Merhaba, ilk defa bu platformda bir soru soracağım. Etrafımda bu durumu kime anlattıysam bir çözüm sunmadılar. Ya hep eleştirildim ya da eşime kızdılar. O yüzden objektif yorumlara ihtiyacım var. Eşimle 4 senelik birlikteliğimizin 3. Senesinde evlendik. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Ben onun her zaman arkasında oldum destekçisi oldum. Yeri geldi ailesiyle ters düştü yine ben ara bulucu oldum. İşleri yolunda gitmedi asla bunu bir problem olarak görmedim onun aksine. Hep ilgi gösterdim. Onun sevdiği şeyleri yapmaya, onu ruhen de bedenen de doyurmaya çalıştım. Eşimin anne babası ayrı ve düzenli bir aile hayatı hiçbir zaman olmadı. Biz evlendiğimiz günden sonra aile kavramı ortaya çıktı onun için. Normalde yakın akrabalarıyla bile bağı olmayan eşimin benim ısrarımla ailesi ile mükemmel bir bağı oldu. Cinsel anlamda da her istediğini yapan, ev işlerini, kendine bakımını ihmal eden bir insan değilim. Fakat evliliğimizin 7. Ayından beri neredeyse hiç yan yana oturup sarılıp film bile izlemiyoruz. Tensel temasımız sadece yatakta. İlgisi sadece sevişmek istemesinden bir kaç dakika önceye kadar. Eşim esnaf kendi dükkanı var. İstediği an beni arayıp 1 dakika bile olsa sesimi duyabilir ama bazen bir kez bile aramıyor. Evlenmeden önce o kadar mükemmel ilgili, şefkatli bir erkekti ki bu yüzden evlendim. Ama şu an çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Beni kaybetmekten asla korkmuyor. Ne yapmam gerek? Ömrümün sonuna kadar ilgisiz sevgisiz yaşayamam. Düzelir mi yoksa yol yakınken dönmem mi gerekiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, öncelikle yaşadığınız durumun sizde yarattığı etkiler gerçekten üzücü.. Eşinizin ilgisiz tavırlarının altında ne olduğu cidden muamma.. Aslında erkeklerin bir çoğu maalesef bu tutum içerisine giriyor.. Av avcı mantığıyla yaklaşıyorlar genellikle hayatlarına alacakları insana.. Bu sebeple peşinden koşup elde edene kadar geçen süreç erkeğe çok daha keyifli geliyor.. Sonrasında kendilerini salıyorlar ve fabrika ayarlarına geri dönüyor bir çoğu.. Mesele önceden ilgili olup şimdi olmamasından ziyade rol yapmış olması.. Bazı erkeklerde ise sadece ilişkinin monotona bağlanmasından dolayı bir sıkılganlık meydana gelebiliyor.. Yeni şeyler denemeniz, ilişkinizi daha eğlenceli hale getirebilir, mesela o aramıyor diyorsunuz ya siz de arayabilirsiniz.. Bir de şunu belirtmek isterim, siz sevdiğiniz için eşiniz için elinizden geleni yapıyorsunuz anlıyorum elbette ama bazen fazla atılgan ve iyi olmamak lazım.. Yani bırakın da o çabalasın bazı konularla alakalı.. Bir süre sonra fazla iyi bir eş olduğunuz zaman beni asla bırakmaz asla gitmez mantığında oluyorlar.. O sebeple ben kötü davranın demiyorum ama kırıldığınız zaman bunu belli etmekten çekinmeyin ve gönlünüzü almasını bekleyin.. En önemlisi kesinlikle iletişim, problemin ne olduğunu oturup konuşmalısınız eğer olacak gibi değilse mutlaka bir uzmandan yardım almalısınız.. Umarım her şey gönlünüzce olur.. Keyifli günler..
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim harika bir yorum gerçekten, ama ben arayıp ben ilgilenmeyi de denedim buna alışıp iyice kendini geri çekti. Yeni şeyler yapmayı eğlenmeyi, eğlendirmeyi denedim, hoşlandığı aktivitelere katıldık vs ama değişmedi şu an için tek çözüm biraz geri çekilmek. Ki dünden bu yana bunu yapıyorum anında etki göstermeye başladı diyebilirim. Kötü davranmak değil asla sadece kendimle de mutlu olduğumu gördüğü anda afalladı. Onun gözünde hayatı tamamen onun mutluluğu üstüne kurulu bir kadın vardı. Aynı durumu yaşayan varsa tavsiye ederim 😂
- +1 yıl
Rica ederim demek istediğim de buydu zaten :) Fazla üzerine düşmemek gerekiyor biraz da onların çaba harcaması gerekir :D Sevindim düzelme olmasına.. Keyifli günler tekrardan :D
En İyi Cevaplar
Ben 10 yıllık evliyim eşim gün icindeyi bırak 2 aylık memleketebbike gitsem bi kere aramaz çocuklar için arar ordan hatrım kalmasın diye zoraki de konuşur son 2 yıldır hiç bi yere gitmiyoruz evde hep ruhsuz geziyor zaten evlilikten bıktığını dile getiriyor çocuklarım olmasa gidicem zaten oda bunu istiyor çünki tartışip barışınca hemen gelip devam ediyormuyuz evliliğe dıo parasına çok düşkün mesela içtiği suya varana kadar hesap eder bu o kadar rahatsız edici bi durum ki hele de evlenmeden önce kendi parasını kazanan biri için buna katlanmak çok zor benimle hiç bir plan yapmıyor beni hiç bi yere götürmüyor gitsek de zaten sohbet muhabbet yok evde olduğu günler bile hemen cafeye arkadaş ortamına gidiyor çünkü zamanında ailesi salmamis bu şimdi özgürlüğünün tadını çıkarıyor her işimi kendim yapıyrm Seyit onbasina döndüm söyleyince de ben suçlu oluyorum öyle tükendim ki anlatamam ailem zaten bundan beter hiç bi şekilde beni kabul etmezler etseler de suratları hem aşık olur keşke dünyaya gelmeseydn diyorum ne anne baba seviyor ne koca eminim çocuklarım da sevmeyecek aksine çokda neşeli canlı cıvil cıvıl insanım herkes benimle çok eğlenir ama gelin görün ki herkesi mutlu eden ben kocayı mutlu edemiyorm çok çaresizim çocuklarım için katlanıyorum ama onlar da yarın öbür gün gidecekler belki de bana katlanmasydin diyecekler armut dibine düşer zaten aynı onun gibi bana hep hakaretli konuşuyorlar milleti görüyorum karısının ağzının içine bakıyor ilgili sevgili yanından ayrılmıyor bizimkine nasılsın desem batıyor sorun bende mi onda mi bilmiyorm bazen hayatında belki de biri var diyorum ama cinsellik konusunda ona hiç yok demiyorum haftada 3 kere yanıma gelir işte bi tek o zmn bana sevgi gösterir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evlilik çoğu zaman , heyecanlı bir flörtten çok , stabil ve düzenli bir ilişki tadındadır.. flört etmiyorsunuz siz artık , heyecanım yok diye stabil bir ilişkiyi mi bitireceksin? eşinle karşılıklı güzel bir diyalog kurmalısın.. ona beklentilerini güzel bir şekilde ve tüm sevimliliğinle anlatmalısın.. benim senin sevgine ve ilgine ihtiyacım var demelisin açıkça.. ama güzel bir üslupla.. ara sıra bana mesaj atmanı veya 15 saniyeliğine bile olsa beni aramanı özledim diyebilmelisin.. aslında adamı heyecanlandırmak biraz da senin elinde olan bir şey.. bunu da cilvenle yapabileceğini düşünüyorum.. ki.. evlilik aile olmaktır.. zamanla oturur evlilik.. artık flört ettiğimiz zamanki gibi değil, boşanmak istiyorum Zühtü demek doğru değil.. evlilik stabil ve düzenli bir aile hayatı kurmak demektir.. bu demek değil ki heyecan olmayacak şu bu.. ama evlilikle birlikte alışkanlık da çıkıyor ortaya.. adam da işi gücü falan derken , eh biliyor senin evde beklediğini de.. muhtemelen fazla rahat davranıyor.. ona ilgi ve sevgi ihtiyacını güzelce anlatmalısın... sen bneim gelecekteki çocuklarımın babasısın, hayatımın erkeğisin, şöyle aslansın böyle kaplansın.. senin sevgin olmadan ben ölüveririm.. senin ilgin olmadan eriyip solar giderim falan filan öyle bir vereceksin ki gazı.. adam diyecek ki ben nasıl bir erkekmişim böyle, karım da benim sevgim için deliriyormuş meğer.. daha da fazla ilgi ve sevgi sunacaktır zaten.. eşinle güzelce konuşmaktan ve erkeğine gazı vermekten çekinme.. ama doğru şekilde.. kavga gürültü olmadan.. adama gaz vererek.. kendine gelecektir o zaman..
218 Yorumla
Soran+1 yılEmin olun bu yazdıklarınızı çok uzun süre denedim, bu sefer de tamamen ilgisini çekti. İstediği zaman ki bu ayda bir bile değil ilgi göstermeye başladı. Karşısına geçip bir çok şekilde onun ilgisine ihtiyacım olduğunu söyledim. İş ortamını çok iyi bildiğim halde işini bahane etti. Ve ne zaman arasam bommboş oturuyor oluyor. O nedenle konuşmanın her türlüsünü, yeniliğin heyecanın her türlüsünü ilişkime katmaya çalışmış bir kadın olarak malesef sonuç alamadım
- +1 yıl
yani.. aslında ,, evlilikte her zaman flört heyecanı bekleyemezsiniz... bilemiyorum. o heyecanı siz başlatabilirsiniz belki.. ne bileyim ,, bugün eve erken gelirsen , sana arka odada bir şey göstereceğim falan gibi.. ne bileyim işte... veya öğlenleyin bir mesaj atın.. çok a. zdım.. seni istiyorum.. hazırlandım bekliyorum. hemen eve gel... ya ne bileyim işte.. adamın ilgisini üzerine çek.. kışkırtıcı giyin bazen. . olmadık anda bir dekolte göster adama.. yani adam nikahlı kocan.. bir erkeği baştan çıkarmak bir kadın için çok çok zor değildir bence.. adamla aşk oyunları oynamaya başla.. seni hayal etmesini , bir an önce akşam olsa da eve gitsem karıma sarılsam demesini sağla.. bence yapabilirsin.. biraz düşün..
Soran+1 yılValla bunların da çoğunu denedim ama malesef bu sefer hep benden bekliyor. Yapmazsam da eskisi gibi bomboş bir insana dönüyor. Yani benin derdim fedakarlığın çabanın hep tek taraflı olması. Onunda birşeyler yapmasını istiyorum. Ve flört heyecanı tabiki beklemiyorum
Soran+1 yılHiç kimse kusursuz değildir tabiki, ama evliliğe sıcak bakmamı sağlayan insanı tamamen kaybettim. Dümdüz bir insan var karşımda beni soğutan malesef bu durum, bir mükemmelliyet ya da sürekli romantik jestler hediyeler beklentisinde değilim.
Soran+1 yılGörüşleriniz için çok teşekkür ederim, tavsiyelerinizi mutlaka deneyeceğim bakalım 😊
- +1 yıl
kabul ediyorum, yaşayan bilir.. hatta biz erkeklerin bazıları koalaya dönüşebiliyor.. gerekirse sen onu koalam benim diye seveceksin.. atıp tutuyoruz burada belki şöyle yap böyle yap diye.. ama ben şuna kesinlikle katılıyorum.. doğru frekanstan yaklaşırsan, adamın tüm ilgsini kendi üzerine toplayabilirsin yine.. ki eminiim seni seviyordur sevgisi azalmamıştır , ama işte.. koala meselesi. :)
Soran+1 yılKoalaları çok severim bu arada, çok şirin geliyorlar bana 😂 güzel bir benzetme oldu. Eşim biraz gazla çalışıyor sanırım. Keşke bunlara hiç gerek kalmasa ama malesef 😒
Soran+1 yılHaklısınız tatlı dil neler yaptırmaz ki 😂 bana kalsa şehir şehir gezmek istiyorum, ikimizin de ihtiyacı biraz değişiklik sanırım. Planımız var bakalım inşallah işe yarar 😊🙏
- +1 yıl
adamın ilgisini çekecek gibi yap saçını falan.. görmediği bir saç stili yap.. ne bileyim.. tepeden at kuyruğu , ön yanlardan birer kahkül sağ ve soldan.. anlarsın işte.. seni biraz farklı görsün.. veya çekmiyorsan, eyeliner çek güzelce.. göz makyajın anında dikkatini çekecektir farklı ve yeni olduğu için... kendini farklı bir stilde süsle.. yeni bir güzel parfüm al.. alışık olmadığı çok hoş bir koku olsun.. ve bandrollü bir koku olsun.. avon falan değil yani.. yanıbaşında senin hiç görmediği farklı bir güzelliğini görsün.. bu onu heyecanlandıracaktır.. veya saçına süper bir dalgalı fön çektir , yakışırsa.. veya saçını boyat.. saç insanı anında değiştirir.. özellikle de bir kadını.. adam istediği kadar koala olsun, yanında farklı bir güzellik gördüğünde hayret edecektir ve ister istemez heyecanlanacaktır.
Soran+1 yılÇok güzel taktikmiş. Kadınlar olarak ister istemez bizde monoton biz makyaj stili monoton bir moda anlayışına sahip olabiliyoruz. Onunda gözüne hep aynı geldiğim için ilgisi azalmış olabilir. Hepsinş deneyeceğim bu sefer de ilgisini çekemezsem vay onun haline 😂😘
Soran+1 yılGülücük olacaktı kusura bakmayın 🙏
- +1 yıl
doğru şekilde yaparsanız emin olun mutlaka işe yarayacaktır. ama ola ki değişiklik yapıyorum diye batırırsanız bir de bunun için bir sürü laf işitirsiniz. doğru yapın ne yapacaksanız. ve son bir şey daha. değişiklik demek saçınızı kestirmek demek değildir. bunu yapmayın. erkeklerin çoğu buna ters tepki gösterir. adam şapşallaşsın her ne şekilde yapacaksanız. :))
Soran+1 yılEn azından koalam var artık 😂
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Abicim adamın bı tarafını kaldirmissin. Fazla değer vermek, bazen insanların kendilerini ulaşılmaz, muhteşem gibi görmelerini sağlıyor.
Bu yüzden artık ipleri eline alma zamanın çoktan gelmiş. Öncelikle sorunlarında yanında olma çok fazla. (Ailesiyle ilgili sorunlarda tarafsız kal, o taraftan destek alamadığında destek alacağı sana yönelsin)
2- her istediğinde kendini ona sunma. Bırak özlesin ki, kıymetini daha çok bilsin.
3- sana zaman ayırmak yerine başka şeylerle ilgileniyorsa bu konuda hiç sesini çıkartma ve empati kurmasını sağlayacak benzer şeyleri sende yapmaya başla.
Bunları yaparsan, onu çokta umursamadigini gosterirsen, senin gidici olmandan korkmaya başlayacak ve kendine daha fazla çeki düzen verecektir.27 Yorumla- +1 yıl
👏👌
Soran+1 yılSanırım en aydınlatıcı yorumlardan biri oldu, özellikle de bir erkek gözüyle yorum yaptığınız için teşekkür ederim 🙏 gerçekten anlattığınız gibi kendini herkesi elde edebilecek gibi görüyor bunun farkındayım. Söylediklerinizi mutlaka uygulayacağım dozunu aşmadan. Bir sorum daha olacak size daha önce bu söylediklerinizin bir kısmını uyguladım. Fakat hiç tepki göstermedi. Ben biraz sinirimi belli ettiğim için olabilir mi? Yani onun gibi umursamaz değil de sinirli daha çok bu durumun ondan kaynaklandığını hissettirerek davrandım ve yine benim hayatımda çok büyük bir etkisi olduğunu gördü
- +1 yıl
Bak abim, dünyanın en çirkin insani sokağa çıksın (kendisi de bunu farkında olsun) , yoldan geçenler, gittiği yerdeki kişiler çok güzelsin , muhteşemsin desinler bu inanmaya, koltukları kabarmaya başlar. Koltukları kabardikca olduğu şeyden çok daha üstün olduğunu düşünmeye başlar ve bu durum onu kustahlastirir.
Bu yüzden bazı insanları motive etmek için aslansin kaplansin demek lazım gelirken, bir kısmına da çok cirkinsin, az kendine bak demek gerekiyor.
Eşinin öküzlüklerine ses çıkartmamis boyun egmissin ya, i da artık bu şekilde yaklaşımları kendi e hak görmeye başlamış.
Bu yüzden ciddi bir ders vermelisin.
Bir insan sevdiğine bağırır çağırır ve düzeltmek için emek verir, ne zaman ki umirsamamaya baslarsa o zaman tehlike çanları caliyor anlamına gelir.
Yapman gereken onu, onun ailesiyle yaşadıklarını vs görmezden gelmek. Bunu yaptığında, karım neden beni umursamiyor diye düşünmeye baslayacak ve sana karşı değişen yaklaşımını düzeltmeye çalışacaktir
Soran+1 yılBu kadar samimi ve güzel bir anlatim olamaz gerçekten teşekkür ederim 😂 çok yerinde bir tespit, büyğk ihtimalle ben onun her zaman her davranışını desteklediğim için bana da istediği şeyi yapıp, hiç ilgi göstermese bile bunun yerinde bir davranış olduğu düşüncesine kapılmış. Ve şaşırtıcı olan benim ailem şu an taşınma aşamasında ve çok olmamakla birlikte yardımcı olduğum durumlar var tabiki. Kendi ailesi sürekli git kızım ailene yardımcı ol derken o benim ailemle bile bağımdan hoşlanmıyor. Benim yalnız kalmamı istiyor diye düşünüyorum. Biraz uzun olacak ama duruma çok uygun, ve beni çok anlayarak yorum yapıyorsunuz bu konuyu danışmadan edemeyeceğim. Bir ortamda anlatırken ben eşimin arkasındayıö, çalışsın, gezsin, tozsun kimse karışamaz der. Fakat benim gördüğüm etrafımda ondan ayrılırsam gidebileceğim bir yer kalsın istemiyor. Söylediklerinin aksine erkeklerden değil ama benim etrafımdaki insanlardan kıskanıyor. Bunu dile getirmez asla sadece annenle fazla görüşmüyor musun, ailenin problemleriyle uğraşırken esas aileni unutma vs hep bir set çekmeye çalışıyor. Ve ben asla önceliğimin eşim olduğunu unutan bir insan değilim. Bunları da şu yüzden anlatıyorum, beni kaybetme korkusunun bu saçmalıkları yaptırdığını düşünüyorum, tabiki haklı bir sebep değil ama kaybetmekten korkuyorsa neden sadece istediğim birazcık ilgiyi göstermiyor
- +1 yıl
Kuzum sen sen ol, aileni asla ama asla geri planda bırakma hiç kimse için (kendi evlatların hariç)
Adam seni kıskanıyor burası net. Sana güveniyor ama çevreye güvenmiyormus :)
Bu detay önemli oldu. Yapman gereken çok basit, ondan biraz uzaklaş. Seni rahatsız eden her tavrı sonrasında tepkimi koy. Kafesteki kuş olmadigini görüp haddini bilsin. Unutma zafer ne kadar zorsa o kadar tatlıdır.
Soran+1 yılÇok haklısınız bende öyle yapıyorum zaten evli dahi olsam ailem hatta onun ailesi de baş tacı benim için. Bakalım maymun gözünü açtı sanırım 😂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekar bir erkek olarak ne kadar doğru yorumlayabilirim bilmiyorum.
Öncelikle parçalanmış ailelerden gelen insanların, akıllarının bir köşesinde "ayrılmak" pozitif veya negatif bir yerde durur. Çünkü kendi aileleri böyle bir şey yaşamıştır, bir örneklikleri vardır. O yüzden kocanın üstüne "boşanmak, ayrılmak" vb. gibi konularla gitme, muhtemelen restini görür.
Çünkü onların hayatlarındaki örnekte, sorun çıktığında "boşanmak" bir çözümdür. ( zaten öyledir de, biraz daha çabuk o noktaya gelebilirler demek istiyorum. Sonuçta bir yuvayı dağıtmak bu kadar kolay olmamalı. )
Burada varsa evli ve/veya ayrılmış kadın ve erkekler yazacaktır, duyduğum, gördüğüm kadarıyla hemen her evlilikte yaşanan şeyler sizde belki biraz erken başlamış. O yüzden bence panik yapacak bir şey de yok.
Üçüncüsü, bana sorarsan rahatsızlığını açıkça dile getir.
Bizler konuşarak anlaşabilen canlılarız. Ne sen O'nun ne de O senin aklınızdan geçenleri dosdoğru tahmin edemezsiniz. Belki de kocana göre sen çok mutlusundur. Ya da kendince başka bir açıklaması vardır, farkında değildir vs.
O yüzden bir uygun zamanda ona anlat. Aynı burada yazdığına yakın şekilde açık açık anlat ve eski kocanı özlediğini söyle.
Eğer o da seni seviyorsa kendine çekidüzen vermeye çalışacaktır.29 Yorumla- +1 yıl
Yine döktürmüş benimki😂
- +1 yıl
@kurbaasever Hiç şakam yoktur. Döktürürüm 8)
Soran+1 yılGerçekten çok güzel bir yorum. Keşke sizin düşündüğünüz gibi bunları eşime açmamış olsaydım. O zaman en azından sıkıntımı bilmiyor ne yapabilir der anlatırdım. Fakat ben gerek sakşnce gerek çok dolduğum çok yalnız hissettiğim zamanlarda ağlayarak " ben gerekçektrn mutlu değilim, sana ihtiyacım var" dedim. Ama onun hep bir bahanesi var yoğun olmayan işinde bile ben işle güçle uğraşıyorum deyip beni gün içerisinde bir kez aramamasına bahane buluyor. Gerçekten işini de ailesinin içini de çok iyi biliyorum bu yüzden kızıyorum. Sizin söylediğiniz o kadar doğru ki, ayrılan bir anne babanın çocuğu olduğu için ayrılmak ona asla anormal gelmiyor. Fakat kendi yaşadıklarını göz önünde bulundurmadan çocuk istemiyle yanıyor. Fakat ben bu durumda evlilik kurtulsun belki düzelir düşüncesiyle böyle bitiey yapamam. Ki evliliğimi bile bu şekilde sürdürmekte zorlanıyorum
- +1 yıl
İş yerinde, kocanla birlikte bulunma, bir nevi çalışma hayatına dahil olma şansı var mı?
Soran+1 yılBazen dahil oluyorum, ama şu şekilde kendisinin dışarıda işi olduğunda elemanı tek bırakamıyor ve benden dükkanda durmamı istiyor. Ama bunun dışında kahve alıp, kek yapıp vs gidiyorum bazen hoşuna gider diye. O an mutlu oluyor biliyorum ama bana en ufak bir şekilde belli etmiyor
- +1 yıl
"Çeliği kesen, suyun şiddeti değil, damlaların sürekliliğidir" derler.
Bence geçen dört yılı ve gelecek planlarınızı düşününce çaba sarfetmeye değer.
Yılmadan, usanmadan mücadeleye devam etmek gerek ( bence ).
İş yerine gidişlerinizi sürdürün, ilgiyi sürdürün, olumsuz düşüncelerin içinizi kemirmesine izin vermeyin. Hatta gün içinde biraz olsun kafanızı dağıtmak için siz de kendinize bir hobi veya bir çeşit kurs vb. bulun.
İşler rayına oturacaktır :-)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, çeşitli hobilerim var çiçekleri çok seviyorum fakat kalbimin içindeki çiçeği sulayan biri olmadığı zaman benim de çiçeklerimi sulayasım gelmiyor 😂 siz çok güzel konuşmuşsunuz ayak uydurayım dedim. Umuyorum ki düzelir ağzınıza sağlık 🙏
- +1 yıl
Gizli olmasaydın takip etmek isterdim. Arada sohbet edebilirdik.
Bu imkan var halen.
Hakkınızda hayırlsı olsun diyorum.
Soran+1 yılBen sizi takip ettim söylediklerinizi uygulayıp sonrasında rahatsız etmezsem tekrar danışmak isterim sizr çol yardımcı oldunuz
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anlaşılan o ki esinde seni elde etmiş olmanın nede olsa benim düşüncesinin rahatlığı var. Bilmiyorum bu sıkıntılarını düşüncelerini ona da açtın mı ama bundan rahatsız olduğunu belirtmelisin. 2. si egerki sana ilgisi sadece cinsellik zamanı ise o zaman sende bu konuda onunla arana mesafe koymayı deneyebilirsin. Bu belki işe yarayacak ve hatasını anlayacaktır.
37 Yorumla
Soran+1 yılBu durumu onunla konuşuyorum eğer keyfi yerindeyse maksimum bir gün idare ediyor durumu sonrası yine aynı. Bir kardeşi var evimize yakın bir yerde onunda dükkanı var ve her gün görüşmelerine rağmen dükkanı kapatıp 1 2 saat onun dükkanında oturuyor. Zaten 3 saat görüyorum günde, 2 saatini de artık dışarıda geçirmeye başladı.
- +1 yıl
Eve geldiğinde ilgisiz ol umursamaz davran yani olsa da olur olmasan da gibi ve dediğim gibi diğer konuda kesinlikle mesafe koy kendini ozlet. Konuşmak ve bu davranışlar ise yaramıyorsa o zaman imkanın varsa bir süre de olsa ayrı kalmayı dene. Senin yokluğunun nasıl bir şey olduğunu anlaması gerekir ki varlığının kıymetini bilsin. Hala bir sonuç olmuyorsa ve cocuk da yoksa o zaman cidden ayrılmayı tercih olarak görebilirsin.
Soran+1 yılMalesef ailelerimizle vs aynı şehirdeyiz. Bir yere gitmeyi o kadar çok düşündüm ki ama malesef öyle bir imkanım yok. Evde tüm günüm ona odaklı geçiyor, onun sevdiği yemekler, o geldiğinde hazır olacak tatlısı, çayı, evimiz temiz olsun, ailesiyle aramız iyi olsun. Eve gelince karşımda saçma sapan ilgisiz bir insan görünce ertesi gün bunların hiçbirini yapmicam diyorum ama yine de kendime yakıştıramıyorum belki de yapmamam gerekiyor bazı şeyleri
- +1 yıl
Ailenle aynı şehirde olman bir artı aslında yani ailenin yanında kalma imkanın var en azından. Sen dediklerini her koşulda yaptığın için o bu kadar rahat zaten. Kendine yakistiramaman anlaşılır birsey ama ona odaklı dediğin için aslında kendinle alakalı da olmuyor. Senin en büyük silahın kadınlığın bunu unutmamalisin.
Soran+1 yılEgosu yüzünden malesef kadınlığıma da güvenemiyorum artık, sanırım ilk önce kendime güvenimi kazanmam gerekiyor. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🙏
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi geceler 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yol yakınken dönmek diye birşey yokZaman ver biraz yaşantısı gereği evliliğe alınamamış olabilir. Gereğinden fazla ilgi gösterme sıkılır. Sen biraz geri çek kendini senin bu durumunu fark edicek mi. Uygun bir zamanda konuş pişman mı evlendiği için senden sıkılmıs miKonuşmadan kafana göre yazma Evliliğini kurtarmak mutlu olmaksa niyetin önce çözüm ara. Ama yok ben uğraşmamak istemiyorum diyorsan ayrıl
11 Yorumla
Soran+1 yılMalesef ne kadar sorarsam sorayım ne bu ilgisizliğine bir sebep söylüyor ne de evlilikle alakalı olumsuz bir durum.. Beni de çok iyi tanır mutsuz bir birlikteliktense mutlu bir yalnızlık tercihimdir ama aksi yönde birşey söylemiyor
Bende benzer durumdayım ama senin aksine ben evlenmeden önce de tanımıyordum. 8 senelik evliyim. Aranızda bir bağ varsa duselemeyecek birşey yok sadece sana tavsiyem aile terapisti ne gitmen ben çok araştırma yaptım sana pek. Fatihresitcivelekoglunun instgram videlarini izelmeni tavsiye ederim bazı şeyleri ben o videolar sayesinde astım eşim kabul etmediği icin uzmana basvuramadim ama ona rağmen değişti değişiyor. Ve herşey tam yerine oturmadan lütfen çocuk sahibi olma kim ne derse desin. Sana bu abla tavsiyemdir. Sevgilerimle❤️
04 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şekilde düşünüyorum çocuk konusunda, mantıklı olan gerçekten bu. Temelleri bile oturmamış bir evlilik üzerinden çocuk sahibi olmak akıl işi değil. Çok teşekkür ederim önerdiğiniz videoları da izleyeceğim sizin de bu sorunu aşmış oömanıza sevindim umarım hiç kimse yaşamaz böyle bir durum ❤️
Soran+1 yılUmarım, çok teşekkür ederim. Durum tamamen düzelirse seve seve bilgi vereceğim 😍💜
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüz yüze bu konuyu konuşun derim evlilik bitirmek kolay değil. Ha baktınız bu durum düzelmiyor konuştunuz yine sizi anlamadı ve kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. O zaman yoldan dönün. Hatta size tavsiyem çift terapisine gidin inanın hayatınız değişecek
14 Yorumla
Soran+1 yılBir dönem panik atağım olduğu için psikoloğa gidiyordum kafanda bitirmen lazım gitme diye başımın etini yemişti terapiye ikna etmem mümkün değil 🥺
Cevap sahibi+1 yılO zaman alıp karşınıza güzelce anlatmayı deneyin kendinizi açıklayın ona sorun neden böyle diye. Çünkü bu durumu sonsuza kadar yaşayamazsınız bir ömre yazık. Ama dimdik durun sizin için çok dua edeceğim umarım eşinizin bu durumu bir an önce düzelir ve huzurlu bir hayat yaşarsınız burada bir arkadaşın yorumladığı gibi bazı şeyler geçmişten gelir bazen ailelerimizin acıları bilinçaltımıza işler konuşmak her şeyin çözümüdür. Lütfen o güzel kalbinizi üzmeyin dilerim her şey gönlünüzce olur
Soran+1 yılGüzel düşünceniz, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten bu kadar iyi insanların yorum yapacağını ciddiye alıp yardımcı olacağını düşünmemiştim. Sizinde söylediğiniz gibi düzelmezse ikimizin de ömrüne yazık etmek istemiyorum. Çünkü ben mutlu olmazsam onu da yeteri kadar mutlu edemem bunu hissediyorum. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 💜
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim iyi kalbiniz için kendinize iyi bakın💕
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim. Yol yakınken dönmen gerekir. Çocuk olmadan. Çünkü eşinin ilgi boyutunun seni elde edene kadar olduğunu anladık. Hatta geceleri bile seni elde etmek için ilgi gösteriyor. Esnaf, işi gücü var, eve belki de 8 gibi geliyor. Yorgun. Bi de sana ilgi ayırmak istemiyor. Bu tür erkekler çok. Kadının ruhundan anlamaz. Onun için karısı sadece yemeğini yapan ve cinsel ihtiyacını karşılayan anlamına gelir. Tavsiyem çocuk olunca hiç çekilmez olacağı için yol yakınken dönmen. Boşanmak çok zor iştir. Başarabilirsen…
111 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsunuz 🥺 bir erkek gözüyle bu yorumunuz beni çok düşündürdü. Hiç düzelmez mi diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılÇocuk olunca aksine daha da aranız açılır. Çocuk seni çok yorar. Ev işlerinin yanında. Kocan sana destek olmaz. O yorgunlukla kocana cinselliğini de sunamazsın. Bu sefer de eşim ilgisiz demeye başlar
Soran+1 yılHaklısınız zaten şu an bile ilginin eksik olduğu bir ortama çocuk doğurmak mantıklı değil
Cevap sahibi+1 yılÇocuk çok ciddi bir iş. Huzursuz bir yuvaya çocuk getirmek, ne günahı var ki anne baba kavgası olan bir eve gelmiş olacak
Soran+1 yılSonuna kadar katılıyorum size
Cevap sahibi+1 yılBoşanacak gücün var mı
Soran+1 yılÇok şükür var
Cevap sahibi+1 yılKendini yorma. Daha mutlu bi hayat seni bekler. Boşan
Soran+1 yılÇok haklı olabilirsiniz. Zaten malesef şu an bana karşı en ufak yanlışına tahammül edemeyeceğim gibi. Hayırlısı olsun bakalım
Cevap sahibi+1 yılHayat senin. Kendi mutluluğuna odaklan. İyi akşamlar :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi akşamlar 🙏 😊
+1 yılMerhaba,
Bunalmış olabilir ya da işleri sebebi ile psikolojik olarak doluyor olabilir o yüzden biraz zaman vermeni öneririm ve fırsat bulursanız monoton hayatınızdan kısa bir süre de olsa uzaklaşın iyi gelecektir.11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyor olabilirsiniz. Fakat benden beklediği şeylerin binde birini bende ondan bekliyorum fakat bu konuda uzun zamandır çok bencil davranıyor
+1 yılİlgini azalt biraz.
Her zamanki yaptığın şeyleri yap ama fazla diyalog kurma.
Trip atma biraz mesafeli cevap ver.
Biraz sessiz kal, bu şekilde dene bakalım.
İnşallah yardımcı olabilirim.02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim sanırım herkesin de ortak fikri bu biraz mesafeli olacağım inşallah işe yarar 😊
- +1 yıl
Ne demek, İnşallah. 🤲🏼
Çünkü insanlar elde ettikleri şeyleri bir kağıt parçası gibi buruşturup atmayı sever malesef
16 Yorumla
Soran+1 yılAma bence çok yanlıl bir düşünce, evli olmamıza rağmen ben asla onu tamamen elde etmiş gibi kötü davranamam. Çünkü o da üzülebilir o da kırılabilir ve evlilikler de bitebilir. Aslında sadece bu düşünceyi onun kafasının ortasına koyabilmek istiyorum
Soran+1 yılEvlenmeden önce 3 sene benim tarif ettiğim gibi bir insandı. Sizin söylediğiniz gibi sanırım elde ettim düşüncesi bu rahatlığı veriyor başka bir açıklama bulamıyorum malesef
Soran+1 yılAynen öyle malesef çok nankörüz. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🙏
+1 yılOna ilgi göstermeyi bırak artık. İnsanlara bazen ayna olmak gerekir. Herkes yaptığını göremez. Sen onun yaptığını ona yapacaksın ki senin ne yaşadığını nasıl hissettiğini anlıycak.
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapmayı deneyeceğim, bugün başladım bile. Ama çok yararı olacağını sanmıyorum beni kaybetmektrn korkması gerekiyor sanırım ama nasıl bunu hissettiricem ya da bunu düşünmem yanlış mı bilmiyorum
- +1 yıl
Sen olsan seni kaybetmekten korkar mısın. Batsan da cıksan da karın yanında, ilgisiz dawransan karın yannda, ailevi sorunlar yaşasan karına bi tebessüm edemesen gene karın yanında niye korksun. Tam destekçisisin arada bi şikayetci ol soğuk at ne bileyim. Kimse istemez eşini taktikle yola getirmeyi ama adamın piskolojik sorunları var mecbur.
Soran+1 yılÇok haklısınız, kim ister ki eşinin kenfisine hak ettiği ilgiyi göstermesi için taktikler denemeyi. Ama gerçekten bu şekilde devam edemeyeceğim için düzelmesi adına bir yol arıyorum.
- +1 yıl
İlgiyi bırakınca bi silkelenir diye düşünüyorum. Kolay gelsin.
Eşinle bu konuyu konuş rahatsiz olduğunu söyle illaki bir sebebi vardir belkide o da senden ilgi bekliyodur sen ara sen yaz sfn üzerine düş🤗🤗
21 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman arasam, işim var çabuk söyle ya da ben seni sonra arayayım deyip unutuyor. Çok yoğun veya yorucu bir işi yok. İstediği zaman etrafındakilere çok güzel ilgi gösteriyor ve konuştuğum zaman hep beni suçlamaya çalışıyor, gösterdiği bahaneler de o kadar saçma ki atıyorum yemeğe naneyi neden bu kadar fazla koydun gibi
+1 yılbence sende biraz soğuk davran insanoğlu çiğ süt emmiş fazla ilgi de bunaltır
21 Yorumla
Soran+1 yılTek çare bu sanırım 🥺
Gerçekten çok üzüldüm durumunuza sizin gibi tatlı bir Hanım'ın bu şekilde ilgisiz kalması çok üzücü çok büyük yanlış yapıyor eşin gizlisin Biz de olmasan daha çok yazmak isterdim sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılKendisiyle konuşman en doğrusu. İletişimsizlik her ilişkinin dönüm noktası çünkü
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim. Ama benim hislerimle alakalı ne zaman konuşacak olsak mutlaka konuyu değiştiriyor, umursamaz bir tavır takınıyor. Konuşma ya tartışmayla ya da bomboş bitiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin ilgilenmiyorsa umursamıyodur ozaman seni tatlı güzel kadınla neden ilgilenmiyo anlamış değilim çiçeğim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl0 adamı bu kadar tepe ne çıkarırsan böyle olur işte
06 Yorumla
Soran+1 yılAslında bence evliliğin gerektirdiği şeyleri yaptım fakat o kendine özel bir durum olduğunu zannetti sanırım. Evlilik kurumunun gerektirdiği şeyler bunlar
Cevap sahibi+1 yılSenin yaptıkların da fazla bilemiyorum Sen bu kadar fedakarlık yaparsan adam da kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmış
Soran+1 yılAçıkçası bende bu düşüncesini kırmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun peki
Soran+1 yılBirçok öneri var ama geneli biraz uzak dur, kendini geri çek şeklinde
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle yap3
Gizli Üye(36-45)+1 yılgidip eşinle konuşalım Allah bilir neler anlatacak
17 Yorumla
Soran+1 yılEmin olabilirsiniz ki ben eşime en ufak tatsızlıkta bile " sana karşı herhangi bir tavrımdan, davranışımdan rahatsız oluyor musun?" diye soran bir insanım. Ona hayattaki en büyük sıkıntısını sorsanız benimle alakalı tek kelime etmez ki bu zamana kadar benim karşıma geçip benden kaynaklı bir tartışma yaşamamışızdır. Ve gizli bir üyelik altında soru soruyorum. Emin olun yardım alabilmek adına burada derdimi anlatıyorum kendi eksiğimi söylemekten de asla gocunmam yeter ki bu kadar emekle kurulan bir yuva çözülebilecek bir problem yüzünden dağılmasın
Cevap sahibi+1 yılmevzu ne biliyormuusn. senin cok ama cok ayrintici takintili biri olman. biraz rahay olman lazım bazi seylrri takmazsan iliskin duzene girebilir .
Cevap sahibi+1 yılkac aydr evliydin
Soran+1 yıl4 senelik birliktelik ve 1 senelik evliyiz. Ve takıntılı ayrıntıcı bir insan da değilimdir. Sadece evlilik kurumu altına girdikten sonra benin aşık olduğum adam tamamen gitti. Bambaşka bir insan geldi. Bunun sebebini merak ediyorum ve emin olun tamamen ilgisiz sevgisiz bir şekilde hayat devam etmez
Cevap sahibi+1 yılal bakalim sesli cevap verdim dinle
https://voca.ro/1jcznh3up8YT
Cevap sahibi+1 yıldusundugum gibimi
Soran+1 yılBen üniversite terkim. Eşim ortaokul mezunu ama çok kültürlü çok bilgili bir insandır. Esnaflığın da, çalışma hayatına erken atılmanın da verdiği tecrübe ile birçok konuda benden bilgilidir
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim beni kaybetmekten korkmuyor ve eskisi gibi ilgilenmiyor. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler