1 senedir konuştugum bir kankam var son zamanalarda bana cinsel imalarda bulunmaya başladı. Benim bu tarz işlerde bezimin olmadığını bilmesi lazim aslında ama aklımda birsürü soru var
1. madem cinsellik düşünüyor benimle o zaman neden hala ısrarla kanka diyor
2. madem kanka diyerek hem avcunun içinde tutup hemde benden yararlanmaya çalışıyorsa neden başlarda belli etmedi bu isteğini en azından sevgili olurduk
3. neyim tetiklemiş bu kadar anlamadım kanka demek sana o gözle bakmam demek
4. kankalığımı bitirmelimiyim?
1. madem cinsellik düşünüyor benimle o zaman neden hala ısrarla kanka diyor
2. madem kanka diyerek hem avcunun içinde tutup hemde benden yararlanmaya çalışıyorsa neden başlarda belli etmedi bu isteğini en azından sevgili olurduk
3. neyim tetiklemiş bu kadar anlamadım kanka demek sana o gözle bakmam demek
4. kankalığımı bitirmelimiyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O çocuk seni kanka olarak görmüyor zaten bir kankalik yok ortada bir gün lazım olursun diye senle konuşmaya devam ediyor
Ama boyle yaparak beni kaçırmış olmuyor mu?
Seni zaten umursamıyor i kalsa da gitsende onun için farketmez
ya sen müneccim misin be adam tak diye çözdün olayi 😅
Çözmeme gerek yok tecrübe zaten umursamadığın insanla rahat konuşursun seversen gerçekten o elinden kaçmasın diye onu kacirtacak bütün konuları aklından çıkarırsın
cok hakli bi yorum yaptin Şu an
Yani ben evleneceğim kıza karar versem bırak cinsellik zaten 2 ay a Nisan düğün bitirir evlenirim
Kanka ayağına yakınlaşma peşinde. Sen nasıl istersen o yöne çek onun hali belli 😂
Kendisi benimle kanka olmak istedi bari sevgili olsaydi en azindan yapardik yani konusma
Önce konuşup sonra sevgili yoluna da girebilirsin, ya da konuşup herşey normalmiş gibi davranabilirsin.
o istemiyor benimle sevgili olmayi cunku ben ona hislerimi söylemistim
Oo çok fena, direk senden yararlanmaya çalışıyor o zaman. Nasılsa hisleri var kullanırım boştayken diyor.
:( nekadar iğrenc birisi
Günahını almayayım ama anlattıklarından bu sonuç çıkıyor.
anladim tesekkurler
Rica ederim, iyi geceler.
1 kanka olduğunuza inandırmak istiyo
2 güvenini kazanmak istemiş zamanla
3 mahsustan ayak yapıyo
4 ERKEKLERİN HEPSİ AYNI
Sana kalmış
Cok tesekkürler
bide ben bu kisiden aslinda hoslaniyordum ama kendisi israrla kanka olmak istedi simdi birden boyle imalarda bulunmaya basladi yani
bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
neden kanka oldugumuza beni inandirmak istiyor sence
Elinden kaçma diye olabilir 😂
Bak mesela benimde çok yakın kankam oldu yanıma otururken elini bacağıma falan atardı benden o tarz şey beklemezdi ama bir değil iki değil bı yerden sonra erkeklik hormonu devreye giriyo ister istemez kötü düşünüyodum napim ama birgün bile belli etmedim
ama sen sevmiyordun
cinsellik baska sevgi baska o da beni sevmiyor sadece kullanacak degil mi
Sevmiyodum tabi arkadaşız sadece ama birlikte olalım mı deseydi hayır demezdim gerisini sen anla
erkeklerle harbiden kankalik bi yere kadar
Ee yani
Senin de hoşuna gidiyor içten içe bence. İsteğin var cinselliğe
cinsellik degil ben o cocuktan romantik manada hoşlaniyordum kendisi israrla kanka olmak istedi sonrada böyle yapmaya basladi umarim anlatabilmisimdir
Peki teşekkürler
yani buna yorumun?
Mesaj at anlatayım detaylı
attim
4 soruya tek cevap vereyim ;
Knk ayağı gt ayağı.
ama ben ondan hoslaniyordum kendisi israrla kanka olmaya zorladi beni sonrada böyle yapti kendiyle çelisiyor
Sevgini kullanarak sana yaklaşmaya çalışıyor da olabilir.
O da istiyo seninle bir seyler yasamak ama sevgili olmak da istemiyo belli ki
yani kullanmak istiyor sadece sonucta benim ona hislerim var bunu biliyor ama benle israrla kanka olarak kalmayj kendi istedi
Sevgili olursa basi baglancak kimseyle flortlesemicek o yuzden uzak duruyo bundan
o zaman bu bildigin seyin önde gideni
Olabilir kanka dedigi insanla cinsellik konusmaya çalışıyorsa amaci bellidir zaten
Sen de gerekli imaları yap o zaman
bitireyim degil mi?
Zahmet olmazsa kcmzjdkz
Amacı belli yavaş yavaş ima ediyor işte
ama ben ondan hoslaniyordum kendisi israrla kanka olmak istedi yani benden hoslanmadigini soyledi sonrada boyle imalar
ne gerek var
Tamam işte amacı sadece cinsellik olduğu için ciddiye binsin istememiş gibi sanki
anladim tesekkurler
Rica ederim
Sen o insanı direk sil hayatından.
Son durum ne oldu merak ettim
Sen yazinca bu soruyu ben mi sordum ya dedim o derece unutmusum 🤣
ne olacak bisey olmadi böyle sacmalamaya devam etti ama sevgilide olmak istemedi bende birden sonlandirdim engelledim
sonra bikac flörtüm oldu, birileriyle bulustum ettim reddedildim falan simdi yine flörtüm var yani hayat devam ediyor
Hahahhh şimdi farkettim çok eski soruymuş nereden düştüyse önüme bu soru 🤷🏻♂️
Şimdiki flört nasıl peki duygusal mı cinsel mi
iyidide bitti daha yeni o yüzden yine yalnizim hayat cok hizli gidiyor
Kız daha dün vardı ne oldu da ayrıldın hemen 🤭 üzüldüm bak şimdi 😕
o ayrildi
dini inanclar yüzünden bitti
Nasıl yani dini inançlar bak şimdi merak ettim iyice
o aleviymiṣ bende sunni ben ona dinini sordum bana ben alevi değilim dedi bende iyi zaten aleviyle olamazdim dedim. Ertesi günde normal konuṣtuk sonra bana cinsel imada bulundu bende cinsellik konusamam diye paragraf yazdim. Bana hak verdi özür diledi vs. sonra yine herzamanki gibi konuṣtuk. Bir süre sonra bana yazmadı. Gecenin bi vakti ben aslinda aleviyim sen beni ayristirdin sen soylesin sen böylesin dedi hadi güle güle dedi gitti her yerden engelledi.
Hahahahh çocuk gibi yaa ilk sorduğunda cevap vermek yerine alevi değilim demesi rahatsız edici zaten 🤦🏻♂️ knk o bence belliki sırf cinsellik peşindeymiş o yüzden alevi değilim diye kurtarmaya çalışmış bakmış olmuyo sonra açıktan konuşarak yürümeyi de denemiş olmayınca kaçmış
Aynen valla ya hani ya adam gibi ne olduğunu söyle ya da sonra laga luga yapma sorsan acayip karakterli biri kimseye yanlıṣ yapmaz güya. Neyse geldi geçti iṣte zaten kısa süreliydi en azından acısız atlattık 😃
Aynen Allah’tan acısız sızısız atlatmışsın bağlanıp bırakamamak da vardı ya da ne bileyim istemediğin cinselliğin ortasında da bulabilirdin kendini ha bak birde cemevi var 😄😄
Mala vuracak senin vajinana
4. Ya seçtim ben
onlar soruydu aslinda 😅
Okudum cevabı da 4. Sü karaktersiz insanla olma derim ama seçim senin
Etkileniyor senden
sevgili neden olmak istemiyor o zaman?
Amaci sadece cinsellik