terciniz hangisi kızlar sorum sizlerehaydin cevapları patlatın anketi geçmeyelim
esmer doğu tipli
karadenizli sarışın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla soru biraz yanlis ben urfaliyim kapkara trabzonlu da gordum rus gibi olan kürt de gordum genelleme yapmak yanlis olur. her karadenizli de kurtlerden yakisikli degildir ki. ornek bulent inal ozcan deniz ikisi de ismail turutten yakisiklilar bence
bu nasıl sorudur lan. Kürt'e sadece esmer demiş. Türk'e de karizmatik, seksi, yakışıklı, çekici. Yani diyon ki illa Türk'ü seç :D
esmer genelde biz kürtlerdir ama türklerde de var ama az
Esmer kurtler iğrenç barzo tipliler. Sarışın karadenizli tercihimdir ;)
esmere kurban ol
Beni seven herhangi biri kategoriye ayırmak sacma...
Cevap
4Cevap
Türk olsun çamurdan olsun :) esmer sarışın fark etmez
ırkçılığı bırak
O. rospu çocuğunu görüyormusun @Hollandali- kandaşım. Irkçılığı bırak diyor a. m. k kekosu gelmiş ırkçılığın daniskasını ypıyor. A. m. k eziği, kokan pis kekosu :D
Hııı ben ırkçılık yapıyorum ama sen kürt diyince ırkçılık olmuyor dimi :) ben Türk olsun diyince ırkçılık sen kürt erkeği istermisiniz çok seksiyiz bir kürtler diyinve ırkçılık olmuyor
coşkunizm35 ibnesi adam ol l*n şerefsiz i*ne karakterini sike...
Soran sen bana cevap ver Türk olsun diyince neden ırkçılık oluyorda sen kürt olsun diyince ırkçılık olmuyor
ablacım tamam ben yanlış yazdım türk kürt yok tabi kardeşlik var ayrım yapmak şrefsizlikdir
Hala cevap vErmedin soruma? Biz Türk diyince neden hemen ırkçı dersiniz siz? siz kürt diyince özgürlük oluyor?
ben kürdüm türk başımın tacıdır benim ennem türk ababm kürt türk de baştacı kürt de yanlış anladın beni
Ben ne diyorum sen ne diyorsun :) artık zaten Türküm demek ırkçılık oldu kürdüm Demek özgürlük oldu neyse
yav niye öyle diyon beni tanımadan neden kürtçü yaptın kürtçünün de türkçünün de allah belasını versin insanız ya saçmalığa bak ya
Allaım yaa :D bana ırkçılık yapıyosun diyen sendin? Sadece Türk olsun dedığım için ırkçı damgası yedim
Kürt olsun deseydim hoşuna giderdi dimi, ırkçılık olmazdı ozaman :)
benim annem türk ya ne alaka kürt olsun de ne farkeder insanız ne de olsa unutma ırkçılık yaparsan tüerk ırkçılığı karşında kürt ırkçı8lığı çıkar ben işte bunu sana anlatmak istiyorum ırkları allha yarattı
1- Bütün esmerler kürt değil.
2- Karadenizliler tercihimdir.
illaki bütün esmerler kürt değil ama genelde bizim doğu esmerdir bunu aklına yaz
emir yok ablası direktif var
açık kumral bir karadenizliye aşığım şahsen ama esmer erkeklerin daha çekici olduklarını düşünüyorum. kaldı ki kürt türk laz ayrımı yapacak kadar beyinsiz değilim. gönlüm kimi seçerse en iyisi o benim için.
Doğulular beni cekiyor çok kıllı olmamak şartıyla :D
seks oluyoruz demi
seksi derken cinsel çekimdir biliyon demi sen esmermisin
Böyle bembeya tenli koyu renk saçlı koyu renk gözlüler oluyor ya işte :)
koyu saç lı beyaz tenli olmaz esmer olur
bal gibi oluyor :)
versene bilimişm hanfendi örnek mesela
google a yaz bak ben link atamıyorum.
isim ver geç şimdi
Sarışın kemer burunlu Karadenizlilerdendir tercihim
Karadenizli varken kürt ne ya :) kürtlerin tipi kimse kusura bakmasın ama barzo gibi.
ulan dallama sen ne ırkçılık yapıyon sende doğulu tipi var olaum
Irkçılık değil. Üstelik eklemeyi unuttum hepsini kapsamıyorum. Ama büyük bir çoğunluğu öyle bence. Sevmiyorum abi zorla mı? Her fırsatta sırtımızdan vuranlar kusura bakma ama bildiğin barzodur. sus şimdi
BİZ YARADILANI SEVERİZ YARADANDAN ÖTÜRÜ.. YUNUS EMRE MİSALİ :ddDD
esmer erkek tercihim kürt türk ayrımı yapmam adam olsun
Genellemene s. m Doğu tipli Kürt diyo. Hacı her esmer ve her doğulu Kürt değildir neyin kafasındasın
Bu 2 seçim arasında sarışın karadenizli derim.
neden esmeri seç
esmer kıllı bak ne güzel siyah kıllı mıllı
Esmer tercihimdir. Doğulu sevgilim var zaten.
Kumral beyaz tenli tercihimizdir =D
egeli acık tip yok mu yahu :D ben egeliyim :D
Ek olarak eklesinler burun haricinde karadenizlilere benzer zaten
Soruyu soran bir o. rospu evladı bir keko olduğu için ondan yoktur.
Ezik bunlar, vatansız milletsiz şerefsiz ondan yok :D
aaa neye benzeteyosunuz anlemevedim gız :D
not. ege şivesi
Türk erkeği ve karadeniz :) diğeri umrumda değil
Genelliyemeyiz değişir bireysel bakmak gerek
Turk erkekleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar