Ölüme feryat figan gidenler ve ölüme sessiz sedasız ğidenler
Eski kız arkadaşım şimdide Facebook hesabında bunu paylaşmış bu ne demek sizce. ?
facebook hesabında şimdi bunu paylaşmış
ne anlam çıkartıyorsunuz
Abi aşırı ilgi bunaltmis kızı birde ilgisiz derler kizlar bize bak iste adam daha ne yapsın eliyle başının ustunde gezdirmedigi kalmış ama sizin iliskiniz nasil. bilrmem belki surekli kavga ediyordunuz belkide cok bunalmistin kendine bir sor derim sonra al kiz arkadasini konus abicim neden de soeun neydi de cokmj ilgi gösterdimde cokmu sıktımde basja birimi var de ben sende hata görmüyorum birde seni kizdan dinlemek lazim
annesi kardeşi kuzeni teyzesi ve anneannesi beni tanıdı çok sevdi. aramızda sadece bu gibi parayı sen verme ben verecem dışında hiç bir sorunumuz olmadı.
kendime 15 gündür soruyorum inan ki başka sorunumuz olmadı.
Kardes senin ayniyi da paylastim bir dedigini iki etmedim gel dedim git dedi gittim.. kopekmisim gibi davrandikca bana ben pesinde kostum. Sen bir hafta sonra da incur cekirdegini doldurmayacak sebepten gitti. Degerin fazlasi zararmis kardes . O egleniyor bense aciyi yasiyorum arada iyi olmaya calisiyorum. degmez kardes degmez kendini begenmislige bencillige vuruyorlar artik degmez be kardes.
seni çok iyi anlıyorum inan ki :/ama seviyorsun işte sevdiğine değer vermek bir dediğini iki etmemek yapında varsa seninde benim gibi
biz bu ızdırapları daha çok yaşarız
annesi ve sülalelesi bana yaptığı haksızlığı biliyor ve benden iyisini bulamayacaklarını söylüyor bunu kendi kulaklarımla duydum ve ailesi ile görüşüyorum beni haklı buluyorlar ama kızları anlamıyor o başka :/
annesi çağırdı gel konuşalım diye yarın akşam için bakalım ne çıkacak
Git bakalim neler olacak. Ailesi kabul etsede o kabul etmeyip boyle oldugu surece mutlu da olamazsin bu hayat senin. Bende senin gibiydim ayni ama olmayinca kiymet bilmeyince bilinmiyor belki bilenimiz cikar hayirli olan buymus diyorum ve sabir diliyorum Mevla dan sadece sabir. Gecer gider buda elbet okulum bitince gidecegik buralardan kismet cikarsa seven olursa yine ayni degeri ilgiyi veririm ama evlenilecekse o kisi tabi yoksa calisir kismet cikana kafar kendi hayatima bakarim yurtdisinda hayirkosi kardes. Ha merakim su ailesi ile goruscen sonuc ne olursa bana mesaj atarsan sevinirim. Hakkinda hayirlisi olsun. Onunda teyzekeri biliyordu beni ilk gorduklerinde bile iki kelimemle beni tanidilar onlar da dedi onun gibisini bulamazsin diye lakin o istemedikten sonra dunya istese bir ise yatamaz kardes benimde artik onume bakiyorum. Guzel alimli ahlakli saygili anlayisli biri gelirse hayatima oper basima koyar degerinde degerini veririm ama hakedene kardes o haketmedi
Ben kucuk dustum hep sevgim ezildi ama kor gibiydim yeni gorur oldum.
Sen mükemmel adamı oynamışsın veya öylesin bilemem; ancak bence çok sıkıcı bir modelsin. Kız da bunalmış ayrılmış; sen hala gül falan yolluyorsun. Eminim gıcık olmuştur.
bunalmasının nedeni her istediğinin olması ve hiç beklemediği hediyelerimle sevinmesi olabilir diyorsun yani.
benim için çok değerliydi herşeyi içimden gelerek yaptım ama sonuç ortada yorum için sagol :)
Sözünü çok dinleme. Her dediğini yapma
her dediğini yaptım artık herşey için çok geç :/
annesi ile iki günde bir konuşuyorum. bana hakveriyor senden iyisini bulamaz diyor.
zaten hem face hem whatsapp dan bile engelledi teli var ama aramıyorum. en çok bu bana yapılanı haketmediğim için üzüldüm ve çok ağladım.
çünkü uygun bir dil ile arkadaş olarak bile benden ayrılma yolunu seçmedi o kadar yaptığım iyiliklere karşılık
tamam artık dediğin gibi annesini aramayacağım. inşallah mesaj atarda döner yine eskisi gibi oluruz bir ümit işte :)
ayrıca facebookdaki beraber olan fotoları bile 15 gündür silmemiş buda demek oluyor ki tamamı ile beni bitirmemiş sanki
Büşra moral verdin çok çok sağol :) ne diyeyim ama onunda bu şekilde bile üzülmesine bile gönlüm razı gelmiyor.
inşallah dönsün. artık zaten o isteyipte alabileceğim veya benim yapabileceğim hiçbirşey kalmadı.
gerçi ayrılmadan önce fransa'dan 3 tane hediye sipariş etmiştim şimdi yolda geldi gelecek onlar bile
bana kaldı :/
Peki
Fazla yüz verme, üzüldügünü hissetirme, güçlü dur, umrunda degilmiş gibi davran. o pişman olup gelir zaten : )
Artık dediğin gibi yapmaktan başka çarem kalmadı ama içimde volkanlar patlıyor inşallah hatasını anlar özür dilemesini bile beklemiyorum İnan ki
İnşallah :) zaten kendisi Facebook hesabında pişman olduğunu azda olsa ifade etmeye çalışmış ama ben onun böyle davranmasını bile istemiyecek kadar seviyorum.
Boyle sevgilim olacak bide ben onu uzecekmiyim daha boyle biri cikmadi karsimiza ciksaaaa varyaaa oyle bir deger bilirim kiiiii
Sonra sen çıktın karşıma ve içimden dedim ki ; "Allah bazen yapılan iyiliklerin mükafatını cennete bırakmıyor... diyordu
benden daha iyisine layıksın dediğimde ''öyle olsaydı sen olmazdın'' diyordu bak değer bilmedi gitti :/
Ayni benim ilk ve son sevglm gibi
senin adına üzüldüm :(
bu yazıları bide facebook ortamında 1500 arkadaşı ve 1200 takipçisine bile açık açık paylaştı hiç çekinmeden.
Kiyamammm yanlis kisiyi secmissin
ben yinede iyi niyetimi bozamıyorum işte :/
Anliyorum seni
sağol rabbim herkesi sevdiğine kavuştursun ama gerçekten sevenlere.
bir anlık zevk veya ufak menfaatler için seni seviyorum diyenlere değil.
Amin
amin :)
:D o kız bahane arıyor bence olm bana bir tane gül verse vuuuuuu fggfd
14 ağustosta 1 kırmızı gül ve not
21 ağustosta 1 beyaz gül gönderdim
21 ağustos benim doğum günümdü
notta:buğün senin o güzel sesini duymak bana buğüne kadar verilebilecek en güzel hediye olur yazdım yine ne aradı ne doğum günümü kutladı :/
100 adet gönderilmez 101 tane gönder göndericeksen, tek sayıda gönderilmez.
sanki oturupta saydı gülleri hem aynı hafta içi 1 beyaz gül daha göndermiştim takılma böyle şeylere
Valla ben sayıyorum kardeşim
8 aydır bindiği benim arabamın markasını bile bilmezdi sevğilim habire hangi araba bizimki derdi ama senin cevabına cevap veremem sustum
Boyle sevgilim olcak bir de ayrılcam. p ya senin gibi erkek buldugu icin sukretmeliydi birak ayrılmayi... hata tamamen onda sen elinden geleni hatta gelendenn de fazlasıni yapmissinn
inan burada yaptıklarımı ancak 2000 yazı karekteri ile sınırlı olduğu için yazamadım, çünkü çok daha fazlası var.
yazdıklarımın hiç birini tek taraflı yazmadım çünkü eski sevgilimi ne bir kez üzdüm ne ağlattım ne de hakaret şiddet uyguladım onu pamuklara sarıp sevdim ben sadece :(
herkes sen ekstra eksra yaptın herşeyi senden iyisini bulamaz dedi
Haklilar zaten asla bulamaz senin gibisini
yorumların için çok teşekkür ederim :)
haklı olacağıma keşke şu an yanımda olsaydı ama artık yok zaten gerçekten sevmesem ne burada yazardım ne de 16. gün olduğunu sayardım ve ben 16 gündür onsuzum :(
Tebrik ederimde fazla iyisin kaçan kovalanır.
belkide evet hem maddi hem manevi herşeyi eksiksiz yaptım ve öyle kaçtı ki dahada yakalanmaz sonradan belki kafaya dank ederse orasını bilemem ama dönse keşke yinede seviyorum be :)
merak ettim en çok nesi bukadar sevdiği sana onu ne hareketi ya da ne özelliği bukadar sevmene sebep
öncelikle ikimizde hayvansever ve özellikle kediciyiz, siyasi görüş sevdiğimiz sevmediğimiz yemekler aynı özel konularda birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz kısacası renkler ve zevkler aynı ben onun marjinalliğini ve eli açıklığını seviyorum oda benim eli açıklığımı ve iyi kalbimi
ama o çok asabi ben çok sakinim ama tek farkımız buydu
Vay arkadaş şöyle sevgilimiz olmadı :(
belkide olmuştur haberin olmamış alabilir mi :)
Yok :(
:/ belkide gerçekten sevmeyi bildiğinden yoktur sen doğru yoldan şaşma
Kızlara yaranamazsın aha böyle bırakırlar işte valla en son bende terkedildiğimde istemiyorum dedi bende yol orda dedim sinirlendi gitti :)
içinde kalmamış senin yaptığın en iyisiymiş
Biraz ilgi göster bunalırlar ilgi gösterme sevmiyosun derler bende bunlara bu lazm diyorum gitmek istedi bende biletini aldım :)
tek gidiş kestirdin :p
Evet mutluyum huzurluyum sanada tavsiye ederim bırak ne yapıyosa yapsın neler kaçırdgnı anlasın :)
tüm yaptıklarıma şahit olan arkadaşlarım ve sevgilimin sülalesi bile seninle aynı fikirde seni çok arar diyorlar
Dinle onları dostum :)
Peki saol
sen çok iyisin boşver
hahahahaha çok sağol ::))
elimizden geleni yaptık bu ama kız tarafından uğradığımız muamele hiçte haketmediğim bir şekilde oldu :/
yarın akşam annesi konuşmak için çağırdı bakalım ne çıkacak
EVET SAĞOLSUNLAR BENİ HİÇ YANLIZ BIRAKMADILAR BU SÜREÇTE :)
görüşemedim annesi mesaide kalmak zorunda kalmış banada haber vermeyi unutmuş gittim evlerini önüne kadar annesini aradım mesaideyim kusura bakma lütfen dedi bende geri döndüm.
güncelleme kısmına biraz daha açıklayıcı yazdım. sorduğun içinde çok sağolasın
Güllerin parasini geri iste :))
çok yaşa :) gülle kalsa iyi bu güne kadar aldıklarımın yanında güller devede kulak bile değil :)
çarşamba günü teyzesinde gördüğü ve çok beğendiği KÜSTÜM ÇİÇEĞİNİ zar zor buldum aldım.
ayrımadan bir gün önce pazar günü verdim ve mesaj olarak
ARAMIZDAKİ OLUP OLABİLECEK KÜSLÜK VEYA DARĞINLIKLARIN BU KÜSTÜM ÇİÇEĞİNİN KÜSÜP AÇMASI KADAR OLASI DİLEĞİ İLE YAZDIM.
taktı kafayı güllere ::::))) feda olsun boşver ::))
parasını ısteseydn knka ::)
Huyum değil be kanka ::))
Benim cep telefonum borçtan kapalıyken bile ben onun cep telefonu faturalarını ödemiş bir kuruş istememiş adamım bana yakışmaz
yas kactı senın?
yaşım 34
kızın yası kactı pekı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar