Anlamanın bir yolu var mı?
Ek olarak onunla birliktelik süreciniz de bunun bir belirtisi olabilir mi?
Ek olarak onunla birliktelik süreciniz de bunun bir belirtisi olabilir mi?
Kaybetmekten korkmuyorsa, ilgisiz olduğu halde bunu kabul etmiyor ve buna kılıf bulmaya çalışıyor sa, önceden sorun olmayan şeyler sorun olmaya başladıysa
Çok dogruu.. beş aya yakın süre birlikteydik ama ve beni seviyor zannediyordum. Beş ay boyunca rol yapabilir mi insan? Belki de yarasının kapanması uzun sürdü..
Daha fazla da sürer,
Peki size son bir soru ) çok isabetli tespitler yaptığınız için.. emin olmak için ona en sonki ilişkisinin üzerinden kaç ay geçtiğini sormalı miyim?
Sor ama ne değişecek ki
Şu da var bu pandemi sürecinde teselli olmak için vakit geçsin diye sevgili yapanda çok malesef
Bilirsem ona duygu özlem beslemeyi bırakabilirim. Teşekkürler yorum için )) çok saol
Anladim , rica ederim
Eğer kalbinin acısı geçtiğinde bir bahane senden kopmaya çalışıyorsa, yaraları sarıldıktan sonra sana olan ilgisi azaldıysa ve sana "iyi birisisin ama ben sana aşık değilim" diyorsa, yara bandı olarak kullanıyordur.
Ya yarabandi olarak kullansa seni bi süre sonra o bandı çıkarır atar sen bırakmadan o seni bırakmıyorsa sürekli etrafındaysa seviyodur yarabandi değilsindir:)
Terk edildim 😅 teşekkürler. Eskiden peşimdeydi ama bir anda sildi..
Sevgilinmiydi
Öyle gibi bişeydi bı garipti zaten tam yaklasmıyordu ama kendine cekiyordu sonra bı ara baya ciddi düşündü ve sonuç bu
Cevap
5Cevap
senin sayende depresyondan kurtulduğu anda, seni terkedecek.
işte o zaman yara bandı olarak kullanıldığını anlarsın :)
O çıktı evet ama ben girdim
geçmiş olsun. ne yazık ki herkesin hayatında böyle acı tecrübeler oluyor. bu tecrübeden sonra bir daha kimseye yara bandı, koltuk değneği olmazsın.
Teşekkür ederim nasip bı süre inziva zamanı benim için )
biten ilişkinin peşinden denk gelmemeye dikkat et :D
Doğru en az üç ay ya da altı ay mıdır peki nadas suresi
altı ay bir yıl arası
Bunu eğer ararsa ona nasi sorabilirim acaba )) önceki ilişkin ne zaman bitmişti tarzında.. neyse düşüneyim bunu
düşün evet
Teşekkürler )
azeri misin kız sen
Haha hayır
Ruhum bile duymaz, bir kız istedikten sonra bir erkek yara bandı olarak kullanıldığını hayatta anlayamaz bence
Kızlar da anlayamıyor her cinsiyetin şeytani olabiliyor maalesef Allah uzak etsin
İnşallah amin
Ben de yaşadım sonradan anladim. Ilk başlarda çok kötüydüm toparlandim biraz olsa da. Ama bıraktığı etki kötü.
Zaten yarası sarilmadan ona dondu. Umarim atlatirsin♡
Elimdeki kalemlerden ikisi hariç hepsi kırmızı, ikisi hariç hepsi siyah ve ikisi hariç hepsi mavidir. Elimde hangi kalemden kaç tane vardır?
Rebound iliski yaz youtubeda adil yildirimin videosu var onu izle
Oo süpersin teşekkürler ))
Eski sevgilinin aldigi hediyeleri, ondan kalan anı niteligi tasiyan seyleri atmaması. Laf arasinda surekli ondan bahsetmesi, onunla ilgili örnekler vermesi. Gittiginiz herhangi bir mekanda veya gectiginiz bir yerde durduk yere duygusallasmasi. Herhangi bir sarkida modunun dusmesi. Bunlar eski sevgilinin unutulmadigini gosterecek detaylar. Eski sevgiliyi unutmadiysa sen orda yara bandi konumundasindir
Çok teşekkür ederim dediğin videoda da kızlar maddeler halinde bı sürü yorum yaparak özetlemiş. Cidden saol senden uzak olur inşallah..
Geçmiş olsun )) tekrar yaşama insallah. Ben biraz dusunmeliyim çok ağır bı durum analiz gerekli ♥️
Amin Rabbim uzak etsin.
Hisseder insan
Geçmişi olmadığıni zannediyordum onu dahi sonradan öğrendim sevildiğimi zannettim
O terk etti zaten 😄 anlayamamıştım birden bitirisini.. belki de iyileştiği içindi
Belli bi süre beni gerçekten özel hissettirmisti nankör olamam insalalh çok mutlu olur. O da sen de ben de ) teşekkürler yorumun için )
Hayır yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?