizikleri de iyi değil. herhangi bir kız ona bişey sordugunda veya biri ona bişey sordugunda bana mutlaka söylüyo gizlim yok diyo
Soran+1 yılDaha önce o yöntemi denedim ama niyetimi anlıyo izin vermiyo noldu bir açığın mı var dediğimde açığım falan yok onlar da bizi ayrı biliyo falan diyo.(bazı sebeplerden dolayı ayrıldıgımızı söyledik herkese)
Soran+1 yılHakkımızda çok fazla dedikodu oluyodu ve birbirimiz hakkında bize gelip olmayan şeyleri olmuş gibi söylüyorlardı, ilişkimizi kıskanan coktu yani
- +1 yıl
bence erkek arkadaşının bu durum işine geliyor. seven biri seni savunurdu. öyle dedikonuzu çıkaranlara ağzının payını verirdi. bunu girişmeyip ayrıymış gibi davranalım diyor sonra kızlarla foto çekinip senle çekinmiyor kaldıki kızlarla samimi olup onların niyetini çözmene engel oluyor. ne bileyim sanki seni gerçekten elinde oynatıyrmuş hatta seni direkt bir kenara koymuş gibi geldi. birde ya şort giymezsin ya da beni kaybedersin gibi rahat rahat ayrılık tehdidinde bulunabiliyorsa bence ona elveda de en iyisi en doğrusu bu olur. ondan bir cacık olmaz. bir işe yaramayan birisi belli ama çapkınlığıyla seni etkilemeyi başarıyor. yinede değmez onunla zaman harcamaya.
Soran+1 yılAnladım bu konuyu onunla konuşucam yardımın için çok teşekkürler
Soran+1 yıl16 acaba yaşından dolayı mı böyle davranıyo ki
Soran+1 yılOnun da 16
- +1 yıl
bence ayrıl gitsin. zamanını harcamaya değmez. şortunuda giy ve rest çek. hiç birşeyini kabul etme. hatta sen beni sevmiyorsun ayrılalım filan gibi hiçbirşey konuşma sakın. biz zaten ayrı değilmiyiz sana noluyor gibisinden o ayrıymış gibi durmanızıda gözüne gözüne sok. numaradan ayrıymış gibi değilde gerçekten ayrıymış gibi davran yani ayrıl.
Soran+1 yılYa ama seviyorum da ayrılırsam da biraz acı cekicem ve su an da gördüğüm psikolojik tedaviden dolayı üzülmemem lazım. Ayrılmaktan başka bir çare olmaz mı şimdilik? Mesela ona ne gibi tehditlerde bulunursam benim sözümü dinler ve beni sevdigini anlarım?
- +1 yıl
peki ayrılmayıpta seni sevmeyen birisiyle devam etmek daha mı az üzer seni. şimdi belki biraz acı çekersin ama ileride daha çok acı çekersin. onunla devam etmenin tek şartı olarak herkeze tekrar çıktığınızı açıklasın ve dedikodulara izin vermesin. kaldıki o yaştaki ergen erkekler kız arkadaşlarıyla yaşamadığı şeyleri bile sanki yaşamış gibi anlatabilirler. yani dedikodunun kaynağı kendisi bile olabilir. neyse durumu bu hale getirmezse sana karışmasına izin vermeyeceğini ve istersen şort istersen etek ne istersen giyebileceğini ve sadece arkadaş gibi davranacağını söyle. durumu o hale çevirene kadarda yüz verme asla. seviyorsa düzeltir durumu. sevmiyorsada zamanla anlarsın zaten.
Soran+1 yılHım anladım gayet mantıklı şeyler söylediklerin. Konuyu bir şekilde açıp konuşucam. En azından ilişki de benim de bir sözüm olsun ki sevildiğimi değer verildiğimi falan anlayayım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
32Cevap
Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben olsam bende izin vermezdim. bu, o çocuğun seni sevdiğini gösterir. ki doğal olarakta kıskanıyor.
Şahsen ben sevdiğim ve sadece benim olsun dediğim birine kötü gözle bakılmasını istemem.
O tür kıyafetlerde bunlara zemin hazırlıyor işte12 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın, teşekkürler :)
+1 yılŞimdi bir şey derdim de terbiyem müsaade etmiyor. bir de gelmiş "na'pmalıyım?" diye soruyorsun. Halen sevgilinizin kölesi gibi davranıyorsunuz ya, helal olsun valla.
22 Yorumla
Soran+1 yılKölelik değil sadece sordum ona olay bu
- +1 yıl
"Ondan izin istedim." diyorsun. Bu ne demek? Sahipten izin isteyen köle gibi? Saçmalıyorsunuz diyeceğim ama sizi yargılamak bana düşmez. Bakış açınıza saygı duyuyor ve çenemi kapıyorum izninizle.
adam senin elaleme reklam olmanı istemiyor sadece onun dikkatini çeksen yeter başkalarına gerek yok ;)
21 Yorumla
Soran+1 yıldiyosuun :D
adam haklı.. seni seviyor ve kıskanıyor.. seven kıskanır.. tam benim kafadanmış.. ama sen sor bir sevgiline evde başbaşayken giymene izin verecektir eminim :):)
22 Yorumla
Soran+1 yılEv için sordum bişey demedi :)
+1 yılAblacım sana şöyle anlatiyim seven sevdiğini kıskanır evet ama abartmaz bu abartmaya girmiş sen annenden babandan bu yaşta izin almıyorken o senin hiçbir şeyine karışamaz sen kendini insanlara beğendirmek için giyinmiyorsun sonuçta kendini güzel görmek için giyiniyorsun bunun ne güzel kardeşim ne de adamlıkla uzaktan yakından alakası yok
10 Yorumla
+1 yılSana önem veriyo giyme diyosa giyme nolcak? ondan önemli mi :)
42 Yorumla
Soran+1 yıldeğil tabii ki de
- Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılKıskandığı için sevgisinden şüphe etmeyip sevinmen lazım. Kötü değil iyi bişey bu. Şort giymen kadar değeri yok mu adamın dinleyiver sözünü.
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki de var ya, haklısın sağol :)
Nedir bukadar kiskanclik arkadas, oldu olacak icine girseydi bari
02 Yorumla
Soran+1 yılailem bile en azından belirli boyda olması sartıyla karısmıyo ama bilmiyorum fazla mı sahipleniyo?
sende onun şort giymesine izin verme böyle bu sıcakta kumaş pantolonla gezsin
04 Yorumla
Soran+1 yıloo intikam :D
Soran+1 yılÇift astarlı falan :D
helal olsun ozaman sevıyor kıskanıyor demek ki sözunu dınlıceksın yapacak birsey yok..
12 Yorumla
Soran+1 yılhıım anladım
Seni seviyor tek ben goruyum onun bacaklarini istiyor
11 Yorumla- Moda & Stil konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yıl2 seçenek var
ya tamam diyecen ya da şort falan giydiren bir sevgili bulacan00 Yorumla Yakinda ruj surme goz kalemi kullama bu tshirt vucudu sarmis cikar derse napcan
13 Yorumla
Soran+1 yılMakyaja abartılı olmadığı sürece karışmaz ki sadece eyeliner veya göz kalemi kullanan biriyim t-shirt secimime birsey demiyor demez de ileride herhalde
Soran+1 yılGittiğim plaja karışmaz, teşekkürler
Kıskanıyor seni. g*vat değilmiş yani sevgilin. İyi bişey bu. Ama sen ona layıkmısın acaba?
16 Yorumla
Soran+1 yılModa ayağıyla yırtığı olan veya göbek üstü şeyler giymiş değilim ama normal salaş t-shirtler giyerim ama şortu da dizimin biraz üstü için sormuştum. Layığımdır herhalde :)
Soran+1 yılBiraz üstünden kastım 7-8 cm falan. Çok da kısa değil bence ya
Soran+1 yılSanki bir karış şorttan bahsettim ha
- Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSiz de ne istiyorsunuz anlamadım ki.. çocuk tamam giy millet orana burana baksın ben aldırmam öyle şeylere mi desin yani
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. kıskandığından olabilir mi bnde izin vermiyorum giyemez
00 Yorumla
+1 yılAdam hakli pezo gibi neymis o mini etek falan tirbiyesiz
08 Yorumla
Soran+1 yılMini etek değil de kalem etekleri daha çok seviyorum ve giyiyordum :D
- +1 yıl
Ayrılırsan haber ver bende çok seviyorum kalem etek harika oluyor
- +1 yıl
:)))
Soran+1 yılAyrılmayız insallah ya :D
- +1 yıl
Bırak o macoyu seni hakettmiyo Yol ver lavuga :))
Soran+1 yılDeme öyle ya seviyoruz birbirimizi :D
- +1 yıl
Nerdesiniz adres ver ayırmaya geliyorum sizi kahveden Playstation cafeden çocukları toplucam sopalarla geliyoz
Soran+1 yılAhahahha :D
Nedenini söylemiş hala sizce neden izin vermiyor diye soru soruyorsun :)
00 YorumlaŞort giyme , etek giy :)
13 Yorumla
Soran+1 yılgiyemiyorum zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılmalını herkesle paylaşmak istiyorsan donsuz gez bize ne
00 Yorumlaizin isteyerek sen saçmalamışsın zaten.
11 Yorumla
Soran+1 yılherşeyden haberim olucak dediği için aynı şey onun için de gecerli
+1 yılherkes sanamı baksın yolarım
21 YorumlaKıskandığından yapıyodur ama ben olsam dinlemezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılondan habersiz giysem de içim rahat etmezya
+1 yılAdam sordugun sorunun cevabını vermıs zaten?
12 Yorumla
Soran+1 yılya iyi de antalyada yaşıyoruz herkes şort giyiyo kim baksın ki bana
- +1 yıl
Dediğine göre herkes şort giydiği için , şort giyen kızlara bakılmıyor dogru mu? Yooo o ufacık beynınle bunu kastetmedın , cok kısı gıydıgı ıcın bana bakma oranları az , az olması olmadıgı anlamına gelır mı gelmez? Git intihar et şimdi kreş terk
Kıskanıyodur canim sende giymeyiver
20 Yorumla
+1 yılkıskanıyor garibim :(((
02 Yorumla
Soran+1 yılSeven erkek kıskanır ama dimi?
- +1 yıl
evet haklısın ama ben kıyafetine karışmam çünkü bir insan dünyaya bir kez geliyor kafasına göre takılsın kıyafet konusunda..
giy şort boşver onu :D ne hakla karışıyo
04 Yorumla
Soran+1 yılay herkes farklı diyo :D
Soran+1 yılherhangi bir karara varamıyorum ki :D
+1 yılgiyme zaman söz dinle.
20 Yorumla
+1 yılbelki selülit çok? bide böyle düşün.
01 Yorumla
SoranSelülitim yok denicek kadar az
+1 yılGiymeyeceksin o kadar.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılGiyme diyorsa giyme bu kadar net söylemiş işte
20 Yorumla yakışıyorsa bence giy :D
00 Yorumla
+1 yılŞort giymezsin.
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır anlamıyorum şort giyince ne oluyo?
Soran+1 yılantalya sıcagında pantolon da giyilmiyor ki
- +1 yıl
Cehennem sıcağını düşün.
+1 yılgiyme :D
10 Yorumla
+1 yılKiskaniyor dur
20 Yorumla
+1 yılŞort giyme sende
10 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar net bir cevap görmemiştim acıkcası :D
- +1 yıl
Sevgilim ne giymek isterse onu giyer. Ben onu sınırlandırmam.
+1 yılgiymee
11 Yorumla
Soran+1 yılsözünü dinle diyosun yani :D
- Moda & Stil konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen izin verdim giy
00 Yorumla
+1 yılO zaman giymemelisin
00 Yorumla
+1 yılgiyme ya da ayrıl
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi