Merhaba;
Telepati ile rüyaya girmek mümkün mü?
Ve telepati günah mı bir bilginiz var mı?
Telepati ile rüyaya girmek mümkün mü?
Ve telepati günah mı bir bilginiz var mı?
Merhabalaar 👋 Telepati ile rüyaya girmek mümkün; mantık aynı teknik farklı sadece. Dini hükmü ise kullanım şekline göre değişir, sonuçta ameller niyete göredir. Niyetinizde amelinizde iyiyse problem yok. ^^ Varsa başka sorunuz eğitimli ve deneyimli biri olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Merhaba
Şöyle ki;
Eski sevgilimin rüyasına girmek istiyorum ve beni merak etmesini istiyorum bununla ilgili görüşlerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Sık sık gönülden yapacağınız telepatilerle rüyasına girebilirsiniz. Fakat uyandıktan sonra sizi hatırlamama ihtimali de var. Bu kişinin ruh hali ve psikolojisi ile alakalı. Yoğun, stresli veya duygusal bir gün geçirip zihnini doldurduysa rüyasına girseniz bile sizi hatırlamayabilir. Düzenli çalışmalar ve tekrarlamalarla girememe ihtimaliniz yok diyebilirim.
Merak etme konusu da şu algıdan sonra kişide görülebilir; kişi uyurken veya uyanıkken sürekli sizi hatırlayacağı için; "Ben bu kızı niye unutamıyorum? Acaba dönmeli miyim? Hala aramızda bir şeyler olabilir mi?" gibi soruları aklına getirerek size odaklanmasını sağlayabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
Çok teşekkür ederim birinin bana böyle yardımcı olması bekliyordum 🤗
Cevap
3Cevap
Kişinin yeteneğini nasıl kullandığına göre değişir.
Ne alakası var günahla saçmalama
Mumkun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?