Evlilik teklifi için doğru zamanı arıyoruz :D Aileler tanıştıktan sonra mı, tanışmadan önce mi Evlilik teklif edilir? Kendinize eş seçerken, ne kadar güçlü olduğuna değil, sizin için ne kadar mücadele edeceğine bakın. Güç herhangi bir zamanda kaybedilebilir, ama mücadele sevgi varolduğu sürece devam eder. ✌️ A. Gülgar
Evlilik teklifi aileler tanıştıktan sonra mı yoksa öncesinde mi yapılmalı?
1. Önce çiftler tanışır 2. Aileye birisiyle konuştuğu anlatılır. 3. Aileler tanışır. 4. Tanışma faslı güzel bir havada geçer aileler de olumlu karşılarsa biraz zaman geçer ve hiç beklenmedik bir anda evlilik teklifi yapılır. 5. Sonrası 🤙🏻🤙🏻🤙🏻🎶🎶🎶🎶 🎵🎵🎶🎵🎶😂😂😂😂😂 Düğün dernek.
hiç vakıf değilim ben bu konulara lakin kıza teklif yapıldıktan sonra bu arada tekliften kastım öyle süslü püslü çiçekli böcekli ne biliyim ışıklı helikopterli değil pastanede çay içerken biz evlenelim nalan benlen evlen olmazmı sorusundan sonra kızımız biraz kem küm yapıp aileme danışmam lazım gibilerinden lafı eveleyip geveledikten sonra evet diyeceği nettir aslında da bu cevabı aldıktan sonra takım elbise giyilip valide ve bir adet laf cambazı komşu alınıp tanışmaya gidilit devamında da bir akşam büyük patronda alınıp ( BABA) KIZ İSTEMEYE DOĞRU GİDİLİR :)
ay ben o hengame içinde teklifi meklifi unuttum... yok teklif... evlendim gitti... iş nasıl o boyuta geldi bilmiyorum. sanırım ailelerle tanışma faslından sonra her şey çorap söküğü gibi ilerliyor.. bence en başında teklif edecekse etsin. yoksa benim gibi teklif meklif olmadan kendini evli barklı buluveriyorsun
mesela diyor ki ailem tanışmaya gelecek sizinkilerle.. ne sıfatla diye sor bakalım.. :D bu işler ya klasik geleneksel yoldan ilerliyor ya da çağın gerektirdiği yoldan.. ben evlendikten sonra dedim sen bana teklif etmedin nasıl oldu bu iş diye... geçti artık dedi :)))
Bizim zamanımızda flört , sevgililik, evlilik teklifi vs. gibi saçma ayrımlar yoktu. Bir ilişki başlıyorsa zaten evliliğe gitmek üzere başlardı. Üniversitede ne kadar ilişkisi olan arkadaşımız varsa şu an hepsi evliler. Sadece 2 arkadaşımız yürütemeyip boşandı. Bir insanla çıkmak demek evlilik demekti zaten.
Aileler tanıştıktan sonra yapılan evlilik teklifi prodosura uymak için yapılan bir eylem gibi kalır Aileler tanışmadan yaparsa işin romantizmini korumuş olur
İkisi de olabilir bu ilişkiden ilişkiye değişebilir ya da aile yapısına göre değişiklik gösterebilir... Benim fikrim öncesinde aileler ile tanışmak üzerine. Evlilik ciddi bir karar ve hem kişiyi iyi tanımak gerekir hem de ailesini... Kısa sürede evlilik kararı alınmasını doğru bulamadığım için uzun süreli bir ilişki neticesinde evlenilmeli diye düşünüyorum ve bu süreç içinde aileler ile tanışılmalı
Evlilik ciddi bi müsssese, ailelerin bilgisi olmalı aileler önce birbirini tanımalı tanışmalı , sonrasında ciddi adımlar atılmak suretiyle evlilik için teklif yapılmalı.. günümüzde maalesef ki ailelerin fikri dahi alınmasan herşey yapılıyor en son aileler öğreniyor ama saygı bu ciddi müessese öncesinde esas alınmalı, saygılar
Hayatımda hiç kız arkadaşım olmadı. Ama olursa da o kişi evleneceğim kişi olur. O yüzden Evlilik teklifi bana göre Aileler ile tanışmadan önce yapılır. Zaten Aile işin içine girmişse sürprizde kalmaz. Bunun adı evlilik teklifi olmaz
Tm evlilik düşünmüyorum bn ama aileler tanıştıktan sonra evlilik teklifi edilmesi çok saçma.. Şahsen düşünsem evlilik, önce teklif etmesi sonra ailelerin tanışması uygun olur bnce..
İş ciddiye binmişse bence ailelerin bundan kesinlikle haberi olmalı. Evlilik gibi önemli konularda mutlaka büyüklere danışılması ve onların onayının olması taraftarıyım. Sonradan dargınlınlıkların, kırgınlıkların ve pişmanlıkların olunmaması için tercihim ailelerin haberi olduktan sonra evlilik teklifinin edilmesidir. Tabi en önemlisi karşılıklı güven, saygı ve sevgidir.
Evlilik teklifi bana saçma geliyor ya değersiz geliyor bence kızı evinde annesinden babasından istemeli yüzüğü babası takmali bir anlam değer kazanmalı
Sembolik olduğu kabullenildiyse ve sırf özel bir an içinse, aileler tanıştıktan sonra tabi. Yok hayır kelime anlamı yerine getirilecekse başta edilebilir🐻
tanışmadan önce olmalı tanıştıktan sonra evlilik teklifinin pek de esprisi kalmaz ki ben ailemle tanıştıracak noktaya geldiysem evleneceğim kadın diyerek tanıştırırım ailemle
Erkek ya da nadiren kadın evlenme teklifi eder. Teklifi alan kişi değerlendirme yapar ve olumlu ise aileler tanışır. Aileler taniştiysa zaten evlilik olacaktır teklif saçma olur.
Evlilik teklifi aileler tanışmadan önce olmalı ve evlilik teklifi hakkında fazla konuşmak iyi değil sürpriz gibi birşey bu ne zaman olacağını nerde olacağını bilmeden yapılmalıdır
Aileler tanıştıktan sonra olmalı düşünsenize Kız evlilik teklifi alıyor ama kafasında sadece şu düşünce “ya ailem bu evliliği istemezse” yani mantıklı bir karar veremez o durumda 🤷🏻♀️