Bu soruyu sormak istemesem de karşıma çıkan kişiler genelde hep bunu yapmıştır. Neden bilmiyorum ya da bu bana mı denk geliyor hep. Artık tiksinti duyuyorum bu duruma karşı ben.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir dakika biz fiziğe yüze göze bakıyoruz siz bakmıyor musunuz neye göre arzuluyorsunuz erkekleri kas tip para boy pos bunlar değil mi sizde bizi öyle görüyorsunuz karaktere bakmıyorsunuz bu net bir şey yani koşulacak tartışılacak bir konu değil
112 Yorumla
Soran+1 yılYanlış düşünüyorsun çünkü ben, birlikte olduğum hiç bir erkeğe suyumu dahi aldırmadım. 12 yaşından beri aktif olarak her işte çalıştım nerdeyse. Hayatımda olduğum insandan da bu tür beklentilerim olmadı. Tek takildigim konudur benim yaşı benden küçük olmasın onun dışında fiziksel açıdan bir şey beklemem.
- +1 yıl
Hoşuna gitmeyen birini önemsemezsin bu doğru bir şey
Soran+1 yılbunda hemfikiriz ama bir süre sonra konuştukları tek konunun bu olması sinirleri bozuyor
- +1 yıl
Zaten şöyle bir şey var çok güzel bir kadın bile olsa karşımdaki sohbeti huyu suyu olmadıkça beni bağlayamaz ki güzelliği 1 haftaya kalmaz alışılmış geliyor bana sıradan
Soran+1 yılÖyle olur zaten, bir keresinde çalıştığım iş yerine sürekli gelen bir firmacı vardı ürün teslim alırken normal bir şekilde konuşuyorduk. Benden hoşlandığını söyledi, başka bir gün sevdiğini bende ben arkadaş olarak gördüklerime böyle yaklaşmam dedim. Bir erkeğin seninle arkadaş olması imkansız dedi. Örnek olarak 5 yıllık arkadaşımı verince o çocuk gaydir başka türlü senle arkadaş kalamaz, karşındaki erkekse seninle birlikte olmak ister direk demişti
- +1 yıl
Seksten mi bahsettin en son cümlende
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Arkadaşın hiç seks istemiyor şu dünya üzerinde hiç bir kadın seks istemiyor zaten saçma konuşmuş cinselliği herkes ister ama kimisi güvendikten sonra kimisi evlendikten sonra yaşamayı tercih ediyor ya da yakışıklı oluşuna güzel oluşuna göre
Soran+1 yılBir sürü saçma gelen şey var bunun gibi
- +1 yıl
Evet herkesin fikrini alırsam kafan aşure olur
Soran+1 yılHerkesin fikrini alma o halde sen bende fikir alma peşinde değilim ama bu neden oluyor
- +1 yıl
Almadım ki
En İyi Cevaplar
+1 yılBence kızlar kendilerini cinsel obje olarak görüyorlar. Vücutlarını daha fazla nasıl sergileyebilirim bakışıyla ortalığa dökülüyorlar. Erkekler de değerlendiriyorlar
017 Yorumla- +1 yıl
@_Sılaa35 o tecavüz eden erkek değil aşağılık bir sürüngendir. onları ayrı tutmak lazım , soruda erkeklerden bahsediyor
Soran+1 yılSizin üstsüz gezmeniz bizi harekete geçirmiyor. Şu yaz günü şortlu milyonlarca erkek var dışarıda biz neden size karşı böyle istekler duymayı engelleyebiliyorken siz engelleyemiyorsunuz.
- +1 yıl
Kadın vücudunda erkeğin cinsel isteğini aklına getirecek , harekete geçirecek daha fazla uzuv var. Kadınlar bu durumu daha fazla ortaya saçıyorlar , giysi tercihlerini bunu bilerek yapıyorlar , yürüyüş vs.
evet bu bir kadını rahatsız etmek için gerekçe değil. İyi bir erkek en fazla bir defa bakış atmalı :) açmış bir çiçeğe bakar gibi. Fazlası yakışık almaz. iyi köpeklerin yanında ısıran köpeklerin de var olduğunu göz önünde bulundurmalı. Bu ülke henüz hiçkimse için güvenli bir yer değil
Soran+1 yılBundan sonra yürüdüğünüz için sağ göt yukarıdayken sol götünüz aşağı azıcık kıvrılsa hepinizin içinden geçeceğiz.
- +1 yıl
:) senin derdin ne erkeklerle
Soran+1 yılKonuştuklarınız mantıklı gelmedi bana.
- +1 yıl
Kabullenmek istemiyorsunuz. Gerçek benim söylediklerim.
Siz hem her istediğimi yiyeyim üstüne kolada içeyim , ama kilo almıyım istiyorsunuz :) - +1 yıl
@_Sılaa35 Boşverin şerefsizleri siz. Kafaları bozuk pislikler. Onların varlığını kabullenip kendinizi onlardan sakının , dikkatli olun
Soran+1 yılSıkıntı değil bence başımdan geçenleri anlatayım. Babam 4 yaşındayken ben cenazesi için mersine gitti. Orda tanıştığı kadının kocası da hapiste birlikte oldular ve eve daha az gelmeye başladı sonra da hiç. Üniversiteyi dışarıda okurken oda arkadaşlarım kandil için babalarını ailelelerini aradılar kutladılar. Babam da bilinen beri o ana kadar aklıma gelmemişti ama internetten numarasını bulup aradım. Baba dedim kimsin dedi. Kendi kızı için, ağlamaya başladım sesini duyunca para mı istiyorsun dedi yüzüne kapattım çünkü üniversite de yurt param dahil herşeyimi kendim karşıladım.
8 yaşlarındayken 2 haftalık akrabalarla tatile gittik yan bina da serkan abi diye biri vardı apartmanın içindeyken beni çağırdı ve beni taşıyıp bana dokundu.
9 yaşlarındayken kardeşime araba çarptı herkes hastaneye gitti evde tek kaldım annemler halamları arayıp bana bakmalarını söyledi erkek kuzenim geldi 20li yaşlarda o da beni taciz etti. Ve ben o soğukta o gidene kadar balkonda bekledim. Bir şey yaparsa balkondan herkese seslenebilirim diye.
Liseye giderken standart etekler giyilirdi hep, ergence herkesin birbirine vurup kaçtığı zamanlar, bende sevdiğim bir arkadaşıma vurup kaçtım. Öğle arası sınıftayım (yiyecek alacak param yok) Çocuk geldi yanıma oturdu niye bana vurdun dedi seni sevdiğim için şakalaşmak istedim dedim. Bende seni sevdiğim için deyip birden bacaklarıma dokundu.
Daha geçen gün en basiti, işe gelirken ara sokaklardan geçmem gerekiyordu biri cinsel organını çıkarıp masturbasyon yapmaya başladı nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum. Erkeklerle benim bir derdim yok ama bana karşı tavırları hep benimle bir dertleri varmış gibiydi.- +1 yıl
Okurken şok oldum. Çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum.
Neler yaşadığınızı bilmeden konuşuyoruz bizlerde öyle boş boş.
Soran+1 yılBenim zaten demek istediğim erkek arkadaş anlamında değildi başından beri. Hayata insanlara, yaşananlara bir anlam veremiyorum artık. Sadece yorgunum ve huzur istiyorum.
Soran+1 yılDün akşam dayımın ölüm yıldönümüydü bana değer verdiğinden de emindim. Herşeyi onunla konuşurduk. Kendi çapında rap parçaları yapardı, ölmeden kayıt almış. Arkadaşları da mixleyip dün paylaştılar öyle bir sesi var ki sanki hala onu tebrik edip herkese dinleyin, dinlettirin yazacakmışım gibi. Aynanın karşısına geçtim sen sevilmeyecek bir insan mısın deyip kendimi sorguladım. Bu olanlar normal gelmiyor.
- +1 yıl
Çok zor yaşadıkların. Şimdi neredesin? çalışıyormusun? HAyatını yoluna koyabildinmi?
Soran+1 yılBen çalışmasam zaten emin ol kafayı yerim, iş konusu yolunda. Gaziantepteyim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Sana özel değil canım bize de öyle hep denk gelio
32 Yorumla
Soran+1 yılArtık sinirlerimi bozuyor benim
+1 yılZaten en büyük sorun cinsel obje olarak görmeleri ve bunu bıraksalar mutluluğu yakalayacaklar ama farkında değiller.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim de istediğim bu karşıdan maddi açıdan bir şey beklemem istediğim sadece şimdiye kadar olan huzursuzluğun sona ermesi huzur bulmak
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
+1 yılBu platformda sorulan birçok soruda, kadınlar bizzat kendileri kendilerini cinsel obje olarak görüyor, bunu fsrk ettin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılİstersen direk yorumlara bak neden böyle dediğimi anlayacaksin
- +1 yıl
Gerek yok buna,, burda abaza mı, yok,, ama sende bir bak istersen cinsel yaşam kategorisine, erkeklerden çok kadınların paylaşımlarını goruceksin bu konuda
Benim libidom çok yüksek ondan sebep, yoksa suratına bakilmayacak kızların totosunu kaldırmak hoşuma gitmiyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılO zaman karakterli ol her libidon yükseldiğinde başka bir kıza yaklaşmak yerine hayatında sana özel bir kadın olsun
Soran+1 yılO zaman karşındakini üzüyorsun sen o tür yaklaştıktan sonra belki o kız sana dair gelecek hayalleri kuruyordur
Soran+1 yılBiri birini kırdı diye, sizde kimseyi kırmayın sadece.
- Cinsel Yaşam konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü adam namussuz , haysiyetsiz , empati yoksunu beyinsiz
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen de öyle demek ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılsokakta yürüyor musun hiç ? giyim kuşamdan makyaja, çektikleri fotolara kadar kadınlar cinsel obje olmak için yarışıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman diğer yorumlarıma bak 8-9 yaşında ne yapmış olabilirim çok merak ediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 17,6b cevap paylaştı. Erkekler 30 dan sonra olgunlaşır hayatına aldığın ergen erkeklere dikkat et
11 Yorumla
Soran+1 yılBüyüklerin bana baktığını sanmıyorum genelde yaşıtlarim oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler demekten ne zaman vazgeciceksiniz
134 Yorumla
Soran+1 yılDenk geldiklerim diye ekleyip sizde de hep böyle mi diye sordum dikkate ettiysen
- +1 yıl
O zaman soruyu da düzgün yazmalısınız
- +1 yıl
Huzur bulmak için önce kafayı toparlamak ne istediğini bilmek acele etmemek lazım
Soran+1 yılAcele ettiğimi sanmıyorum
- +1 yıl
İyi de yanlış yapıyorsun baksana hep kötüsüne denk gelir mi bir insan
- +1 yıl
Burcun ne senin
Soran+1 yılyay
- +1 yıl
Ooooo sıkıntı
Soran+1 yılSıkıntı değil bence başımdan geçenleri anlatayım. Babam 4 yaşındayken ben cenazesi için mersine gitti. Orda tanıştığı kadının kocası da hapiste birlikte oldular ve eve daha az gelmeye başladı sonra da hiç. Üniversiteyi dışarıda okurken oda arkadaşlarım kandil için babalarını ailelelerini aradılar kutladılar. Babam da bilinen beri o ana kadar aklıma gelmemişti ama internetten numarasını bulup aradım. Baba dedim kimsin dedi. Kendi kızı için, ağlamaya başladım sesini duyunca para mı istiyorsun dedi yüzüne kapattım çünkü üniversite de yurt param dahil herşeyimi kendim karşıladım.
8 yaşlarındayken 2 haftalık akrabalarla tatile gittik yan bina da serkan abi diye biri vardı apartmanın içindeyken beni çağırdı ve beni taşıyıp bana dokundu.
9 yaşlarındayken kardeşime araba çarptı herkes hastaneye gitti evde tek kaldım annemler halamları arayıp bana bakmalarını söyledi erkek kuzenim geldi 20li yaşlarda o da beni taciz etti. Ve ben o soğukta o gidene kadar balkonda bekledim. Bir şey yaparsa balkondan herkese seslenebilirim diye.
Liseye giderken standart etekler giyilirdi hep, ergence herkesin birbirine vurup kaçtığı zamanlar, bende sevdiğim bir arkadaşıma vurup kaçtım. Öğle arası sınıftayım (yiyecek alacak param yok) Çocuk geldi yanıma oturdu niye bana vurdun dedi seni sevdiğim için şakalaşmak istedim dedim. Bende seni sevdiğim için deyip birden bacaklarıma dokundu.
Daha geçen gün en basiti, işe gelirken ara sokaklardan geçmem gerekiyordu biri cinsel organını çıkarıp masturbasyon yapmaya başladı nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum. Erkeklerle benim bir derdim yok ama bana karşı tavırları hep benimle bir dertleri varmış gibiydi.- +1 yıl
Baya dolusun da nerde oluyor bunlar yani full seni başka amaç görmüşler
- +1 yıl
Ama sana şunu diyim her erkek öyle değil
Soran+1 yılBen artık başıma gelenleri doğal karşılayamıyorum. Biri biraz bile sesini yükseltse tırnaklarım avuç içime geçiyor direk ve kitleniyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yorgunum.
- +1 yıl
Kitleniyorum derken nasıl anlamadım
- +1 yıl
Konuşmak istersen dinlerim ikide 1 buraya yazmiyim
Soran+1 yılHiç bir şekilde konuşamıyorum o an, ağlayamıyorum, konuşamıyorum, nefes alışverişlerim bile duraksıyor.
- +1 yıl
Hmm hassassin ki yasadiklarindan sonra normal huzur istiyorsun inşallah olur ama yanlış yapmamaya bakmalısın
Soran+1 yılİnşallah artık sadece huzur olur
- +1 yıl
Kimle yaşıyorsun
Soran+1 yılannem ile
- +1 yıl
Tamam annene sıkı sıkı sarıl işte işin gücün okulun var mı
Soran+1 yılGeçen hafta bitirdim okulu ve bir işim var
- +1 yıl
Aktivite vs gibi şeyleri seviyorsan deneyebilirsin
Soran+1 yılTek başıma her şeyi yapabiliyorum aniden lunaparkın yanında durup oyuncaklara binecek kadar ama bu olsun hep istemiyorum karşılıksız güvenmek ve kendimi boşluğa bırakmak istiyorum
- +1 yıl
Boşluğa mi birine mi guvenilcek kadar
Soran+1 yılEvet, birine güvenebilecek kadar
- +1 yıl
Zor biliyorsun dimi
Soran+1 yılHiç olmayacağını bende biliyorum yine de diliyorum
- +1 yıl
Hiç değil olucaktir mutlaka sen umudunu kaybetme kararlar çok önemli
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Hm daha gençsin üzülme mutlaka biri olur
- +1 yıl
Musaitsen yaz
Soran+1 yılxperim yüksek değil yazamam
- +1 yıl
Takip atabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın ama erkeklerin genelinde bu zaaf vardır. elde olan bir durum değil yani.
015 Yorumla- +1 yıl
@_Sılaa35 saçmalama mı? neye ve kime göre? fikrim beni ilgilendirir. elimizde olan ne? kız olarak regl döneminden önce istekli oluyorsunuz değil mi? engellesene elindeyse ! yolda gidiyorsun önünde mini etekli fiziği güzel bir kız var mesela ! ereksiyon olmayı ya da istek duymayı engeleleyemezsin hanımefendi. imkansız değil ama çok zor.
- +1 yıl
@_Sılaa35 sen konuyu nereye çekiyorsun anlamadım ! genelleme yapmıyorum. kimsenin giyimini de yargılamıyorum. sen olayı çok farklı yorumluyorsun ve kendine göre...
- +1 yıl
@_Sılaa35 şu kimseyi düşünmeden mast yapma tekniğini bana da öğretir misin?
mast. yaparken illa ki birşeyleri hayal edersin görsel izlesen bile o kişi olması istersin falan. kimseyi arzulamadan mast. yapmak nasıl oluyor?
senin tekilde yaşadığını da genele yayma bence. - +1 yıl
@_Sılaa35 inanmamak değil merak ediyorum bunu nasıl yaptığını...
- +1 yıl
@_Sılaa35 sen niye bu kadar sinirlisin ya bişey mi oldu genel anlamda?
- +1 yıl
@_Sılaa35 ben de her akşam yapıyorum ama istek mistek gitmiyor gitsin bir gün rahat edeyim istiyorum olmuyor yolunu bilmiyorum işte.
- +1 yıl
@_Sılaa35 tamam boşver.
İçindeki nefislerini tutabilirler aslında ama tutmuyorlar işlerine gelmiyor ondan
18 Yorumla
Soran+1 yılİşlerine gelen sadece kısa süreli de olsa cinsel olarak tatmin olmak
- +1 yıl
@ca_nnnnnn hayır elinizde olan bir şey
- +1 yıl
@ca_nnnnnn bakmıcaksın dayı gördüğünde kafanı çevireceksin
Bende bir erkek olarak bu durumdan rahatsızlık duyuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSinir bozucu fazlasıyla
+1 yılHerkese aynılar merak etme hepimize gınaa geldi
31 Yorumla
Soran+1 yılArtık sadece sevgi istiyorum sadece SEVGİ
Gizli Üye(18-24)+1 yılFb olmuyonuz ztn. Sevgililik olarak ilerleyincede yanlış anlıyonuz.
04 Yorumla
Soran+1 yılBak bu olmaması gereken bir şey değil sadece bunun olması sorun anladın mı
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım oksimoron yapıyosun
Soran+1 yılBak şimdi her gün sadece su içmen seni doyurur mu?
Söylemek istediğim erkekte kadın da karşısındaki ile birlikte olmak istediği sürece olurlar.
Ama bir süre sonra mesajlarda dahi sadece cinsellik olursa, seni her gördüğü ortamda sadece dokunmak için yaklaşırsa karşındaki sadece kendini kullanılmış hisseder. Büyüklerimiz hep ne demiş herşey kararında güzeldir diye. Bu durumu abartmamak gerekir. Her şey yerli ve kararında, karşındakini incitmeden olmalıdır.
Cevap sahibi+1 yılDoğru dedin cici kız
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Sanırım seçimlerini gözden geçirmelisin
00 YorumlaErkek işte ne yapacaksın
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılkızlar çok masum evet :D
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir şey söylemedim
- +1 yıl
erkekleri başta çıkartmak için kendini veya kadınlığını kullananlra bence erkekleri cinsel obje olarak göruyor genelle yapmıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi tavırlı olursan o şekilde yanaşamaZlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldışarıya bakınca anlaşılıyor
00 Yorumla
+1 yılBazı kızlar da öyle görünmek istiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
- +1 yıl
Bazı kızların hoşuna gidiyor bence
Soran+1 yılhepsinin değil
+1 yılBiyolojik bişey herhalde ama her erkek yapmaz
02 Yorumla- +1 yıl
@_Sılaa35 yani kızlar abartılı değildir ama o kadarını kızlar da yapar bence erkeklere o gözle bakar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılyapımız bu
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlış ama
erkek odlugu icin
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler neden genel olarak kızları cinsel obje olarak görürler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler