Bu Kızı Tanımıyorum ama uzun yıllardır Hoşlanıyorum 1. Kendi bakmıyor arkadaşına baktırıyor 2. Beni görünce gülümsüyor bazen 3. Beni bi kızın yanında görünce sınıftan çıkmıyor 4. Ben kankasıyla tanıştım bununn kız Onla beraber eve gidiyorum oda bizle gelmeye başladı 5. Arada bi saçını savuruyor 6. Nöbetciyken 12 defa sınıfıma geliyor 7. Kankaları bunu benim üstüme ittirdi bişi söyletmek için bu ya hayırr dedi utandı sınıfa girdi 8. Kantinde sıradayken dibime giriyor 9. Bir ara bana eliyle kalp yapmıştı çaktırmadan 10. Sınıfındaki kızların bazılarını peşime takıyor bu neden 11. Bana bakarken duvara çarpması 12. Kankası beni gösterdiğinde kaçacakken kankasının ayağına basması 13. Kankasını arkadaşıma çağırttırdım benim çağırdığımı söylemiş benim arkadaşım sevdiğim kızda ya kızı rahat bıraksanıza demiş Bu neden 14. dışarıya çıkıyodum benim arkamdan elini yanağına koyup uzaklara dalarak çaktırmadan öpücük atmış kankası dürtmüş benim arkadaşımın gördüğünü görünce 15. Ben sınıflarının önünde duruyordum Tanıştığım Kankası Bana İsmimi söyleyip kimi bekliyosun dedi gülerek sevdiğim kızda yanındaydı Diğer asıl yakın olduğu kankasıda sevdiğim kızın ismini söyledi onu bekliyor dedi Sevdiğim kızda kafasına vurdu hafif bi şekilde kankasını kovaladı gittiler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anlam çıkarma bence hemen sonu kötü olabilir
Kız benden hoşlanıyor onu biliyorum amacı ne olabilir burada bi defa denk gelmedim çünkü 3 4 defa denk geldim son 2 haftada
Açıldı mı açılmadıysa eğer hoşlanmama ihtimali de var
Hoşlandığı kesin onu geçelim
Bu konuyu söylermisin
Bilmiyorum o zmn hiç denk gelmedim belki de onu farketmen için yapıyodur
anlam yükleme
Anlam yükleyeceğim çok şey var buna sıra gelmez merak ediyorum sadece 🙂
Tesadüftür
Hiç bir şey tesadüf değildir
baska ne yapıyor da bu kadar eminsin..
İnstagramdamı reeldemi
fark etmez
Baya uzun okuyup yorumlayabiliceksen yazıyım
yorumlarım merak ettim nedense😂🤸♀️
Tamam 😅
Bu Kızı Tanımıyorum ama uzun yıllardır Hoşlanıyorum
1. Kendi bakmıyor arkadaşına baktırıyor
2. Beni görünce gülümsüyor bazen
3. Beni bi kızın yanında görünce sınıftan çıkmıyor
4. Ben kankasıyla tanıştım bununn kız
Onla beraber eve gidiyorum oda bizle gelmeye başladı
5. Arada bi saçını savuruyor
6. Nöbetciyken 12 defa sınıfıma geliyor
7. Kankaları bunu benim üstüme ittirdi bişi söyletmek için bu ya hayırr dedi utandı sınıfa girdi
8. Kantinde sıradayken dibime giriyor
9. Bir ara bana eliyle kalp yapmıştı çaktırmadan
10. Sınıfındaki kızların bazılarını peşime takıyor bu neden
11. Bana bakarken duvara çarpması
12. Kankası beni gösterdiğinde kaçacakken kankasının ayağına basması
13. Kankasını arkadaşıma çağırttırdım benim çağırdığımı söylemiş benim arkadaşım sevdiğim kızda ya kızı rahat bıraksanıza demiş
Bu neden
14. dışarıya çıkıyodum benim arkamdan elini yanağına koyup uzaklara dalarak çaktırmadan öpücük atmış kankası dürtmüş benim arkadaşımın gördüğünü görünce
15. Ben sınıflarının önünde duruyordum Tanıştığım Kankası Bana İsmimi söyleyip kimi bekliyosun dedi gülerek sevdiğim kızda yanındaydı
Diğer asıl yakın olduğu kankasıda sevdiğim kızın ismini söyledi onu bekliyor dedi
Sevdiğim kızda kafasına vurdu hafif bi şekilde kankasını kovaladı gittiler
Okudunuzmu
Ordamısın