Kızım bana düşman gibi ne yapacağım sizce?

29 yaşındayım 2007 yılında 15 yaşındayım Kız 14 falandı ergendik sınıf arkadaşıydık aşık olduk sevdik bir gün bodrum katında yiyiştik bilmiyorduk toyduk içine boşaldım bilmiyordum bir baktım Kız hamile kalmış sancı girmiş okulda Kız hastenye götürmüş falan işte okul çalkalandı Kızı okuldan aldılar ailesi sevdiğim Kızı dövmüş diyememiş Kız bana dedi söyle üstlen bende korktum ailemden ve de ailesinden ben çocuğuma sahip çıkamazdım çocuktum olgun değildim ne anlarım eve bakmaktan öyle kaldı Kız doğurmuştu çocuğunu ailesinin yanında ailesinin yanında Kıza ulaştım 2012 yılında facebookta dedim çocuğumu ver bana babası olduğunu söyle söylemiyordu ve evlenelim dedim evlenmeye kalkmadı Kızımı tek başına ailesinin yanında büyüttü ailesinin haberi de oldu benden 2013 yılında çocuğum bana düşman Kızım 14 yaşına gelmiş ona bana karşı dolduruyor ailesi ve de o Kızıma bir kere olsun sarılamadım ne kokusunu bildim ne de tenini o berrak saçları bir kere olsun bana Baba demedi çok özlüyorum şu an da yine evliyim tek Kızım var 1 yaşında o Kızımı da istiyorum Annesi düşman Kızını da bana karşı dolduruyor bir Kızı babasından edilir mi bu nasıl iş Kızımı çok özledim
Kızım bana düşman gibi ne yapacağım sizce?