Sevgilimin bana yaptığı haksızlığa rağmen suçlu olmasamda adresine 100 adet gül gönderdim. bana teşekkür bile etmedi :(?

15 gün önce sevgilimle 2 lahmacun parasını ben ödeyeceğim, sen benim yanımda elini cebine atamazsın derken ayrıldık.
kendisi benim elimi cebime atma hareketimden çok sıkılmış ve artık dayanamıyorum diyerek ayrılmıştır. (ayrılığımın altında başka bir şey aramayın olsa yazardım)

oysaki geçen mayıs ayının 7 sinde çok güzel bir ilişkimiz başlamıştı ikimizde kedi severiz nice kedi köpek kurtardık nicelerini km ayrımı olmaksızın arabam ile götürerek yuvalandırdık.

bu sayede facebookta yüzlerce beğeni ve süper ikili allah ayırmasın yorumları aldık
bir dediğini iki yapmadım 4 ay boyunca her çağırdığında yanında oldum her işi düştüğünde işimi bırakıp koştum. işimi yarım bıraktığım yerden sabahlara kadar mesai yaptım çalıştım
niye o mutlu olsun diye
her istediğini aldım bir tek isteğini yapmadığım bir durum bile olmadı
annesi kardeşi kuzeni teyzesi anneannesi ve tüm sülalesi beni sevdi ve her zaman benim yanımda oldular.
hiç tanımadığım akrabaları bile aman meltem o serkan'ı üzme o sessiz ve iyi çoçuk ondan daha iyisini bulamazsın yorumlarını kendi kulaklarımla duydum
hatta kendisi bile sen bizim aileyi nasıl çekiyorsun herşeyi yapıyorsun ben bile bırakırdım yapmazdım dediği anlar oldu.
zaten meltem ilişkiye başlamadan önce bana ''BENİMLE KANSER OLURSUN''dedi
ben ona bile razıyım cevabını verdim.
hiç bir zaman hayır kelimesi çıkmadı ağzımdan hep evet diyerek her dediğini yaptım.
buluşmalarımıza hiç bir zaman elim boş gitmedim. her gidişimde 2 veya 3 hediye aldım götürdüm.
iyi aile çocuğuyum işim, evim, arabam var aile bağlarım kuvvetli oturup kalkmasını bilir diksiyonum düzgündür. agzımdan küfür bile çıkmaz.
evden işe işten eve giden sevdiğinin yanında vakit geçirmeyi bilen biriyim ve sevdiğimi yanımda her zaman özel hissettiririm zaten öyle olmalıdır.
hiç beklemediği güzel süprizler yaptım ve kendini çok çok sevindirdim
ve sonuç öyle bıraktı gitti beni 2 lahmacun için ayrıldık
sizce benim nerede hatam var?
sevdiğinin her isteğine evet denir mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
İki tür insan tanıdım
Ölüme feryat figan gidenler ve ölüme sessiz sedasız ğidenler

Eski kız arkadaşım şimdide Facebook hesabında bunu paylaşmış bu ne demek sizce. ?
Güncellemeler
+1 yıl
Kime aşık olacağını seçemezsin ama kimden vazgeçeceğini seçebilirsin.
facebook hesabında şimdi bunu paylaşmış
ne anlam çıkartıyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilim bana 2 ağustosta geri döndü ve mutluyuz :)
Sevgilimin bana yaptığı haksızlığa rağmen suçlu olmasamda adresine 100 adet gül gönderdim. bana teşekkür bile etmedi :(?