Bir kızın bakışlarını yakalamak (tespit yardımı :) )?

Yazacağım şey biraz uzun ama sabırlı olarak okumanızı rica ediyorum :)

Sevdiğim bir kız var ama uzaktan akraba sayılırız, kızlada iyi kötü konusmalarımız var her neyse biz aile olarak bunların yanına yani başka bir şehire misafirliğe gittik ortalama 3-4 gün kaldık. bu arada kız benden 3 yaş falan büyük :))

gittiğimizde bana ilgisi vardı baya arada bir yemekte falan otururken bakışlarını yakalıyordum ilk başta normaldir bakabilir dedim diğer günlerde de arada böyle yakaladım bakıslarını sonra geldi çattı misafirlikten gideceğimiz olan son güne.. Dışarıda oturuyorduk 3-4 kişi falan aileden insanlar bir biriyle konusuyordu bizde birimiz ayrı kösede diğerimiz ayrı kösede sus pus oturuyoruz ilk defa o gün bana o kadar fazla baktıgını bakışlarını bol bol yakalar oldum tabi bende bakıyorum bir yandan da :D arada bir denk geliyordu uzun uzun baktığını bile anlıyordum göz yani sonucta sağdan soldan bulanıkta olsa görüyor :D sizce bu kız bana karsı boş mudur dolu mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar genelde sizden bekliyorum cevapları siz bir erkeğe böyle bakmayı nasıl değerlendirirdiniz? :)
Güncellemeler
+1 yıl
ikilemde kaldım resmen
Bir kızın bakışlarını yakalamak (tespit yardımı :) )?