Erkeklerin çoğusunda -hatta hepsinde- masum kız düşkünlüğü var. Masum olmayanı kızdan saymıyorlar neredeyse. Bir anlayamadım gitti bunu ya. Sizce nereden geliyor bu masum kız sevdası?
Erkeklerin masum kızlara olan zaafının sebebi ne olabilir?
Hmm! olaya geniş pencereden bakmak lazım. Ve masumiyetin dozuna bakmak lazım. Siz masumiyeti iyilik abidesi, zararsız olmasına bağlamışsınız. Bu gayet doğal kadın, erkek ayırmaksızın birçok kişinin hem sevgililik hem evlilik için böyle bir partner isteyeceğini umuyorum. Çünkü bu kişilerde hakkaniyet kavramı çok yüksek olabiliyor. Bu da oluşabilecek sorunların daha kolay ve zararsız bir biçimde hallolmasını sağlıyor. Bakın mesela ben size okuduğum iki haberi paylaşayım birincisi şu kadın kocasını aldatıyor yakalanıyor. koca, tazminat davası açıyor, kazanıyor. 12 bin küsür tazminat alıyor. kadın ise ben altınlarımı isterim falan diyor düğünde takılan altınları hakim aldattığı için ve ortak karar ile harcandığı için reddediyor neyse uzun süren mahkeme sonrası yanlış hatırlamıyorsam kadın 30 bin tl değerinde para alıyor altın için. İkinci olay ise kadın kocasından sıkılıyor sevgili yapıyor 23-24 yaşında kadının yaşını tam hatırlamıyorum ama 30u geçkindi. Kadın sevgilisini kışkırtıp eşinin boğazını kestirip öldürtüyor. Ne için dersen boşansa mirasdan yararlanamaz aldattığı açığa çıkarsa nafaka alamaz diye.. sizce erkekler böyle kadınlarla sevgili olmak ister mi? Bence istemez. Ama şu da var başta belirtiğim gibi masumiyetin dozu önemli bazıları kadın değil köle istiyor bunun sebebi ise hem yönetme isteği hem olası bir kötü senaryoda en az zararla kurtulma isteğidir. Konuyu özetlersem hakkını yedirmeyen bir o kadar da masum olan kızlar candır.
Oha ya bunlar gerçek olamaz ! yemin ederim evlilikten soğudum bu ne arkadaş nasıl bir vicdansızlık bu madem aldatacaksın bir kılıf bul boşan ne diye evli kalıyorsunuz ya hiç evlenmeyin ya da boşanın
Maalesef ki gerçek, googlede var bu haberler ve tabi daha niceleri. Boşanmak kadın erkek ayırmaksızın zor geliyor insanlara, insanlar da bu yolu seçiyor. Tabi şu da unutulmamalı her erkek/ kadın bir değil. İyileri de mevcut.
Çünkü kendileri pisliğin teki olduğu için birbirlerini iyi taniyorlar dolayısıyla evlenmeyi düşündüğü kizla yasadığı iliskiyi diger arkadaslarina bi bok yapmis gibi anlatan bir zihniyete sahip oldukları için kızlarida öyle zannediyorlar o yüzden kendisi pislik ama tercihi masum ulan sen masummusun dümbük
Otoyolda lastiği patlamış bir otomobil ve çaresizce patlak lastiğe bakan bir kadın sürücü... Ne olur? Bir çok erkek sürücü durup lastiği değiştirmek için yardımcı olur.
Peki ya tam tersi olunca... Otoyolda lastiği patlamış bir otomobil ve çaresizce lastiğe bakan bir erkek sürücü... Acaba tek bir kadın sürücü yardım etmek için durur mu?
Kendi lastiğini değiştirebilen bir kadın hiç bir erkeğe çekici gelmez...
İşte bu örnekten düşünmeye başlarsanız meselenin sadece bir "masumiyet" konusu olmadığını görebilirsiniz.
@guvugjvug kadın güçsüz değildir erkeklerin beklentisi güçsüz kadındır. Ayrıca kadınlar seçicidir erkeklerin önüne 10 kadın koy 10/9 yapar. Kadınların önüne 10 erkek koy 10/2–3 yapar maksimum. Bu yüzden kadınlar erkeklere yardım etmeyi tercih etmez keza karşı taraf bundan bile çıkarım elde etmeye çalışıp kendisiyle ilgilendiğini düşünür. Tüm bu insan davranışları hep ataerkil dinamiğe göre kodlanmıştır. Erkeklerin aşağılık kompleksini anlayamadım gitti kendinden güçlü bir kadınla birliktelik yaşayınca ne oluyor neden sürekli kendini üstün görme çabası bırakın artık şu boş tabularınızı itici oluyorsunuz farkında değilsiniz.
Masumiyetten ne anladığımıza bağlı.. Erkeklerin bir kısmı çok zeki olmayan gözü açılmamış diye tabir ettiğimiz kadınlardan hoşlanıyor neden derseniz, her şeyi bilmesin, görmesin, duymasın modunda takılıyorlar 😏 Şunu unutmayın arkadaşlar birinin masumiyeti bir başkasının daha günahkar olmasından ibarettir.. Keyifli geceler..
Nilay masum kız yoktur iyi kız vardır bunu bi ortaya dökelim ha hemcinsim masumdan kasıt bakire kız istiyor yani onlara göre masum o oluyo böyle ortam görmemiş çok barlara takılmayan çok erkek arkadaşı olmayan normak erkek arkadaşı da dahil olmak üzere öyle
He bisikletle kaçamak yapıp dışarı çıkıyon demiii çakal Nilay sfjdjd yazın bende uyuyamıyorum ya balkonda protein tozu içip duruyom dikkat çekerim bira değil:) alkol bende efkar yapyo😂
Herkes iyi kalpli anlayışlı yardımsever güler yüzlü bir kızla evlenmek ister ki bu gayet doğal bir durum. İnsanlar anlaşabileceği kişilerle birlikte olur. Aşkın amacı zaten mutlu olmak huzurlu bir yuva kurmak değil mi? hayatımız yeterince stresli bir de bu olayları yaşamak istemediğimiz için bu tarz kızlar daha çok ilgi çekiyor.
Daha baskın olabileceklerini düşündükleri için zaaf içinde oluyorlar. Erkeklerin bir çoğunu güçlü, gözü açık ve gözünden bir şey kaçmayan kadınlar korkutur. Tam tersi durum için ise kadınların da masum olmayan erkeklere karşı zaafı vardır mesela.
Alakası bile yok masum olması ile alakalı degil bu bizim Türk erkekleri kendi ayaklari uzerin de durabilen kadınları genel de yaftalarlar çünki ona muhtaç degilsin dir buda onun görüşune gore vazgecer izlenimi yaratir diger tarafta ise masum kendi ayaklari uzerin de duramayan evde koca parası bekleyen biri var yani beklediği erkek ustünlügünü yaşayabilir tüm mesele erkeklerin kendilerini kadın lardan ustün görmesi ile alakalı
Kime göre neye göre masum? Belki masum derken el değmemiş insan anlamında belki de gün görmemiş bebek anlamında? Yani bilemeyiz e için dediğini. Ama annelere olan sevgilerinden kaynaklı olabilir.
Masumiyetten ne kastettiğine bağlı. Cinsellik anlamında el değmemiş, gözü açılmamış olanı diyorsan, çekici değil. Karakter bakımından saf, temiz, iyi niyetli ve merhametli olmayı kastediyorsan, evet çekici, onlar her zaman bir adım önde. Karakterdeki masumiyetin karşıtı da "insanların arkasından iş çevirmek, başkasının kuyusunu kazmak, manipülasyon, riyakârlık" ise o da çekici değil, aksine uzak durmak lazım.
masumdan kastın neki hem normal deyilmi sence anasının gözü azında laf salatası her şeyi bilen kurnaz deneyimli bir kız olsa karsında bu kız bu hayat tecrübesini kimlerden aldı acaba nerde ögrendi demezmi falan filan
Genel anlamda ailesinden ve toplumdan aldığı ataerkil zihniyet ve bunun getirdiği otorite kurma arzusu. Hakkını, yaşama amacini, istek ve önceliklerini bilen kadın korkutur "bazılarını". E tabi kafa eskiyse çağın ve mantığın bir önemi kalmıyor onlara göre.
Yani derlerya sorması ayıp bu öyle bir soru olmuş maddiyatcı cadaloz entrikacı fitneci asla tatmin olmayan egoist ve say saya bilirsen bunun dışında aldatma, bir erkeği diğer erkeğe kışkırtıp benim için kavga ediyorlar egosu için harcamaları, nafaka evlilikleri gibi şeyler erkeklerin kafasında kadınlar şeytandır gibi bir imaj oluşturmuşken gayet normal masumiyet aramak zarar görmek istemiyor çünkü herkez
Kendini beğenmiş egolu havali kiz iyi olmuyor, surekli kendini yukarda goren bencil. Ama mutevazi kibar nazik zarif hassas uysal alçak gönüllü masum duygusal kizlar daha iyi. Mesela yengecler gibi
Cunku insan özü itibariyle kötü olur, ve cinsiyet ayrimsizi olarak iyiligi arar, beserden insan olmak ister. İnsan olmanin en kolay yolu sevginin en tutkulu hali olan aşk a ulasmak buda masumiyetlik barindirir.
Erkekler ozellikle de egitimli kariyer sahibi erkekler, kendisi gibi egitimli, kariyer sahibi kiz arar genelde. Tabi saf temiz de olsun da isterler. Namusu iki bacak arasinda goruyorlar cunku.
zaaftan değil bu zaten saf görünüyor istediğim gibi yönetirim algısı var ama saf görünen bazı kadınlarda bunu kullanıp o erkeği yönetiyor tencere kapak yani.
Masumluk eğer cinsel bilgisizlikse kendi erkeklikleri sorgulanmasin ve kadın için tek olma arzusu eğer diğer şeyler ise korumak sarıp sarmalamak ve sonucunda güçlüyüm ben tatmini için
Hayatlarında kalıcı olarak, evde oturup onu bekleyecek gördükleri için, diğerleri gecelik tercih olur, ömürlük onu ister ama yine de geceliği bırakmazlar, maymun iştah meselesi...
Burada bazen masum kızlara yaklasmak biraz daha kolay gibi. Erkegin bazen ozguneni az oluyor bazende masum olmayan kizlar dik kafalı ve yüz vermiyor gibi haliyle erkek cesaret edemiyor. Bizi biraz cesaretlendirseniz masum olmayanada yürür kanımca.
Kim demiş masum kız sevdiğimizi, en azından ben sevmem.. Ben suç ortağı olabilecek ; cesur , dinamik, asi, tuttuğunu koparan kız severim ... çok da koparmasın da..😉😇
Masum derken nasıl yani? Sürekli her karşıma çıkan erkeği kendim gibi sandığım için arkadaşlarımdan uyarı alıyorum. Fakat taktik vs veya peşimden koşturma yöntemlerini bilmediğim içinde hiç sevgilim olmadı. Bide hemen bağlanıyorum,çok salağım. Bu masumluk mu oluyor? Ben keriz olarak nitelendiriyorum kendimi.
Ben hayatımda masum kız görmedim inanın. Çok meragım hevesim var normal insan gbi duygusu olan vefalı bir Allah korkulu vicdan sahibi Bi eşle aile kurmaya
Erkekler kadınları kolayca yönetmek kontrol edebilmek ister masum ve saf kızlar hedefleri için oldukça potansiyeldir erkeğin onlara her istediğini yaptırabilmesi durumu söz konusu. Elzem bulunduklarından her erkeğin ulaşması mümkün değil. Ben de anaerkilliği taçlandırmak için masum saf erkeği tercih ederim ama ne mümkün…
Böyle bir şey yok bazıları masum sevebilir tabi ki ama yani genellikle çılgın hareketli çok masum olmayan ya da öyle görünmeyen kızları seven bir sürü erkek tanıyorum
Hmm bence öylelerini sevmezler daha çok ezerler. Nerde kendi halinde masum kadın var kalbi kırılmış oluyor , genelde kötü kadınlar erkeklerin dikkatini çeker sadece iş evliliğe gelince daha rahat olmak için masum birini isterler , başları ağrımasın bide onunla uğraşmasınlar diye...
Pek değerli olmuyor onlar için ciddi düşünseler bile , benim demek istediğim bu. Yanı zaten bu ıyidir beni her türlü çeker istediğim gibu davranırım modu var. Erkek açısından harika bisi iken olan kadına olur