Merhaba ben uzun suredir kızlardan hoşlandigimi fark ettim ve 3 hafta önce falan bir kız bana çıkma teklifi etti kabul ettim ama sevgili olmak muslumanlikta gunah mi? Lutfen cevaplayın hic bir yerde bulamadım, hoşlanmak gunah degil, cinsel iliski gunah bunlari biliyorum ama sevgili olmak günah mı bilmiyorum bilen biri cevaplasın lütfen cok ihtiyacım var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İslam dinine göre hem cinsiyle ilişki ve aşk yaşamak haramdır.
Ama birisi öldürme falan yazmış öyle bir şey yok. Yaparsan sadece günaha girersin.02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir sey soracağım, neden hoşlanmak veya es cinsine tek başına aşık olmak bi nevi platonik olmak günah değil? O da aşka giriyor sonucta
En İyi Cevaplar
+1 yılMantıklı düşün ilişki haramsa sevgili olmak da günah sayılmazmı? Veya sevmenin sevgili olmanın sonu ilerlemeye doğru gideceği için, bizi zinaya harama yaklaştıracak nefsimizi isteklerine gitmemiz gerekiktiğini vurgular İslam.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
+1 yılSonu oraya varacak ama... birbiriyle yetinen erkek ya da kadın görürseniz onları öldürün diye hadisi şerif okumuştum
09 Yorumla
Soran+1 yılCinsel bir yola gideceğini düşünmüyorum ki giderse ayrılırım büyük ihtimalle sadece sevgi açısından gunah mi biz birbirimizi bile görmüyoruz sanaldan bir iliski
- +1 yıl
Küçük ihtimal ayrılamazsan işini bitirir ve şehvet uyandığı zaman akıl gider unutma bunu
Soran+1 yılZaten ileride onunla hayaller kuruyorum tabii ki sadece su an ki durumum gunah mi onu soruyorum
- +1 yıl
69 mu?
Soran+1 yılSanirim hic iliski yasadiniz mi demek istedin? Hayir hic oyle bir sey olmafi
- +1 yıl
Hmm genelde kızlar 69 seviyor
- +1 yıl
Ama doğru değil kız kıza
Soran+1 yılAnlatamadım galiba, aramızda duygusal bağlantıyı başka hiç bir şey yok sanal bir ilişkimiz var hiç icnsellik hakkinda konuşmadık bu gunah mi onu soruyorum tamamen duygusal bir sey
- +1 yıl
Arkadaşlığın nesi günah olsun...
Dinen uygun değil.. e sevgiliysen illa da cinsel biseyler olacak
010 Yorumla
Soran+1 yılİlişkimiz sanaldan
Soran+1 yılCinsel acidan hayir ben es cinsime cinsel acidan hic bir sey hissetmiyorum sadece biraz duygusal bir sey
Soran+1 yılHayor onun da isteyecegini düşünmüyorum sadece soruda sormak istediğim şey sevgili olmak günah mı her sevgililikte cinsellik yoktur ki zaten bu ilişki uzun surecek bir sey degil ileride tabii ki bir kız ile evlenmeyi falan düşünmüyorum sadece su an ki durumum için sordum
Soran+1 yılNeden ki? Sonucta zinaya ya da cinsel bir şeye kalmadıkça bu duygusal bir sey, birisinden hoşlanmak ginah değilse karşılıklı hoşlanmak neden gunah olsun ki sonuçta Allah bizi böyle yarattı, bu günah olmamalı bence
Soran+1 yılPekala teşekkür ediyorum
Günah tabii, peki karşındakinin senden beklentisi nedir?
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel olarak hiç bir beklentisi yok zaten sanaldan bir ilişkimiz var
Soran+1 yılCidden cinsel hic bir çekim yok aramızda
Soran+1 yılBen hem kızlar olsun hem erkekler cinsel bir çekim hissetmiyorum bana igrenc geliyor ayrica tabii isterim tanışmak
+1 yılEvet günah zevk için yapma dişil enerjini yükselt geçecektir
21 Yorumla- +1 yıl
Dudakların çok hoş görünüyor 😊
+1 yılDinimizce uygun değil
10 YorumlaEvet bunu hiçbir din kabul etmez
20 Yorumla
+1 yılİslâm dininde günahtır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Günahtir tabi ve iğrenç
00 Yorumlaeğer bu olay sanaldaysa yine günah mı
10 YorumlaTabi ki
10 YorumlaNeden olmasın
10 Yorumla