Esime güvenmiyorum?

29 yasinda 2 cocuk annesiyim. 10 senelik evliyiz. Kucuk çocuğuma hamileyken bir takım olaylar yaşadık aldatma olmadı ama bir kadınla samimi tavırları hatasını hiç kabul etmedi bende susup kapattım konuyu. Aradan 4 sene geçti aklıma geliyor hamileyken ve sonrasi yaşattıkları. Arada sorarım ama aldatma olmadı hiç birsey olmadı der. Neyse o konuyu uzatmadim. Gecen sene p.. rno izlediğini geçmişinden gördüm ilk inkar etti gördüm diyince neler yapılıyor bakmış bende de uygulamış orada bir soğudum zaten. Neyse oda bitti kapandı. Geçenlerde ing da reels yerinde dans eden kadınlar vardı hep. Ertesi gün sordum inkar etti bakmadım aramadım vs. Onuda kapattım. Uzun süredir benim yanımda başkalarına baktığını söylüyordum ve hep inkar edip beni paranoyaklikla suçluyor du. Gecen bir daha dedim benim yanımda bakma kendimi küçük düşmüş hissediyorum diye. Ozaman kabul etti baktığını ama esim ayakkabici olduğu için ayakkabısına bakıyorum sonra ne giymiş diye dedi. Ama ben fark ediyorum p. poya ya da gğüse bakıyor. Şu son zamanlardır en ufak birisine baksa sorun cikariyorum. Birdaha bakmayacağım dedi ama göz bu bak dedim ama bak çevir dedim bakıp durma dedim. Ve o isdeyken acaba napiyor kime bakti kızlar edilince arkasından mi bakıyor ayakkabı denerken g. gsüne mi bakıyor diye takıntılı oldum. Kendime güvenim kayboldu. O da beni kıskandığını söyler ama hiccc fark etmedim bugüne kadar. Sizce is yerinde nasıldır. Asılan var mı diyorum kim asılsın ya teyze geliyor hep diyor. Ama güvenmek inanmak istiyorum olmuyor. Sanki birsey var ve ben yakalayacakmisim gibi. Ve yakalamak içinde çaba harcıyorum paranoyak oldum iyice. Bunu nasıl asarım güvenimi esim kırdı. Hep bireyler yaptı ve açıklamasız bıraktı beni. Birikti artık hersey. Biryere gidince gözüm hep eşimde nereye bakıyor napiyor. İs yerinde falan ayakkabıda kızlar aşılıyor müdür ya da eğilirken otururken dikkat ediyorlar mıdır yoksa gözüksün diye çaba harcuyorlqrmidir. Milletin gğsünü pposunu ayakkabı denerken gördün mu diyemiyorum bende.
Esime güvenmiyorum?