Eşim beni kaybetmekten korkmuyor ve eskisi gibi ilgilenmiyor. Ne yapabilirim?

Merhaba, ilk defa bu platformda bir soru soracağım. Etrafımda bu durumu kime anlattıysam bir çözüm sunmadılar. Ya hep eleştirildim ya da eşime kızdılar. O yüzden objektif yorumlara ihtiyacım var. Eşimle 4 senelik birlikteliğimizin 3. Senesinde evlendik. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Ben onun her zaman arkasında oldum destekçisi oldum. Yeri geldi ailesiyle ters düştü yine ben ara bulucu oldum. İşleri yolunda gitmedi asla bunu bir problem olarak görmedim onun aksine. Hep ilgi gösterdim. Onun sevdiği şeyleri yapmaya, onu ruhen de bedenen de doyurmaya çalıştım. Eşimin anne babası ayrı ve düzenli bir aile hayatı hiçbir zaman olmadı. Biz evlendiğimiz günden sonra aile kavramı ortaya çıktı onun için. Normalde yakın akrabalarıyla bile bağı olmayan eşimin benim ısrarımla ailesi ile mükemmel bir bağı oldu. Cinsel anlamda da her istediğini yapan, ev işlerini, kendine bakımını ihmal eden bir insan değilim. Fakat evliliğimizin 7. Ayından beri neredeyse hiç yan yana oturup sarılıp film bile izlemiyoruz. Tensel temasımız sadece yatakta. İlgisi sadece sevişmek istemesinden bir kaç dakika önceye kadar. Eşim esnaf kendi dükkanı var. İstediği an beni arayıp 1 dakika bile olsa sesimi duyabilir ama bazen bir kez bile aramıyor. Evlenmeden önce o kadar mükemmel ilgili, şefkatli bir erkekti ki bu yüzden evlendim. Ama şu an çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Beni kaybetmekten asla korkmuyor. Ne yapmam gerek? Ömrümün sonuna kadar ilgisiz sevgisiz yaşayamam. Düzelir mi yoksa yol yakınken dönmem mi gerekiyor?
Eşim beni kaybetmekten korkmuyor ve eskisi gibi ilgilenmiyor. Ne yapabilirim?