kuzenime aşık ldum oda bana oldu sizce doğrumu evlenebilirmiyim
Cevabın nedir?
bence yanlıslık falan yok bır ınsanı sevmıssın ve bu ınsan kuzenın olabılır dayı oglum demıssın yanlıs gormedıysem kan bagın falan yok korkmanı gerektıren bısey. onemlı olan sadece sevdıgınzden emın olun. sonradan bı sıkıntı olursa aıleler arası bozulur bunu dıkkate alın gecıcı bır hevesse eger bırak gızlı kalsın derım. hakkınızda hayırlısını dılerım
10 Yorumla
Yürüyün gidin laan evlenemezmis birbirlerinden abdesti bozulan herkes evlenebilir sacma sacma konusmayin ayriya bu sakat cocuk dogar lafinada pek inanmiyorum Allahin bilecegi is mesela bizde var 2 amcamin cocuklari evlendi masallah 2 tne cocuklari oldu cok sukur sapasaglamlar birseyleri yok...
36 Yorumla
Soran+1 yılnikah düşüyo
- +1 yıl
''bu sakat cocuk dogar lafinada pek inanmiyorum Allahin bilecegi is'' :(
Soran+1 yılbencede
Soran+1 yılinş
sana ınsan gıbı olayı acıklayayaım
bazı aıle, gelenek ve göreneklere göre kzenınle evlenemezsın ıyı bakmazlar. kardes gıbı yetıstırıldıgını soylerler.
ama muslumansan dınen bı gunahı yok. evlenebılrsın.10 Yorumla
+1 yılevlencek yaştaysan sorun yok.. eğer anlaşıyorsanız tabi.. hayalimdeki erkek bu diyorsan kimse karışamam.. ama teyze çocukları haramdır bil yani.. amca ve ya hala oğlu olmalı
15 Yorumla
Soran+1 yıldayı oğlu
- +1 yıl
olağan dışı bir şey değil yani annemle babamda kuzendir :)) anne tarafı sakıncalı ya... ama seviyorsanız büyüklerle konuşun... Allah karşına çıkardıysa bir bildiği vardır..
- +1 yıl
Yanlış biliyorsun teyze çocuğu değil teyze haramdır.
- +1 yıl
akraba çocukları haramdır..7 kuşak yabancı olması gerekir ancak baba tarafı anne tarafına kıyasla daha mekruh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
35Cevap
Evlenebilirsin xinge sorun yok. Ama sıkıntı su. Kesin evlenecek misjniz bence hemen soz yapin. Duyulmasi kotu olur. Cocuk konusinda sıkıntı olmaz insallah. Ignesi var. Benim annemle babam hala dayi cocuklari. Bende sorun yok ve evlenen akraba cok cevremde. şu an kkmsede sorun yok.
10 Yorumlaçocugunuzun gerizekalı bir birey olması çoık yüksek ihtimal yapmayın etmeyin..
hastalıklı taşıyıcı genler çiftleşirse felaket olabilir..
yapmayın derim00 YorumlaNe merak varmış sitede kuzenlere karşı..
Yok kuzenimle evlencem yok aşık oldum yok öpüştük yok yakınlaştık..
Yarı kardeş oluyor kuzenleriniz, yarı kardeş, sonra sakat çocuklara bakarsınız artık.00 Yorumlakardeşim bazı soylarda yörelerde bunlar var ama çok saçma sakıncalı arkadasın dedıgı gıbı sakat cocuk vb gibi şeyler olur ve emınım kı bunu aılenız bılmıyordur çok sacma bırsey uzulmenızı tercıh ederım uzak kalarak uvey olsa belkı ama cok zor..
00 YorumlaAilelerden gizli yaşamakta fayda var ve sizi destekliyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılgizli uf birden oldu zaten
Soran+1 yılsendemi kuzenin e aşıktın
Soran+1 yılyeğen neyinin kızı
Soran+1 yılhmmm evlendinmi
Soran+1 yılhmmmm
evlenebilirsin ama sakat doğum riski vardır.. hem ille evlilik olacak diye bişey yok kısmet iş bozulursa çok yakın akraban ve annesi babası ile aranız bozulur yani riskli bir iş
00 YorumlaEvlenirsin evlenmesinede sakatlık durumları var, bebek yapmanız tehlikeli olabilir.
Konuya toz pembe bakmayın, niyet ciddiyse gerekli bilimsel testlerinizi yaptırın.
Hafife alınacak bir konu değil.00 YorumlaBu sitede şahit olmadığım bir bu kalmıştı gerçekten.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNikah düşüyorsa da mide kaldırmaz bunu... Ha kardeşim ha kuzenim...
00 Yorumla Eleştirenler Peygamberimizden çokmu biliyor acaba? O hikayeler malesef türkiyedeki her kuzen bu kardeşlerimiz gibi aşık olarak evlenmedikleri icin uydurulmuştur.
00 Yorumla
+1 yılÇok yakın derece akraban. Evlenirsen çocukların ajdar gibi olur.
22 Yorumla- +1 yıl
:Ddaffafafafaagagshajah
+1 yılYani sonunda olacağı senin kafanda bir cocuk. Anlatabildim mi?
00 YorumlaAh ahh. Günah kardeşim günah. Madem öyle bir şey var ailelerinizle konuşun böyle şeyler şakaya gelmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhe he canım he doğru. yahu ne cahil insan var o senin kardeşin sayılır o gözle birbirinize nasıl bakarsınız. günah ya hem çocuklarınız özürlü olur
00 Yorumla
+1 yılMerak etme kan uyusma testi var.. O testlerden sonra evlenip cocuk yapabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılSen evlenmeyi bırakta aileniz duyduğunda akrabalara olan rezilliginizi düşünün :)
00 Yorumla
+1 yılyanlış bişiy yokki dinen caiz olan bişiy neden yanlış olsun ki
00 Yorumlaevlen sonra akraba evliliğinden sakat çocuklar hastalıklı çocuklar doğsun evlen evlen ^^
00 YorumlaMerhaba
Olabılır Neden Olmasın Kısmetse Evlenebılırsınız00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile komple akraba evliliği olduğu belli. Devam edin çocuklar hadi çocuklar bu maç bizim çocuklar..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende seneye kuzenimle evleniyorum. Seviyorsan evlen diyorum hiç düşünme :)
03 Yorumla
Soran+1 yılevlenicem
Cevap sahibi+1 yılBende :) ha bu arada benimki de dayı oğlu ;)
Soran+1 yılya ne güzzel
+1 yılolabilir birbirinizi gerçekten çok seviyorsanınz evlenebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kuzenimle 3 yıldır çıkıyorum yaaa, artık kuzenım degıl askım o benim. p
02 Yorumla
Soran+1 yılne derece akraba
Cevap sahibi+1 yılannemin halasını torunu :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende asiktim ama o baska kuzeni sevdi yani ben baba tarafi o anne tarafina asik oldu
06 Yorumla
Soran+1 yılson ra evlendilermi
Cevap sahibi+1 yılHayir inanmasin ama daha çocuktum asik oldum oda bilirdi hata ailem onun ailesi butun ilk olkul arkadaslarimda bilirdi hata annesi hangi kizimi istersin dedi daha çocuktuk ben onu sevmeye basladim taki okulu bitirene kadar ama ona acilmadim buyudumde ve ablasi yengem tabi ama duydum kadar baska kuzeninu seviyor ama ben ondan sonra baskasini sevdim
Cevap sahibi+1 yıl@Beyza3495 nasil yani
Cevap sahibi+1 yılEwt dogru birazda benim cekingenligim den de oldu ben ona bakmaya kiyamazdim utanirdim konusmaya ama oyle oldu simdi baksan varligim onun icin tin
Bişe olmaz bende kuzenimle sevgili oldum kız kardeşimde kuzenle sevgili oldu normal bişe yani
00 YorumlaSonuçta hepimiz adem ve havvadan gelmedikmi neyin kafası bu herkes kardeş ona bakarsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılaşk bu akada konar bıkoda olmuş yapcak bir şeyimiz varmı?
00 Yorumla ne derce yakın kuzenin
02 Yorumla
Soran+1 yıldayı oğlu
olabilir benim ablamda kuzenimle evliii
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmem kaç milyon insan dururken mi?
01 Yorumla
Soran+1 yıluf hep yakındık birden oldu
+1 yılensest takilmayin bi.
00 Yorumlaolmayaydın iyiydi.. ama gönül ferman dinlemiyır.
00 Yorumlaiki sürttürür ayrılırsınız nasıl olsa dert etme :D
00 YorumlaKuzenin senin kardeş olur ya, napıyorsunuz siz?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Sknti olmaz yaa nerden kuzenin
00 Yorumla
+1 yılsapıksınız başka hiç bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılbence yanlış siz kardeş sayılırsınız
00 YorumlaSıkıntı yok yola devam aman yabancıya gitmeyin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKürt veya Alevi misiniz?
12 Yorumla
Soran+1 yılkürt
Cevap sahibi+1 yılKürtlerde hep olur zaten
+1 yılYo herhangi bir sorun olmaz bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBize degil annene sorrr. d
00 Yorumla bu saatten sonra evlen
00 Yorumlaçocuklarınız engelli olabilir
00 YorumlaGüneydoğuda oluyor böyle şeyler neden oLmasın?
00 Yorumla
+1 yılyanlıış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarıya açılın bence
00 Yorumla
+1 yılsıkıntı yok...
00 Yorumla
+1 yılKafan iyimi?
00 Yorumla
+1 yılyakınlık derecesi?
04 Yorumla
Soran+1 yıldayımın oğlu