+1 yılHayır.
Hiç istemedim. Yalnız karşı taraf istemeden hatta haberi dahi olmadan verdiğim çok olmuştur...
Sizin yazdığınıza benzer gibi cüzi miktarlar. Onunla yatmadan, aklına onu kullanıyor hissi ve düşüncesi gelmeden... Sadece içimden gelerek insanca yaptığım bir şey...
Aslında bu kullanma, kullanılma durumunu da anlamıyorum ben.
Her şeyi karşılıklı yaşayıp konuşabildiğim bir kadın ile para da umurumda olmaz açıkcası...
Ben kendimi ona vermişim, para mı umurumda olacak.
Öyle kadın da, erkek te benden uzak olsun.
Bunu asla dert etmem, görmezden gelemem, ilk başta kendime ve bu denli yanımda olan insana hakarettir. Kırmama adına, farklı yöntemler denerim.
Para yer değiştirebilen bir metadır. Ben de fazla olabilir, onda fazla olabilir. Bu olgunlukta düşünmek ve görmek, hayata öyle bakıp, güvenebilecek insanlar edinmek önemli... Kısaca parayı araç, insanı ve de asıl karakterini amaç görebilen...
Yalnız asıl önemli olan, bireylerin kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi, bunlar geçici zamanlarda, elbette destek olunabilir çok insani şeyler. Önemli olan insanların karakter ve onurlarını muhafaza etmek adına, sorumluluklarıyla bu para denen aracı kazanmalarıdır...12 Yorumla
Soran+1 yılEvet parası yüzünden yanında değilim bugün bende yok ama evlilik düşünüyoruz ve o borçlarıda zamanı geldiğinde beraber çalışarak kapatıcaz yinede gurur meselesine dönüyor ben onunlada yattım güveniyorum bu kadar. Ama o yarın bir gün bir acaba der mi bilmiyorum açıkçası bu yüzden en fazla bu kadar istersem en azından yanlış anlaşılırmı. Onu düşünüyorum tatil hediye vs de maalesef kendisi karşılıyor çalışan değilim ama yine altında kalmamak için bende hediye vs alıyorum durumum böyle olsa bile
- +1 yıl
Bakınız şeffaflık önemli.
İkinci en önemli şey ise karakter...
Ne adamlar ne kadınlar tanıdım. Tanıyorum da, cüzdanları kabarık, elbiseleri marka, lüks mekanlarda... Ama karakter yok.
Kısaca sadece bunun farkında olun.
Karakter kalır, para bugün olmasa bile insan çalışkandır, azimlidir, fırsatları yakalar. Ve para mutlaka el değiştirir...
Kısaca birlikte olunan insanın şahisyeti, her şeyden önemlidir.
Arkadaşınızı tanımıyorum, görmedim ve de bilmiyorum.
Ancak ilişkilerim de bu tür şeylerin benim tarafından yapıldığının bilinmesinden dahi hoşlanmam.
Para bir ilişki de konu edilmemeli. O klasta iseniz, ilişki yaşayınız. İlişkilerinizde dengeye önem veriniz. İlişkiler sizin veya onun iş anlaşması, borçlanma kredi kurumu da değildir...
Bu sadece yıpratır. Ve karşı taraf ta, durumu sadece alışveriş olarak niteleyebilir ki. Bu çok alçaltıcıdır...
Ben yapmam. Çünkü evet, o kadının duygularının içine o yoksunluk duygusu dahil olsun istemem ben... O nedenle yatmam. Yani bir ilişki de yaşayamam, tam anlamıyla.
Çünkü para dan çok daha değerli şeyler bulmuşum dur, onda...
Bu yerde size özel, değil, sizin sorunuz nezdinde tüm genç kadınlara aslında tavsiyem bu, hak eden, bedel ödemekten çekinmeyen, asalak olmayan, karakterli, ve de onurlu insanlar yakalayınız bu hayatta... Ve siz de öyle olunuz. Her şeyi zamanı gelince yaşayınız. İlişkiyi de, evliliği de, seksi de... Yoksa her şeyin birbirine karıştığı ve sonucu ağır travmalara dönüşebilen duygu karmaşaları oluyor...
Sizin sonunuz dışında,
Pek tabi ki para amaçlı ilişkiler de sadece şunlar başınıza gelecektir. ;
''Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar''.
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu aranızdaki samimiyete bağlı bir şey , ama eğer gerçekten çok ihtiyacın varsa arada bir istemende bir sakınca yok diye düşünüyorum. Zaten sürekli olarak istersen erkek bunu farklı olarak algılar , senin onu kullandığını düşünüp senden uzaklaşmaya başlar. Ama ihtiyacın olduğu zamanlarda abartmadan para istediğin takdirde bir sıkıntı çıkmaz , yinede en doğrusu hiç para istememek ve kimseye muhtaç olmamaktır ama sen bilirsin yinede.
00 Yorumla
+1 yılBi sevgilim vardı telefonum bozuldu yenisini alamadım ama görüşmede sıkıntı yoktu her gün iş yerine giderdim bana telefon aldı taksidini ben öduyordum öyle kabul ettim 2 ya da 3 ay ödedim ıssız kaldım aniden 3 ay ödeyemedim bu sebebten kavgalar çıktı iş bulamadım biliyordu da neyse iş buldum ilk maaş ile tamamını vererek bütün borcu bitirdim ve ayrıldım bi daha da görüşmedim aldığı telefonu da satıp tamamladım ama huzurluyum
20 Yorumla
Para & Ekonomi konusunda 322 cevap paylaştı. Yakından para istenilmez diye bir laf vardır. Ama zaten sizin aranızdaki ilişkiye bağlı. Maddi durumu iyiyse zaten sana para vermekten çekinmez heralde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Merhaba,
Sevgiliden para istenmez, çıkar ilişkisi ise istenir!
Sevgiliden para istenene kadar ana baba kardeş eş dost akraba arkadaş yok mu? Sokak çocuğu mu? Yetimhaneden mi alınmış! 😅
Saçma bir durum!40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyecek başka birisi yoksa sonra paran olunca geri vermek şartıyla borç isteyebilirsin. Ama doğrusu ben olsam istemezdim açlıktan nefesim koksa kimseden para istemem kendim bulurum bişeyler satarım ya da çalışırım. Babam dan bile para istemem. Şimdiye kadar bi sürü insana para verdim borç verdim ama birisinden 1 tl bile para almadım almamda. Birisinden hediye almaya bile tahammülüm yok ailemde olsa. Abim çalışıyor çok iyi bir işi var bana da koltuk çıkmak istiyor ama ben kabul etmiyorum kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum. Ama normal insanlar arasında sonra geri vermek şartıyla borç alıp vermek normal bişey bununda farkındayım.
10 YorumlaYani sonuç itibariyle çalışıyor ve iyi bir geliri varmış ve 8 aylık bir ilişki 2-3 aylık ilişki değil istenebilir sende öğrenciliğin bitip iş hayatına girince ona hediyeler alırsın karşılığını vermiş olursun sana para verdim benim paramla geçindin diye üste çıkmamış olur ama şimdinin erkeklerinden değil 300 TL 5 kuruş bile istenmez en ufak bir tartışmada başa kalkarlar o yüzden çok çok zorda kalmadıkça kimseden hiç bir şey isteme.
23 Yorumla
Soran+1 yılBende ona hediye alıyorum ama düzenli iyi bir gelirim yok
Soran+1 yılBana hiç para konusunda çok şükür tarışmayada girmedi ama ilk defa başıma geliyo böyle şeyler. Üniversiteli oluncada anladım en çok
+1 yılSevgiliden para istemek!
Ben eşimden babamdan para isteyemiyorum.
Çok sıkışıyorum babacığım biraz destek çıkar mısın diyemiyorum.
İstediğim beğendiğim bir ürün oluyor kocacım para verebilir misin diyemiyorum.
Sevgiliden nasıl para isteyebiliyorsunuz acaba 🙄20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence istenilmez zaruri bir ihtiyac olmadikca istenecekse de borç istenir ben hoş bulmuyorum ayrica şunu da unutma para veren gün gelir emir de verir nişanlin vs olsa belki derim ama bence hiç isteyip kendini sikintiya sokma gün gelir ayrilirsiniz bu kiz da çok paragözdü ya dese hoş olmaz o dusunup teklif ederse belki kabul edebilirdin ama senin istemen hoş olmaz ihtiyac aninda kiz erkek fark etmeksizin birbirine destek olmali ama böyle istemek harclik gibi ben hoş bulmadim
10 Yorumla2 3 günlük ilişki için istenmez ancak yıllarını vermişsindir her şeyimi paylaşmışsındır artık bir süre sonra ikili insan ilişkileriniz bir seviyeye gelmiştir böylelikle rahat bir şekilde isteyebilirsiniz ancak 2 3 günlük bir ilişkide aksine uzaklaştırır.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBence uygun değil. Ailen sen kotu yollara düşen ne düşünür param yoktu kız koyu yola düştü. Hic mi düşünmezler kız evladını cahil insanlar. Bende ünv okurken yeterince destek görmedim aramızda ki fark erkeğim. Ama hic çekinmeden is buldum okul çıkışlarında çalıştım , hafta sonu arkadaşlarım uyurken ben ise gidiyordum. Cebimde param ve boyun eğmeyen bir durusum vardı. Simdi zamanında çalışmanın kaymaklarini yiyorum. Kendine laf söyletme is bul çalış.
00 Yorumla Ben istemem ama meblağ çok düşükmüş, isteyen arkadaşlarım var. Durumu çok çok iyi değilse bu durum normal değil bence. Zor durumdaysan, erkek arkadaşınla bu durumu paylaşabilirsin. Sanıyorum ki 300₺ destek çıkacaktır kız arkadaşına.. Ciddi ilişkiyse tabi..
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 326 cevap paylaştı. Ne münasebet ya 4 senelik erkek arkadaşımdan 5 lira istemiş değilim. Üstelik Üni öğrencisiyim. Ananız babanız yok mu isteyecek? Daha olmadı ben gibi hafta sonları çalışın valla kusura bakmayın kimse sizin atm niz değil
22 Yorumla
Soran+1 yılAnne baba para vermiyor okul için belli küçük miktar haricinde artı çalışmamada karşı çıkıyorlar
Durumu yerindeyse 200-300 bunlar lafı edilecek meblağlar değil. Ayda yılda bir olabilir. Abartmamak lazım bazı şeyleri.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 8,1b cevap paylaştı. Aranızda ciddiyet varsa sorun olmaz. Senin, onun parası düşüncelerini umursamayın. Ikinizde birbirinize ihtiyacınız olduğu anda yanyana durmalisiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılisteme kimseye bağlı olma mahçup olma lafım sana değil direkt bmwcilerin mersocuların altına yatan parayı kadın için kullanan tiplere koşan çok karşılığını bedeniyle ödeyen iğrenç pislik kişiliksiz kişiler dolmuş her tarafımız lağım olmuş para için artık ne aşk ne sevgi ne namus tanır hale gelinmiş kızlarımız maalesef para olsun da... demeeye başladı güzel araba zengin çocuk görünce oracıkta her boku yapacak tiplerle karşılaşıyorsunuzdur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hayatimda 1 kere para istedim ayrilirken burnumdan getirdi verdigi parayi ismarladigi seylerin paralarini aldigi hediyeleri hep geri istedi ama bu benim icin kotu bir ornek bence birbirini seven iki kisi isteyebilir ama onunda durumu kendinedir yani zorunda birakmadan iste zaten vermek istemezse anlarsin
00 Yorumla
+1 yılBen Sevgilim den para istemen ya. ayıp bence artı öyle Biri değilim utanırım ben asla isteyemem ondan para Filan. Babamdan bile para istemeye çekiniyorum ben o yüzden kartı aldım bir kere ondan hep karttan harcıyorum ne alacaksam babama Gidip hergün para isteyemem o yüzden kart kullanmak daha iyi oluyor benim için
30 Yorumla
+1 yılBen vermezdim şahsen. Bende üniversite okudum durumum olmadığı için part-time çalışıyordum. Sende gidip bir işte çalışabilirsin, minnet etmeye gerek yok.
16 Yorumla
Soran+1 yılPeki aile evindeysen ve karşı çıkıyorlarsa çalışmana
- +1 yıl
Karşı çıkıyorsalar o zaman sana yetecek parayı vermek zorundalar. Bu konuyu ailen ile konuşman lazım
Soran+1 yılMezun olana dek tartışma konusu açmamaya özen gösteriyorum
- +1 yıl
Bir nevi tercih ediyorsun işte, rahatına gelen ne ise onu yapmak istiyorsun. Bir şey için mücadele etmek istemiyorsun ki
Soran+1 yılBenim bunu yapma nedenim onun tercihi zaten
- +1 yıl
Sen ne kadar doğru buluyorsun bunu kendine sordun mu hiç? Neticesinde önemli olan o
+1 yılYoo istenebilir gayet normal bir durum. Eğer istediğinde bu duruma tepki veriyorsa paçanı kurtarmaya bak o adamdan hayır gelmez.. Gerçekten seven erkek sen istemesen bile kendisi düşünüp veriyor. Tecrübeyle sabit
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. çok yanlış buluyorum git bir pizzacıda çalış özürlü müsün
33 Yorumla- +1 yıl
+111
Soran+1 yıl@LeydiStark herkesin ailesi bir değil belki seninki çalıştırıyor. Birşey bilmeden ne meraklısınız insanlara laf söylemeye. Bizde biliyoruz çalışıp para kazanmasını. Girdiğim görüştüğüm her görüşmede sıkıntı çıktı eve geldim ve çalışamayacağımı anlayıp öğrenim durumuna verdim kendimi
Soran+1 yılEvlenirsem kocam karşı çıkmasın diye bak diplomam var ben senin laf söylemene gerek kalmadan çalışabilirim diyebileyim diye bugün okuyorum ki oda der okuma bakarım ama el üstünde bu hayatta kimse tutmaz seni onuda biliyorum
- Para & Ekonomi konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBen sevgiliyken hatta nisanliyken bile para vs. istemeyi doğru bulmuyorm ya.. Cook zor durumdasindir 1 defalık geri odemek sartiyla isteyebilirsin.. ama harçlık almak hic bana göre degil
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO çocuk olmasaydı yanında ne yapacaktı? Gene mecbur çalışacaktı benim tanıdıklarım gece çalışıp 3 saatlik uyku ile yaşıyordu
16 Yorumla
Soran+1 yılO çocuk olmasaydı aksine önümde baya seçenek vardı hatalarla yanlışlarla kolay yoldan kolay hayatı seçerdim
Soran+1 yılHayatım çok garip hep en zorunu seçerek yaşadım kendimi hep zorladığımı bilirim onun içinde bazı noktalarda çok fedakarlık yaptım
- +1 yıl
Hee seç senin dediğin o yol kaçmak kendinize bahane arıyorsunuz günah işlemek için sende bı tirt olmaz umarım çocuk senden ayrılır çünkü senin gibi iradesi zayıf kızla beraber bile olunmaz
- +1 yıl
Durumu bilmeden bu yorumu yapman yanlış olmuş.
- +1 yıl
@DorothyBabe ne durumu kolay yoldan kolay hayatla ne kastediliyor anlamışsındır sende hemde ne durumu benim arkadaşımda bunun gibiydi hiç gidicek kalacak yeri yoktu günde 2 part time işte çalışıp okudu ucu ucuna
Soran+1 yılYanlış anladın. Benim durumum çok daha başka engel olan şeyler var hayatımda şöyle düşün sürekli koşuyorsun ama önüne takılan ağaç dalları gibi sarmaşık gibi herneyse onlarla cebelleşirken önündeki hedefe giden yolun uzuyo zamanın 3 kat yavaşından ilerliyorsun. Sevgilim için zor olan yolu seçtim sadece ben. Onun ısrraıyla doğru dediği yoldan gidiyorum yanlış dediğim yolda o sandığın yol değil. İşe girip eve çıkıp hayallerimi gerçekleştirmek bu kadar kolay değil bunun içinde birçok şeyden vazgeçmem lazımdı oda geçme doğru olan bu dedi bende direniyorum. Zorluğa , haksızlığa , zulüme susuyorum.
İstenebilir ama aranızdaki ilişkinin gayet ileri ve ciddi olduğu kişiden istenir. Bu da aylık düzenli maaş şeklinde devamlı olmamalı, aksi takdirde karşındaki kullanıldığını hissedebilir.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe rahatsınız ya ben kendime yediremezdim. Aç kalırım ama istemem.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin sevdiğim bi huyu var tabi geneli değil ama para konusunda gururlu davranırlar. Kız arkadaşlarına parasız olduklarını caktirmazlar ya da para istemezler. Aşk koçları ki başta adil Yıldırım gelir. Şunu söylüyor eğer bir erkek sizden para istiyorsa ( senin erkek arkadaşın kusura bakma ama b. kunu çıkarmış 2 3 ayda bir diyorsun çünki ve büyük miktar para istiyor ) kesinlikle sizi kullanıyor dur. Bu çocuk seni kullaniyor
33 Yorumla- +1 yıl
Kız ondan isteyecekmiş
Cevap sahibi+1 yıl@Acılıkoala yine de doğru değil ya 8 aylık ilişki ve 2 3 ayda bir 300 tl vermesi . Sence kabul edilebilir bi durum mu bu işin kızı erkeği yok
- +1 yıl
8 aylık ilişki yeni istemeyi düşünüyor, başından beri istiyor değil ve bence kız istemeden çocuk vermeli 7 bin lira maaş alıyormuş sevgilisinin durumunu da biliyor ayda 100 liranın hesabını yapıyorsa zaten sevgilisine değer vermiyordur. Benim sevgilimle aramda para muhabbeti hiç geçmez, onun varsa o verir benim varsa ben veririm.
+1 yılAsla böyle bir şey yapma çok zor durumda arkadaşından borç al ama sevgilinden para isteyecek kadar düşürme kendini hoş bir hareket değil
10 YorumlaSevgilimden asla para almam ve istememde. Azıcık gururlu olun kızlar ailesi bakmıyor dedirtmeyin kendinize
10 Yorumla
+1 yılBen istiyorum gayette ama tabi ihtiyacım olduğunda. Zaten aramızda paranın lafı pek olmuyor bile parası varsa direkt verir. Aynı şekilde benimde param varsa o an veririm.
00 Yorumla
+1 yılyanlış anlaşılır ama tek seferlik isteyip daha sonra geri ödersen sorun olmaz. ikinci seferde artık ayıp olur. geri ödemeyeceksen hiç isteme
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 512 cevap paylaştı. git bir yerde çalış ben olsaydım paragöz gözüyle bakardım ki kızların yüzde 85 i böyle zaten
23 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama istersen
- +1 yıl
+1 alayı böyle erkek isteseydi ezik olurdu
- +1 yıl
@DorothyBabe bence sen istisna isen zoruna gitmemeli
Istenebilir fakat ben hediye bile kabul edemiyorum mahçupluktan
20 Yorumla
+1 yılSevgiliysem samimiyimdir zora düşünce ben ondan isterim o da benden ister bunda bir sakınca yok
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yani 8 ayada aralarında ki oluşan bağa bağlı aralarında 8 ayda herşey paylaşırsa neden olmasın yani ileriye dönükse neden olmasın
00 YorumlaÇocuk parası için onunla sevgili olduğunu düşünebilir. İlişkiniz yeni daha
09 Yorumla
Soran+1 yılYenimi? 8 ay yeni bir ilişki demende şaşırttı
Soran+1 yılHaklı olabilirsin bende o zaten fırsatını buldukça veriyor sanırım ek olarak dediğin gibi ister isem yanlış düşünebilir, peki görüşün için teşekkür ederim
Soran+1 yılBen sadece istersem noluru merak ettim yoksa ihtiyacım doğrultusunda eşekde değil düşünür bazı şeyleri tatil hediye konularında hiç aksatma yapmaz ihmal etmez beni öyle yapısıda yok şükür hediye alır etiketini koparır yani o kadar büyük kavgalarda ettik konu paraya hiç gelmedi o bayanın görüşünden de evet bende etkilendim insanları iyi tanımak ve onlara muhtaç olduğumuzu bu kadar basit göstermemek lazım
- +1 yıl
İnsan oğlu öyle nankördür ki nerde ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Ben çok kişiyi gördüm ayrıldıktan sonra aldığı iç çamaşırı bile isteyeni. Kavgalar tartışmalar ilişkide olur böyle şeyler olmazsa o ilişki yapmacık olur zaten büyük ayrılıklar sonrası genelde yaşanıyor bu durumlar. Umarım öyle bir durumla karşılaşmazsın. Beraberliğiniz mutlu bir evlilikle sonuçlanır 😊. Daha. Fazla rahatsız etmeyeyim seni iyi günler gönlünce olsun herşey 🤗
Soran+1 yılTeşekkür ederim , sizinde
- Para & Ekonomi konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin samimiyet boyutuna ve çocuğun karkaterine bağlı biraz. İlerde lafını yapmayacaksa ve gerçekten durumu varsa verilebilir.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİmkanım doğrultusunda onun demesine bile gerek kalmadan tlf faturasını ev kirasını vs elimden geldiğince yaparım bu normal birşey yani 🙄
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılilişki varsa iste tabi bi eskort 300 500 lıra ıstıyor tek seferlıgıne
01 Yorumla
Soran+1 yılNamusum satılık değil siz hangi kafadasınız bilmiyorum fakat ben öyle parasıyla ilişkiye girecek kızda değilim
+1 yılIstemem verse de almam kabul de etmem kimseden bir beklentiye de girmem. Bir de bırak sevgiliyi evlenince bile istemem.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 316 cevap paylaştı. Ayda 300 tl ben verim kim bu garip ,, ne var onda ya yazik kiz madur olmasin
01 Yorumla
Soran+1 yılNaptın abicim öğrenciyim dilenci değilim 😒
Tabiki , ben isterim vermese uzaklasirim zor durumdayim ve bana yardim etmiyor ee o zaman ne isi var benim yanimda. Iste
016 Yorumla- +1 yıl
Sacmalama aynur
- +1 yıl
Cok eşitliksiz dusunuyorsun aynur niye o sana versin de sen ona verme, baban mi bu senin :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@sanadiyorumsana2 hmm sevgilim isterse veririm , yanlış seyler yapmasın sonra para için , malum üniversite okuyanlar cok yapıo zengin lüx bmw mercedes alıp gidiyor üniversite önünden ,,, allah kimseyi fakirlikle sınamasın cok kötü ya ,, ben varya fakir oldugunu bileyim tanımadım kıza bile veriririm ,, birkac kez oldu gerci kız kandırdı da bosver , otobüs param yok bursa ya gitcem dedi kız , 100 tl biletini alayım dedim , yok önce eskisehire gitcem o biletim var ordan alırım dedi verdim , 5 dk sonra konum atmış cafe de 😂😂 bende aynen böyle güldüm gectim.
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılHayır istenilmemeli. İlerde kesin yüzüne falan vurur ben olsam istemem.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılBence istenmemeli. Eli ayagi tutan herkesin calisacak durumu vardir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası böyle durumda erkeğin düşünüp yardım etmesi gerekirdi. Teklifte bulunmadiysa veya bu yönde imâlarda bulunmadiysa ilişkiniz de ciddi bir iliskiyse ona karşı iyi düşünceler içine giremem
10 Yorumla
+1 yılBence çok zor durumdaysan borc alinir oyle geri odenmemezlikte yapilmaz
10 Yorumla
+1 yılHiçte garip değil. istemeye gerek bile kalmadan yardım edilebilir
10 YorumlaBen istemem şahsen ama herkesin düşüncesi farklı olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBir anda 300 isteyeceğine parça parça iste çok göze batmasın bence.
00 YorumlaHayır isteyemez sevgilisi sonuçta eşi değil bence garipsenmeli
00 YorumlaYanii aranızdaki duruma göre değişir ama ben isteme derim
00 Yorumla
+1 yılUlan iyiki zamanında silahlı güvenlik belgesi almışım milletin haline bak yazık
00 YorumlaHayır istenmez.
Bir kere istersen işin boyutu değişir sana karşı.00 Yorumla
+1 yılİstemeye gerek kalmadan sevgili ara sıra ihtiyaçlarını al diye harçlık vermeli
00 Yorumla
+1 yılDirekt istemek yerine Altan alta söylemeli verirse verir zaten
00 YorumlaBence normal ama bir süre sonra kavga anında yüzüne vurabilir veya karşılık isteyebilir.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ya ben veririm sıkıntı olmaz benim için ama başkasıni bilemem elbette 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumu bende yaşıyorum. Garipsenecek bir şey yok bunda.
05 Yorumla
Soran+1 yılÖğrencimisin? İlk sen mi istedin verdi yoksa isyedin mi ve tepkisi nasıl oldu
Soran+1 yılPardon o mu verdi olacaktı
Cevap sahibi+1 yılEvet öğrenciyim 18 yaşındayım onun maddi durumu baya iyi. İlk o teklif etti istemeden.
Soran+1 yılNasıl teklif etti peki. Yani ne dedi
Cevap sahibi+1 yılYa ben mahcup olmuştum bir konu da o da sanırım anladı. Ben ima yapmadım hiç
garipsenmez tabiki, burda kızın tabiki bir ayıbı yok fakat cocgun farketmesi gerekli.. eger anlamıyosada kızın aralaraındaki bağın güçlü olguna emin olması lazım , yani isterken 2 kez düşünsün derim
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kere o jesti yaptı ben reddetmiştim sonra hediyede aldı habersizce ama redeettiğim gibide kaldım istedim daha bir rezil oldum ve yine ihtiyacım var. Bir defasında da bana pahalı bir hediye alıcaktı aslında ona ihtiyacım yok onun yerine şu kadar versen bunu alsamda diyemiyorum. Hani ilk defa başıma böyle leyler geliyor ve biraz toyum sürekli bir çekiniyorum ama oysaki kendisi demişti bu hayatta en sık2ıiuk anında bana söylede çekinme diye ama bazen bazı hareketleri var ondan çekinmeme yanlış anlaşılmama neden oluyor
- Para & Ekonomi konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyacı varsa isteyebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen istemeden hesabıma yatırıyordu senede 3 4 defa, istemediğim halde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zorda kalırsan eğer fazla bir meblağ olmadığı sürece istenebilir.
00 YorumlaVermese ben verırım kendısı düşünmesı lazım bunu aslında
2-3 ayda 300 tl ne ya hıc bışey utanırım bıle bukadar az vermek tabıkıde yardım edıcek sevdıgıne00 Yorumlayani bacim ne olursa olsun isteme cunku istenecek adam var istenmeyecek adam var yarin birgun. karsiliginda yanlis seyler ister veyahut verdigi parayi basina kalkar bosver az ile yetinmene bak bence
00 Yorumla
+1 yılBelki çok da sorun olmaz başkaları için ama ben yapım gereği bu tür şeyleri hiç sevmiyorum, istemem başka yol bulurum ama ondan istemem
10 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat