Erkek arkadaşım +18konular açarak birşey istedi hayır dedim istemiyorum dedim oda tavır sergiledi sonra durduk yere tartışma çıkararak telefonu kapattı, daha sonra sordum istediğine hayır dedim diye mi tavır sergiliyorsun dedim, oda yok öyle dese bile ben anladım onun için olduğunu, bir erkek neden bukadar düşkün olur bu gibi şeylere, şu zamana kadar onun istediği herşeyi yapmaya çalıştım ama herzaman, gözünde hiçbirşey yapmıyor gibi gözükerek yaranamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba. Erkek arkadaşın bunu ister. Sen bunu yapsan da yapmasan da ayrılacaksın eğer bir yıl içinde evlenmeyeceksen. Bir erkek ya da bir insan istediği olmayınca sinirlenebilir. Demek ki senden bir şeyleri isteyecek samimiyeti sende bulmuş ancak sen geri çevirince sinirlenmiş. Olabilir. Olmaması gereken şey bunu sürekli yaparsa ilişkide işler karışır.
Ancak unutma insan her zaman daha fazlasını ister ve hiçbir zaman doymaz. Bugün ona bu anlamda ne yaparsan yarın bir fazlasını ister ve en sonunda sıkılır artık başkasını ister. Bunu asla unutma. İyi sabahlar :)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSexting mı ne boksa onu yapıyorsan en azından sevısmen de lazım. Öyle sadece kuru muhabbet daha çok azdırır.
Sen ıstedıgınde o bahane uyduruyorsa o işi yenı yapmıştır ondan kasmaya gerek yok00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
+1 yılEhh işte insana kendini mecbur gibi hissettirmeye çalışıyorlar ama bu tarz şeyler karşılıklı istekle olur. Bir kere istemediğin halde göz yumarsan, bir daha hep bunu görevinmiş gibi görür.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 845 cevap paylaştı. Kabul etmen için tavır yapıyor işte
Manipüle etmeye çalışıyor seni sakın kanma hatta sende net çiz tavrını böyle cıvıtacaksan bitsin bu ilişki de14 Yorumla
Soran+1 yılBu gibi konular yüzünden çok kez kavga ettik, zorla onun istediği için yaptım daha sonra böyle olaylar kendiliğinden gelişmeye başladı, ama ben istemedim o istediği için çünkü bana tersti bu gibi şeyler, bu konu yüzünden bile ayrıldığını bilirim, ama artık istédigini yapmıyorum, istediği tavrı alsa bile umrumda değil
Soran+1 yılBen böyle birisi değildim, çok değiştirdi beni, yani tamam iyi hoş bazı şeyler ama bunun ilerisini düşünüyorum hiç anlaşamayız, böyle davrandığı için, tamam erkek düşüncesi vs. ya da istekleri vardır ama ben istemedim diye istediğine hayır dedim diye tavır yedim sonra suçlu ben oldum:) Bir süre böyle devam edeceğim bakalım bu isteği yüzünden hayır dediğimde ne yapacak
+1 yılSiz kimsenin esi degilsiniz. Birsey yapmak zorunda degilsiniz. Ancak flört sevgili olmanin cinsel acliktanda bagimsiz degildir. Sizi cok sevdigini iddia eden bir sevgiliniz genel itibariyle kendinize dokundurmaya izin vermezseniz ne kadsr birbirlikteliginiz surebilir?
00 Yorumla
+1 yılTavır sergileyene sen de tavrını koyacaksın. Kendinizi ezdirmeyin, sevgiye layık olmayan insana da sevgi vermeyin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Cinsel iliski istemis yok demissin, kabullenmemis sevmiyor herald
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneleri her şeye peki demeye alistirdi onları çünkü
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinizi küçük düşürüp, iffetinizi sırf birisini kaybetmemek adına hiç etmeyin.
Hak katında da, dünyada da kaybeden olursunuz.30 Yorumla
+1 yılŞu cümlenin hattına sadece sana hak verdim " şu ana kadar istediğini yapmaya çalıştım" cinsellik kolay olay değil. Duygusal ve piskolijik olarak hazır olmak gerekiyor. Sana bu noktadan sonra anlayış ve sabır göstermeli.
10 Yorumla
+1 yılİstedim vermediler Kız ben Garibem bu türkü armağan olsun sana😁😁
00 Yorumla
+1 yılNe var konuşsan? Bi yerin mi eksilecek
02 Yorumla
Soran+1 yılHerzaman o isteyince tamam dedim, ben isteyince sürekli birşeyler bahane etti, yani onun canı isteyince olduğu için bende haklı değil miyim?
- +1 yıl
Haklisin. Ama senin canın hiç istemez ki böyle birsey ne yapsın çocuk insan sevdiğiyle ister böyle şeyleri
Evleneceksen olabilir değilse Gönder gitsin
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde istediğini almaya çalışıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAçık ve net bırak onu
00 Yorumla
+1 yılHayir de
00 Yorumla
+1 yılKonuşup konuşup yapmadığın zamsn olmuştur belki de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaç skip atmak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzmistir sinirlidir
10 YorumlaOlabilir gayet doğal
00 Yorumla
+1 yılGüven sorunun mu var