Art niyet aramayalım ama gerçekten bazen öyle Bahaneler duyuyoruz ki, 'yok artık' diye düşündürüyor :D işte bir de son anda iptal edilirse.. 🤔 Erkeklerin ve Kadınların buluşmayı ekme bahaneleri nelerdir?Bir gün buluşacağımız yere gelmezsem dünyanın bütün renklerinden oluşan bir demet çiçek yaptır çünkü beni senden ayıracak tek kuvvet, ölüm beni yakalamış demektir. 🎈
Güncellemeler
+1 yıl
SS için teşekkürler KS 🥳
Buluşmayı son anda ekme için kullanılan en saçma bahaneler nelerdir?
Sanırım şanslı adamim. Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım çok şükür. Kendim de ekmedim.
Ama böyle bir durumda ekmek istersem su senaryoyu devreye alırdım. Buluşma yerine gider, 2 dk sonra arkadaşa kendimi arattirir , kötü bir haber verdirirdim. Böylece hem ekmemis hem de ekmiş olurdum. 🤷♀️😂
Seninle bulusacak olmanin verdigi heyacanla yolda ayagimi burktum diye soylenebilir mesala. Araya romantik iki kelime sıkıstırarak karsi tarafi sünger bob kivamina getirebilirsin boylece. d
Bu konuda bilgiliyim hep ekildim o kişi tarafından örnekleri veriyorum Antrenman saati değişmiş Haftasonu kurs var Aile üyesinden biriyle* işim vardı gelemeyeceğim Arkadaşlarım geldi çıkamayacağım Boşver hevesim kaçtı... 🤗
Kafede oturuyoruz çocuk nişanlısı kıza mesai var cumartesi demiş. Kız iş yerini aramış Levent orda mi yookk demişler. Valla kafede yakaladi oğlanı Yüzük benim kafama geldi.
Bahane uydurmak bana göre değil. Biriyle bulusamiyorsam mutlaka daha önemli bir isim çıkmıştır. Aksi takdirde buluşurum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben buradan biriyle ilk buluşmaya gitmiştim, uzaktan gördüm fotoğraflardaki gibi değildi ve çok çirkindi.. aradım hemen oracıkta, yakın dostum vefat etmiş. kusura bakma başka zaman dedim. geçiştirdim öyle :)))