Arkadaslar begendigim bi adam var 31 yasinda iyi bir isi var hali vakti yerinde ancak hergun ya da gün asiri birilerini ekelyip duruyor ozellikle kizlari ama o izlari bi gorseniz garip tipler yani ne desem bilemedim yani bi taraflarini gosterme abuk subuk paylasaimlar felan begendigim adam zwngin okumus ama neden boyle kizlari ekliyor anlamadim ve dahada komigi o ekledigi kizlar bu adami takip bile etmiyor ben anlamadim sizce bu adam neden boyle seyler yapiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
kardeşim hiç bir erkeğe güvenme sana süslü laflar söyleyip seni kandırmasına izin verme sana söylediği laflar emin ol başkalarında öyel kendin görüyorsun diyorsun ki kızları ekliyor erkekler böyle hep.
17 Yorumla
Soran+1 yılZaten guvenmiyorum sadece merak ettim neden boyle yaptigini parasi var gidip baska turlu isini gorur onu biliyoz zaten de bide ekliyor felan basitlesiyor
Soran+1 yılAma bende onla konusmak istiyoeum ve gaywtte duzgun bi bicimdede konusurum ama yok adam illa degisik tiplerle bide bisey dikkatimi cekiyor hemem hemen her resminde elinde sigarasi var sence bir erkek neden her resimde sigara elinde tutar
Soran+1 yılCogu kisi boyle soyluyor yani onun yaptigi bu elinde sigarayla poz vermek hareketi ergence diyosun bende saniyordumki cok agir clas bi erkek hareketi iyi oldu bunu ogrendigim
Soran+1 yılBide bu yastaki bi adam neden bu hareketleri yaparki sizin yasiniz kac bilmiyorum ama 30 yasinda daha olgun daha efendi olmasi gerekmiyormu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
+1 yılHepsine yazıp şansını deniyordur, eğer yazmıyorsa da ana sayfasında görmek içindir.
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama bunu sebebi neden olabilr yoksunluktanmi acaba kimse bu adami cok begenmiyorda biseye tutmuyor ondanmi acaba yoksa baska bi sebebtenmi
- +1 yıl
Bir sebebe gerek yok. Parası olan adam da sevgilisi olan adam da sosyal medyada karşısına güzel kız paylaşımı gelmesine hayır demez. En kötü durumda abazadır.
Soran+1 yılHımm bende anlamadımki peki beni gerçekten beğenir ve severse ( genel olarak erkekler) nasıl davranır ne yapar diğer kızlardan farkım ne olur nasıl yansıtır sizce?
- +1 yıl
O biraz da erkeğe bağlı ama genel olarak diğer kızlara yapmadığı davranışları gösterir, seninle daha çok vakit geçirmeye çalışır, mesajlaşmaya/aramaya çalışır vs. Dikkati daha çok sana döner. Eğer sessiz falansa senden bir şeyler bekleyebilir.
+1 yılGözüne güzel gelenleri ekliyordur ya da daha önce sohbet etmiştir sohbetini beğenmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani pek sanmam sohbet ettigini kizlarn takipcilerinde her turlu adam var valla
- +1 yıl
Gözüne güzel gelenleri ekliyordur o zaman beğendiklerini yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenmiyim lan o rahat birak kizim sanane ya. Alla alla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. değişik fanteziler peşinde..
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi yani oyle cok cok yakisikli da degil yani o kizlar onu wklemiyor bile
maymun istahlıdır
10 Yorumla
+1 yılArayış devam ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe arayisi anlamadim 30 yasinda yani
- +1 yıl
Yeni insanlar tanımak istiyor işte
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi