sevgilimle cinsel ilişki yaşamak istemiyorum allahın zinayı yasaklamasından dolayı. sevgilimlşe 6 aydır cinsel münasebetimiz sadece onu boşaltmamla oluyor, içime girerek olmuyor. artık bu durum onun sabrını zorluyor ve bana artık görüşmeyelim sesini duymak yüzünü görmek istemiyorum arama beni mesaj dahi atma dedi. ne zaman nikahı ayarlarsın ancak o zaman mesaj at nikahı hallettm gel diye. il dışına çıkacak çalışmak için yakında, bir ay sonra gelebilir belki hiç gelmez şu an için hiç bişey belli değil. onunla cinsel ilşki yaşarsam herşey yoluna gireceğini söyledi. sözüde senet eminim bundan. ya nikahlı şekilde ya da zina yaparak. ama adamın sabrı tükendi. artık hiç görüşmüyoruz. ne yapayım ya sizce? allah için sevgilimden vazgeçmek üzereyim. benm gibi bu durumu yaşayan veya benzerini yaşayan varmı? detaylara giremedim soramadım soruyu kabul etmedi ks. neyazkki
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlıyorum seni canım zaten senden bunu bekleyen bir adamdan bir hayır bekleme seni cinsel obje olarak görüyor ama seviyorsanız birbirinizi imkanınız varsa evlenin... Benimde uzun süreli ilişkimin bitirme sebeplerimden biride buydu istedikçe fazlasını isterler... Son olarak şu sözü söylemek istiyorum... Ve birgün, Bir seçim yapmak zorunda kalırsanız, Ne pahasına olursa olsun; ALLAH'ı seçin!!!
64 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun. şimdi allahı seçtiğin için mükafatını aldın mı
Cevap sahibi+1 yılAslında şöyle söyleyeyim bu seninle Allah arasındaki ilişkidir bu hareketinden ötürü belki Allah tüm günahlarını affetmiştir işte mükafatım benim odur aslında... yaptıklarımdan çok pişman oldum elbette bu ettiklerimin bir bedeli olduğunun bilinciydeydim ama ahirette onun bedelini ödemektense bu dünyada ödeyeyim ahirete bırakma Allahım dedim... onun değmeyecek biri olduğunu Rabbim gösterdi iyiki terketmişim ve bitmiş dedirtti.. . Herşey vaktinde olsun dedim ve herşeyimi yürekten sadece Allah'a bıraktım gelecekse kuldan değil herşey Allah'tan gelsin dedim :)
Soran+1 yılşimdi mutluysan sıkıntı yok :) sonra sıkıntı çekeceğime şimdi çekerim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin ol senin gibi birine Allah daha iyi kısmetler nasip eder. Sınanıyosun şu an yapma bence bu soruyu sorman bile hata. Senin gibi birini bulamaz emin ol.
Ondan daha iyilerini hak ediyorsun seni hak eden birisini.22 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun :)
Cevap sahibi+1 yılCümlemizden. :)
+1 yılonu boşaltman bile ziyana tabiir seni afedersin ama seks kölesi olarak gördü sen doğrusunu yaptın Allah affedicidir afdile sevgilinden bence vazgeç o san agöre diil
013 Yorumla
Soranevet yapabileceğim şey sanırım dua etmek
- +1 yıl
sen üzülme kırılma şeytanın şerrinden Allaha sığınırım de
Soran+1 yılinşallah :)
- +1 yıl
senin kalbin temiz kötü düşünmüyosun
- +1 yıl
ya ALLAH için neden kimse benimle konuşmuyo Allah aşkına ya
Soran+1 yılılen kalbim temizde canım acıyo ya :) sennde mi canını yaktmyoksa
- +1 yıl
ya hayır canımı yakmadın ya kime yazsam konuşmadan kaçıyo benden sanki guryabaniyim herkese elimden geldiği kadar cevap veriyom ya nedir bu yazım Allahım son ujmudum sizsiniz
- +1 yıl
Allah aşkına Hz. Muhammed aşkına ya ltf
Soran+1 yılbnde 15 dakka sonra ayrılıcm netten. maalesef :)
- +1 yıl
yanlız kaldık yine saol tamam
- +1 yıl
sohbet etsek 15 olmazmı
Soran+1 yılhadi o zamn ya
- +1 yıl
tanışmadan başlıyalım o halde ben sencer
Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. sevdiğin için Allahtan vazgeçme ama Allah için sevdiğinden vazgeç hayırlısıyla zaten olur :) sen zina yapmıyorsun diye yazmıyosa bıırak hiç yazmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır ondan dolayı yazmıyor, farklı konular var ortada açıklama çokyapamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Sevgilinle her haltı yiyorsun, boşaltıyorsun elinle ağzınla nerenleyse artık ama birleşme olmuyor diye bakiresin ve zina yapmamış oluyorsun. Gerçekten çok ilginç bir düşünce.
23 Yorumla
Soran+1 yılyok bakire değilim
Soran+1 yılyani ne desen haklısın ben kabul ediyorum. önemli olan bundan sonra yapmamak
+1 yılterazinin bir gözüne sevgilini diğer gözünede imanını koy hangisi ağır basarsa onu yap
"ben derdime yanar idim, derdim bana derman imiş, yerde gökte yar'i araridim, yar'im bana şah damarımdan'da yakın iimiş" sözünüde unutma11 Yorumla
Soran+1 yılallah razı olsun
Her şeyi yaşamışsınız zaten nerede kaldı Allah'ın emri?
42 Yorumla
Soran+1 yılbundan sonra yaşamıcaz
Şimdi şurada şunu merak ettim asıl adamı boşaltıyorsun seviliyorsunuz ama içine girmiyor bu zina değil mi? Zinadan kaçıyorsun daha önce ki yaptıklarının adı nedir bana bir açıkla?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen Allah'i secmissin daha bundan guzel yol mu var canım benim emin ol ki Allah sana layik seni birini karsina cikaracaktir. Sen yine ayni hataya dusmekten kendini koru
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılPardon ama zina sadece penisin vajinaya girmesiylemi oluyor? Sen allahı bahane ediyorsun bence kendini düşünmüşsün... İçine girmemiş ama herşeyi yapmışsın :) geçin bu işleri.
00 Yorumla ben ALLAH ı seçtim ve yine RABBİM hangisini bana uygun gördüyse onu seçerim
01 Yorumla
Soran+1 yılbu da güzel :)
+1 yıldeğişik bir yöntem buldum de... bikaç ay da öyle takılın... hep aynı yöntemi kullanıyosan sıkılmıştır eleman. ver gitsin aga. allah affeder.
00 Yorumla
+1 yılya bı sktrsn gıtsın
adamın nıyetı resmen senı elde etmek
* sıfatsızı.. ınsan sevdıgınden boyle bısı ıstemez be ayıptır
yuhh00 Yorumla
+1 yıltabiki ayıl o sana çok kötü bir gözle bakıyo ondan ayırlman senin için çok hayırlı olur
00 Yorumlakardeş ha öyle yapmışın ha böyle ne fark edecek iki türlüde aynı zinayı işliyon haberin yok
20 Yorumla
+1 yılhala ne görüşüyosunki beyefendi nikahı ahllet gel demiş ohh senle cnsellik içinmi görüşmek onu boşaltman bile zina sayılır bence unut onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. vebali büyük bir soru sormuşsun ben bu topa giremem. İmam nikahı yapın bari.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen onu bosaltirken avret yerini goruyosanda zina işliyon :(
05 Yorumla
Soran+1 yılevettt işte sen o beni boşaltmayı yapanı kadar bir kere verseydin ben daha çok beklerdim seni dedi
Cevap sahibi+1 yılmadem sabırsız basın sın nikahı
Soran+1 yılnikh için imam falan bulamadık bulduk millet sallıyo.6 aydır bununla uğraşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılsen o adamı bırak adam olsa zaten seni terk etmekle tehdit etmez
Soran+1 yılbencede...
Ya evlen ya da Allah için terk et o adamı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım ne kadardır bir aradasınız?
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır
Cevap sahibi+1 yılevlilik düşünün bence..
+1 yıliyide nasıl boşaltıyorsun onu peki içine almadan?
08 Yorumla
Soran+1 yılağzımla ya o da zina da işte
- +1 yıl
ama bacım sen ağzınla yapıyosun elinle yapsan daha iyi bence
- +1 yıl
gerçi o da zina. benim de sevgilimle ilgili bir kaç sorum var. sana sorabilirmiyim?
Soran+1 yılsor tabiki beklliyorum
- +1 yıl
özür dileyerek burdan değilde özelden paylaşsak...
- +1 yıl
olabilir mi?
Soran+1 yılgardaş çabuk sor ntt vaktm b, itcek
- +1 yıl
mesaj atsana...
Allah için gerekeni yap eğer inancın öyleyse
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
Yeni sevgilin var mı.
00 Yorumlaver kurtul
00 Yorumla
+1 yılyapmaaaaaaaaa