Geçen instada dolasirken kesfette unlu bi adamin kasli fotografini begenmis hanimefendi gordugum anda beynime kan sicradi! Hemen aradim ve verdim veristirdim agir hakaretler ettim onu itham ettim vicdanim rahat degil sizce fazla mi uzerine gittim? Ayrildik, barismak isteyen yok da vicdanim biraz rahatsiz Ozur dilemek disinda kendimi nasi rahatlatabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. senin ki vicdan sızlaması değil kızın ağzına sıç sonra adım atsın diye bekle. gelmeyince de vocdonom sozlodo. hadi ordan lan ordan. sen hadiseyi beğenmiyor musun? veya başka bir ünlüydü eee ünlü adam binlerce milyonlarca insan beğeniyor beğendi noldu sabaha kadar onu beğensin like atsın kız senin yanında değil mi? bitmiştir ya kırosuu
837 Yorumla
Soran+1 yılDostuum dostuum haha bi yandan haklı olabilme ihtimalin var evet yazmamasi su zamana kadar koymus olabilir ama su hadiseyi begenmiyor musun konusunda haksizsin iliski icindeysem benim icin cinsiyet ayrimi bile ortadan kalkar benim icin tek kiz vardir o digerleri insandir cinsiyeti olmayan birer insan benim gozumde
- +1 yıl
lan buraya nenemi atsam ayakta orgazm olursun. kardeşim dediğin gibi biri olsanda sen taş değilsin illaki beğenirsin. bak şu çok güzelmiş dersin. yani böyle şeyleri aşın. 21. yüzyıldayız. ayak uyduramıyorsan git dinazorlara anlat derdini. ve kız şu an senin öküz gibi mesaj atıp onun gönlünü almanı bekliyor
Soran+1 yılO imkansiz artik dostum tukurdugumu yalayamam eyvalah gorusun icin
Soran+1 yılGurur meselesi degil bu kendimle alakali bi durum benim kendi özüm onu kabul edemez maalesef o olaydan sonra her ona baktigimda aklima o adam gelir
Soran+1 yılS.. kerm senin agzini ha
Soran+1 yılTovbe estagfurullah adami sovdurdun gece gece
Soran+1 yılAna. nı s.. rim senin adam akilli ol
Soran+1 yıl190 ayi gibi adamim ezerim altimda seni
Soran+1 yılYa birader nerelisin sen Samsun'daysan yazacam
Soran+1 yılYa kardes valla Anan. i s.. krm senin bak şaka demiyom ciddi ciddi yani. Valla ezer gecerim seni bosver ugrasma benle
Soran+1 yılNerelisin sen
Soran+1 yılSamsunda degilsen beni ugrastirma valla anan. i s.. krm senin hadi kardes yoluna
- +1 yıl
yav sanane amınn çocuğu yazsana özelden delirdim pçç ben kötü birşey mi yazdımda küfür ettin. senin erkekliğin kızlara bağırıp çağırmak mı? gel bide benim yüzüme bağır kolunu g. ötüne sokayım senin. yarrakk kafalı bide 190 ım diyor dilim dilim doğramazsam seni oruspuu çocuğuyum varsa erkekliğin yaz özelden
Soran+1 yılKardes cok korktum senden yav valla hadi yoluna
Soran+1 yılBirader Samsun'a yarin gelirim diyosan gel anan. i s.. eyim yok gelemeyeceksen sus daa
Soran+1 yılLa olm manyak miyim ben senin gibi bi o.. cocu. guna kendimi ifsalar miyim
Soran+1 yılDostum ozur dilerim kufur etmemem gerekirdi hakkini helal et
Soran+1 yılKendini gizliye al da sana kufrettigim. belli olmasin
Soran+1 yılDogrudur pardon hakkini helal et kusura. bakma
Soran+1 yılAl yine de sen gizliye daha iyi olur
Soran+1 yılİyi geceler kardesim insallah dusunecegim. Gercekten hakkini helal et mahcubum sana karsi... Yuregi guzel adamsin
En İyi Cevaplar
Gidersin özür dilersin bir daha yapmayacağını söylersin ama bunlar anlık vicdanını rahatlatır. Sen kendi içinde bir daha yapmayacağını düşünürsün. Buna inanırsın ve bir daha yapmazsın o zaman kendi vicdanın rahatlar bir de git kızı mutlu etmek için hediye çiçek falan al öyle özür dile
10 Yorumla
Sen cidden çok tehlikeli birisin. Öldürme potansiyelin var. İnstagramın amacı arzuladığımız insanları beğenmek değil, hoşumuza giden fotoğrafları beğenmek. Hastalıklı bi kafa yapın var iyi ki kız yok yakınken kurtulmuş sevindim onun adına
610 Yorumla
Soran+1 yılTehlikeli olan ben degil o tur kisilerdir hem oldurme felan nerden cikardin ben benden az guclu birine degil vurmak cimciklemem bile anca bos mubalaga yaparak beni de o haberlerde gordugun pisliklerle bir tutuyosun bunu yapiyosun cunku haksizsin hemcinsinin hakli bir tarafi yok savunamiyosun e napayim bu adama boyle saldirayim bunu yemem ben
Soran+1 yılEski kiz arkadasim turu kisiler
Soran+1 yılSalak kucuk bise degil benim icin bunun aldatmaktan farki yok
Soran+1 yılOldurmem dovmem oldurmekten ve dovmekten beter ederim laflarimla
Soran+1 yılLaf edecek kelimem kalmadi sen haklisin diyemiyon da hahahahaha aptal karı
Soran+1 yılHaklı değilim evet haklı kelimesi az kalır daha da ust bi durum benimkisi senin yaptigin hakaret degil miydi kucuk beyinli felan oyle bastan hakaret edip de karsiligini alinca ciyak ciyak bagirmicaksin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
7Cevap
+1 yılAga disinda diye bir sey yok ozur dilemek zorundasin ki hatalisin. Kadin begendi diye onun mu oldu sen de bakmiyor musun sanki mankenlere ki istersen bakma sonucta görüntüleri güzel. Ayni sey onun icin de gecerli, ha mesela cevrenden bir erkegin fotosunu beğense biraz hak vericem de ünlü zaten aw sorun yapma. Gönlünu al kizin
00 YorumlaHata sende bi beğeniye pis ithamda bulunmuşsun. Sosyal medyada beğeni ya da yorum sana bu kelime ile itham etme hakkını vermiyor. Ki fazla abarmışsın. Verdin veriştirdin iyi tamam değer mi ya ne saçma. Neyse vicdanını burda rahatlatamazsın diye düşünüyorum. En azından bi özürü hakediyor eski kız arkadaşın.
022 Yorumla
Soran+1 yılHayir özrü felan haketmiyor cunku bu olayin benim icin aldatmaktan farki yok !
- +1 yıl
O zaman keşfette gördüğün her kızla sende onu aldatmış sayılıyorsun. Beğenmesende olur yani sonuçta gördün değil mi ya da dışarda gördüğün bi kızla falan. Eğer hastalıklı bi beyin istiyorsan al sana çıkarım gibi çıkarım. Saçma saçma şeylerle dolduruyosun beynini beğenmekle aldatmak arasında dünya fark var. O zaman varsa abin ya da erkek kardeşinin fotosunu beğenirse de aldatmak sayılıyor mu sence. ya da boşver doktora falan git insanlığın sağlıklı beyine ihtiyacı var.
Soran+1 yılO ciplak kasli adami begenmesi onu arzuladigi anlamina gelir. Biliyosun ki siz kizlar icgudusel olarak bu erkeklere daha yatkinsiniz her ne kadar birini seviyorum desenizde o kasli yakisikli olan adam gelse size gel benimle ol dese o sevdigim dediginiz adami birakip o tur adamlarin kucaklarina atlarsiniz!
Soran+1 yılHahahahah mahallende gordugun bi kac kekoyla beni karistirma derim. Eger iliski icindeysem diger insanlarin g*tu basi beni ilgilendirmez! Bil istedim de
Soran+1 yılBak simdi soyle bu konuda hakli olabilirsin direkt oyle o.. demek cok yanlis oldu o soz o anlik ofkenin vahim bir sonucu.. ve kendimi bu yuzden kotu hissettim de zaten o.. demek baya agir kaçtı, kaçtı ki kizin o telefondaki aglamalari hala kulagimda her neyse biraz sert ciktim agir laflar ettim sen de kusura bakma
- +1 yıl
Hadi ordan be gelmiş burda vicdanını rahatlatıyor yerlerde olan egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Sen bi özür dilemekten bile aciz olan zavallının tekisin aslında. Yani kızın sana geri dönmeyişi belliki fena oturmuş sana. Ve evet haklıyım sevgiline o kelimeyi kullanıyorsan aynada kendinide görmeyi bilmelisin. Bide kızı ağlatmış öküz ne olacak. Katıksız öküzsün yemin ediyorum varya.
Soran+1 yılEyvallah
Soran+1 yılSana bi soru sorcam senin sevgilin olacak veya var olan adam. bir kizi begense bikinili felan hic umrunda olmaz mi?
- +1 yıl
Sosyal medya zerre umurumda değil biliyor musun? Bikinili kızı ben bile görünce beğeniyorum karşımdaki adam nasıl beğenmesin. Yani demem o ki bu denli abartılacak kadar önemli bi konu değil benim için. Tepki verirsem bu sadece yersiz kıskançlık anlamına gelir gereksiz yere birbirimizi üzmenin lüzumu yok.
Soran+1 yılVay anasini arkadas miletteki rahatliga bak yaa lan keske ben de bu kadar rahat olsamda kafan rahat olsa
Soran+1 yılEgoyla ne alakasi var kaldi ki ben egoist biri degilim yani. sadece çok asiri kiskancim o kadar
- +1 yıl
Egoist olmasaydın özür dilerdin aşağıdaki yorumlarda ya işte tükürdüğümü yalamam falanlar filanlar, burnun düşse eğilip almazsın gelmiş bana bunu kıskançlık olarak yutturmaya çalışıyor. Sen kendini o kaslı adamla kıyasladın diye kıza o çirkin ithamda bulundun. Bunun kıskançlıkla uzaktan yakından alakası yok.
Soran+1 yılEgoist olsam senden ozur dilemezdim
- +1 yıl
Sorun şu ki ben seni tanımıyorum ve özrün zerre umurum değil. Burdan klavye reisliği yaparak her haltı yiyebilirsin sonuçta seni tanıyan yok. Soruyu gizli paylaşmışsın. Önemli olan seni tanıyanlar. Bana sırf basit görüşümden dolayı özür dilemiş olman o kıza kendisini nasıl hissettirdiğin gerçeğini değiştirmiyor. Sırf senin gibi ard niyetli düşünmedi diye bu kelimeyi ona söyledin. Onun nasıl hissettiği umurunda bile değil bence. Boş yapma yani. Haketmediği bu kelimenin ağırlığını anlamazsın. Neyse boşver nede olsa anlamayacaksın.
Soran+1 yılO kelimenin agirligini bilse o da o hereketi yapmazdi
- +1 yıl
Bu kelimeyi söylemek isteyen her durumda söyler en basit örnek izinli gününde avmye gittin diye bu lafı yapıştırır sana çünkü habersiz gitmişsindir. Dediğim gibi söylemek isteyene bahane fark etmez. Karşısındaki ne düşünür umuru değildir. Beğeniymiş onusuymuş fasa fiso. Sen kızı sorgulayacağına ADAMLIĞINI sorgula. İyi geceler sana.
Soran+1 yılEyvallah ablacım benim yerimde olsaydin ne demek istedigimi anlardın neyse herkesin bakis acisi farkli. Sana da iyi geceler
+1 yılsen bugün sırf kaslı birinin fotosunu beğendin diye hakaret ediyorsan yarın şiddet uygularsın. git kendini düzelt sonra da sevgilinden özür dile m
30 Yorumla
+1 yılKardeşim hangi devirdeyiz ne olmuş kız beğendiyse? Sanki biriyle aldatırken yakalamışsın. Yok ülkece bu hemcinslerim hasta benim. Ayrılmak iyi olmuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim icin bunun aldatmaktan farkı yok
+1 yılAbartmışsın ünlü birinin fotosunu beğenmiş ne var bunda sanki sevgilini çalacaktı o zaman sende vücut çalışsaydın "insan kalpten sever dış görünüş ile değil" bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılGerçekten bu ne saçmalıkk? Ünlü birinin resmini beğenince nolmuş yani? Kız o adama ulaşabilecek mi? Ya da o adam binlerce insan arasında kızı mı görecek? Allah aşkına şu komplekslerden kurtulunn
410 Yorumla
Soran+1 yılBu onu arzuladiginin bi gostergesi ve benim icin aldatilmaktan hiç farkı yok!
- +1 yıl
Yazık
Soran+1 yılOna yazik demi evet :( ben de uzuluyorum ona asla arzuladigi istedigi o adama kavusamayacak :(
- +1 yıl
Ahahahahaa gerçekten normal değilsin sen
Soran+1 yılBence siz kizlar normal degilsiniz. Az once asagida da kizin birine anlattigim gibi siz kizlar icgudusel olarak daha boyle adamlara yukseldiginiz icin her ne kadar birini seviyorum desenizde o kasli yakisikli adam yaniniza gelse ve gel benimle ol dese, o cok seviyorum dediginiz kisiyi birakip o kasli yakisikli adamin kollarina atlarsiniz! Siz boyle anormal ve tehlikelisiniz!
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun. Benim sevgilim çok güzel, çekici, manken gibi bir kadını takip etti beğendi diye neden ayrılayım? Neden beni aldatmak olsun bu? Sonuçta o kadına ulaşamayacak, o kadında sevgilimden bi-haber... Ha saplantı haline geldiyse sorun çıkabilir ama küfür, aldatma falan çok çirkin çok ayıp şeyler.
Soran+1 yılNeden ayrilmayasin gozu senden baskasini gormus ve begenmis hic icin sizlamaz mi? Ya da dostum bunu cok sevince anlayacaksin henuz degil
- +1 yıl
Sevgilim victoria secret mankenini beğense sorun çıkarmam. Dediğim gibi saplantı haline geldiyse o zaman sıkıntı var demektir, psikolojisi bozuktur.
Soran+1 yılHayata bakis acimis cok farkli dostum.. bu arada seni de kirdiysam ozur dilerim. Gorusun icin tesekkurler
Soran+1 yıl*açımız
+1 yılSenin gibi birisiyle ileride evlenecek olanın vay haline!
01 Yorumla
Soran+1 yılAsil senin gibi bi g.. atla evlencek olanin vay haline
Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Gidip beğendiği kişilerle beraber olsun, özür dilemekten daha aşağılık hareket olamaz herhalde şu an
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ne ozur dileyecem o...'dan
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen açık kız gördüğünde beğenirm misin arkadaşın olsa bile
11 Yorumla
Soran+1 yılGöz ucuyla bakarsam ş.. sizm
Sen deli misin adı üstünde ünlü diyor o beğendi diye adam ona sarkıntılık mı yapacak anlaşılan özür dilemeye de razı değilsin öyle bekle o zaman
112 Yorumla
Soran+1 yılAdam ona sarkintilik yapmayacak evet ama o adam sarkintilik etti demek bu benim nazarimda
Soran+1 yılYa birinin fotosunu hele hele ciplak kasli fotosunu neden begenirsin! Onu arzuladigin icin kabul edin artik bunu
Soran+1 yılKiskanclik degil bu dogrular itiraf edin o kasli adamlari gorunce ne kadar yukseliyosunuz kim bilir o adamlara?
Soran+1 yılDoğrular...
Soran+1 yılYa dostum acik acik soyle bana senin sevgilin olacak kisi bikinili kalcasi donuk sacma bi kizin fotosunu begense gram uzulmez misin?
Soran+1 yılBenim icin bunun aldatmaktan farki yok
Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Ulan ne biçim insansın ya lan beğendi diye bu yapılır mı? Sen kız begenirken iyi o erkek beğenirken git artistlik yap.
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim kiz begendigimi nerden biliyorsun peki birader
Soran+1 yılİlişki disindayken evet iliski icinde hayır karsimdakine saygisizlik etmek istemedim benim icin bunun aldatmaktan farki yok dostum
Soran+1 yılEyvallah gorusun icin
+1 yılBen takip ediyorum beğendiğim ünlüleri msdkfmg bundan dolayı neden kizdin ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin varken de takip ediyosan bi sorun var demektir
+1 yılİnanamıyorum ya sırf kaslı birini beğendi diye hakaret etmiş olamazsın
18 Yorumla
Soran+1 yılVay anasini ya ne kadar genis insanlarmissiniz helal valla
- +1 yıl
Bunun genişlikle alakası yok ayrılma sebebiniz kaslı adamsa bilemedim
Soran+1 yılOnu begenmesi zoruma gitti
- +1 yıl
Kıskançmışsın onu sevdiğin için öyle düşündüğünü söyle gönlünü al
Soran+1 yılBuyuk ihtimal daha benim yuzume bakmaz
- +1 yıl
Ümidini kesme bence yani seviyosan vazgeçme pişman olma
Soran+1 yılBence benden kurtulmasi daha iyi oldu asagidaki arkadaslar hakli bi anlamda benim tedavi olmam lazim
- +1 yıl
Sen öyle düşünüyosan sıkıntı yok
+1 yılAbartmışsın o zaman sende gt açan karıları beğenmiceksin
14 Yorumla
Soran+1 yılBegendigimi nerden biliyon?
- +1 yıl
İnstadan beğenmesen bile gördüğünde içten içten karıları kızları beğeniyorsundur
Soran+1 yılİşkembeden uydurma ablacim eger oyle bise yapiyosam ben de ş.. sizm
+1 yılSevgilinden özür dile
11 Yorumla
Soran+1 yılDusunuyorum ama bilmiyorum ya
+1 yılNe iğrenç aşklarınız ne iğrenç ilişkileriniz var
13 Yorumla
Soran+1 yılKizin yaptigi demi bence de cok igrenc ve mide bulandirici bir hareket yoksa onu bu kadar seven biri var karsisinda
- +1 yıl
Hayır senin yaptığın. Kız sana " bak bu adam gibi kaslı ol " diye baskı yapmamış. Ama birçok erkek " bak dudakların angelina jolie kalçaların da jennifer lopez gibi olsun " demesine rağmen kadınlar hakaret etmiyor?
Soran+1 yılOnu diyen erkeklere hakaret etsinler canim banane ben hicbi zaman kiza o sekil bi yorumda bulunmadim hatta degersiz hissettirmeyi birak ona dunyanin en guzel kizi muammelesinde bulundum ama degerimi. bilemedi benim maalesef
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyy şehir ayısı sizin gibiler bi bitmedi
33 Yorumla
Soran+1 yılBu ayiliksa o kizin yaptigi ne kardes?
Cevap sahibi+1 yılAbartma
Soran+1 yılNe abartmayacam bal gibi haketti
Öküzlük etmişsin
21 Yorumla
Soran+1 yılNiye? Bu sineye cekilecek bise mi?
+1 yılşimdi sana bisey derdim de neyse...
18 Yorumla- +1 yıl
yemin ederim sende kiz fotoğraflarını tiklayarak beğenmesen bile içinden gecirerek begeniyosundr bak adim gibi eminim ayy sizn gibiler cidden bi bitmedi kiz arkadsn begenms ya sende beğendigi adami kiskanmaktan kudurmssn haset etme ne olur çalış seninde olur sozu ne dogru beee
Soran+1 yılBenim gozum ondan baskasini gormuyodu ki haset etmiyorum zaten banane siz kizlar daha onceki yorumlarda dedigim gibi boyle adamlar icin elinizde ne varsa verirsiniz! Bilmem anlatabildim mi
- +1 yıl
hmm canım kimdi o ünlü seni baya kudurtmus
Soran+1 yılNe kudurucam be hahahah. d senin de dibin dustu demek ki hemen istiyosun adamin ismini bakip aruzlayacak misin adami? Hahahahahah
- +1 yıl
desene sen ve senin gibiler evde kaldı
Soran+1 yılG.. at olacagima namusumla evde kalirim daha iyi bence oyle tur kizlarin da evde kalmasi lazim bence zira kocalari olcak adamlara aciyorum
- +1 yıl
😂 hee anladm ben seni klasik Türk Müslüman erkeği
Soran+1 yılHahaha Musluman degilim aslinda bakarsan da neyse nasil yorumlamak istiyosan oyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenle sevgili ol aşk boşver onu
03 Yorumla
Soran+1 yılOlur anaaam
Cevap sahibi+1 yıloleyy
Soran+1 yılHadi yine iyisin buldun brad pitt gibi adami 😎
Adamsin👍
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgilim kaslı bir erkeğin fotoğrafını beğendiği için hakaret ettim, vicdanımı nasıl rahatlatabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler