Evliyim, eski nişanlımdan hamileyim. Pişmanım, ne yapmalıyım?

Merhaba öncelikle fake trol soru diyenler lütfen hiç yazmasın ben çok ciddiyim ve inşallah ciddi cevaplar gelir. Evliliğim iyi gitmiyordu eşimde bende ayrılma yolundaydık eşim beni aldatıyordu. Eşim Türk ama Alman vatandaşı. O geçen aylarda Almanya’ya kuzeninin düğününe gitti. Ben gitmedim o sıralar aramız çok kötüydü. Eski nişanlımla arkadaş olarak ayrılmıştık. Eşimin gittiği gün kitap okuyordum storyime cevap verdi halen kitapkurdusun He gibisinden konuşmalarla sohbet ilerde. Birgün buluşalım dedi bende salak gibi bana gelsene dedim oda x sorun etmesin yanlış anlar dedi yok o evde Almanya’ya gitti dedim o gün müsait değilmiş bide yasak vardı gelmedi ama ertesi gün geldi. Arkadaşlar maalesef ki eşimle ilgili sorunları, onun hayatla ilgili sorunlarını konuşurken bayağı yakınlaştık. Kaldı korunmuştukta o korundu nasıl oldu anlamadım. Her neyse bir hafta sonra eşim Almanya’dan döndü. Birbirimizi biraz özlemekle sorunları bir kenara bırakıp yattık. O pek korunmayı sevmez. Hissiyat olarak diyorum. O takmadı bende gerek görmedim hap almayı. Gel zaman git zaman geçen ay reglim gecikti. Şüphelendim acaba olur mi diye çünkü hamile belirtisi yoktu. Taki eczaneye gidene kadar. Hamileyim. Biliyorum yaptığım çok yanlış ve günah. Çok ama çok pişmanım ne kadar yazsam nafile. Bu durumu en yakın arkadaşıma anlattım oda bak evliliğiniz iyiye gitmeye başladı çocuğun kimden olduğunun ne önemi var ki ondan olma ihtimali daha yüksek söyleme bence dedi. Arkadaşlar nabacağımı bilmiyorum günah olarak inançlı insanım günahını taşıyacağım mecbur. Daha eşime de söylemedim. Arkadaşımın tavsiyesi de insanlık dışı geliyor. Lütfen bir tavsiye yol gösterin ciddi olarak çünkü gerçekten nabacağımı bilmiyorum artık.

Evliyim, eski nişanlımdan hamileyim. Pişmanım, ne yapmalıyım?