biriyle görüşüyorum gercekten 4/4lük insan, efendi, saygili vs.. ama icki icmesi beni tedirgin ediyor.. sarhos olmasa bile ben elimi içkiye sürmem.. yani kafam cok karisik ayrıca inançlı biriyim inancıma da ters birsey.. siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılHayır gelir mi gelmez mi bilemem. Az çok belli... Haftada bir içki içen insan vs Elini bile sürmeyen sen... Davul bile dengi dengine. Benimle düzelir, tarzında aldatmaca cümlelerle zihnini yorma. Senden önce nasılsa sonrası da öyle.
İçkinin olduğu yerde bereket olmaz, haberin olsun.
Hayırlısını iste.02 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin tesekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Adam adam gibi adam ama sen değişmeyeceksen o adamla evlen me yazık edersin adama. İçkiyi adamlar içer sende inancını yaşarsın yaşamınızı etkilemeyecek şekilde.
09 Yorumla
Soran+1 yılbiraz saçma geldi bu yorum
Soran+1 yılateistsin sanirim ne diyim iciniz öfkeyle dolu sizin
Soran+1 yılkimseyle atışacak enerjim yok.. ben sadece huzurlu ve sakin bir hayat istiyorum. Huzurumu bozacak en ufak seyden tedirginlik duyarım
Soran+1 yılolur özür dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ön yargılarını yenmeden evlenme bende içiyorum haftada bir düzenli kimseyi aldatmamda kandırmamda iste inan ister inanma biçok dine düşkünde bendeki karakter yok tamam uzun boylu yakışıklı biri olmayabilirim ama dürüstlüğüm ve bağlılığımla ilgili sana küçük bi tüyo vereyim 30 yaşıma girdim bugüne dek 3 sevgilim oldu
Ve ilki 1 bucuk yıl sürdü o kızla sevişmiyorum ailesinin önünde hiçbizaman başı eğilmesin die yanaşmıyorum die beni aldatı2 sevgilim 1 yıl sürdü3 sevgilimle 3 bucuk yıl sürdü söz olcak derken askerlik öncesi ayrıldık ve sonuç 8 yıldır yalnızım bu arada halende bakirim yani içki içmek hırsızlık yapmak insanların arkadaşlarının ailesine yan gözle bakmak değil karşındaki kişinin kalbi temizse içkiliyken ne trafiğe çıkar ne millete laf atar insanlara zarar vercek hiç bişey yapmaz emin ol tüm olay kaplte ve karakterde bitiyo12 Yorumla
Soran+1 yılcok sağol icim nasil rahatladı anlatamam
- +1 yıl
Sadece karşındakini iyice tanı ona alkolu bırak deme takip et neler yapıyo alkol çokmu alıyo hayattan senden beklentisi ne dürüstmü mesala ben düzenli alkol alıyom ama bu düzenli dediğim bi bikaç arkadaş gs lıyız her hafta sonu maçta standart 2 bira midye çiğköfte birimizin evinde toplanır maçı izleriz zaten evlerde yakın yürüyüş mesafesi yıllardırda böyle erkek arkadasınında bu tarz bi ortamsa emin ol zarar gelmez bu arada benim ailem kapalı hatta hacı olmak üzere olan insanlar benide tanıyolar ne kadar zıkkım iç die kızsalarda kimseye zarar vermediğmizi bildikleri için buluşmaya maç izlemeye bişe demiyolar sadece bizim wvde toplanamıoz
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu anlattığın bana benziyor :D :D imkanı yok senin gibi bir adam içki mi içiyor derler
014 Yorumla
Soran+1 yılneden iciyorsun peki
Soran+1 yılpeki taskinlik yaptigin oluyor mu ya da sevgilin yanında olsa o an ona yanlış bir yaklasimin davranisin olur mu sence
Soran+1 yılsevgilimle cok benziyorsunuz ya
Soran+1 yılerkekler kedi gibi sevilmeyi severmiş yeni öğrenmiş oldum sevgilim sayesinde :p
Soran+1 yılbana basta sapiklik gibi geliyordu.. mesela o da beni öyle sever bazen bebekmişim gibi.. basta hoşuma gidiyordu bir arkadaşım kafamı karistirana kadar.. öyle sevilir mi pedofili belirtisi dedi icimden deliye döndüm sence arkadaşım saçmaladı mi
Soran+1 yılyeğenleri var onları cok seviyor cocuklar da onu.. yani kötü biri olsa zaten cocuklar onu o kadar sevmez diye düşünüyorum.. ama arkadasimin bana öyle söylemesi beni cok rahatsiz etti yani hic aklımda böyle bir düsünce yokken resmen kafama yerleştirdi
- +1 yıl
Güzel kardeşim her kuran okuyan yobaz, her içki içen ayyaş olmadığı gibi, her çocuk seven de pedofili mi oluyor bende çocuklarla oynamayı parka gitmeyi onlarla boyama yapıp çizgi film izlemeyi severim benimde kuzenlerim beni görünce sevinç çığlıkları atarlar ne bu erkeklere öfke toplumdaki insanlarda ne bu karamsarlık belki çocuğun insani hisleri yüksek belki ileride çocuk istiyor mesela bana kalsa iki tane kız çocuğu isterim. Arkadaşına uyuz oldum ne bu felaket tellallığı ya
Soran+1 yılcok haklisin kesinlikle insanin icinde olmadıgı halde fesatliga yorumluyor insanlar her seyi bir daha asla bir arkadasimin yorumunu dinlemeyeceğim zaten kadin milleti cok kıskanç
Ben senin gibi düşünen birini zaten düşünmezdim. O da benim gibi düşünebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani
alkol yuva yıkar azı çoğu farketmez. çok defa örneğini görmüş biri olarak söylüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklisiniz sanirim
İçki içmek ayrı alkolik olmak ayrı şeyler bende içki içiyorum inancım da tam Allah’a şükür içki içmeyen fesat insanlardan daha iyiyim sana tavsiyem o insanı içki içiyor diye yargılama kalbi güzel se sana ondan zarar gelmez
06 Yorumla
Soran+1 yılicki iciyorsun peki biliyor musun bana icki icen insanlar iradesiz geliyor inanc konusunda yani nasil desem aldatır beni diye falan da düsünürüm
Soran+1 yılama ickiliyken aldatmaya daha yatkin olmaz. mi insan
Soran+1 yılhaklisin aslında.. kafam cok karisik
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de içkiye soğuk bakmıyorum çünkü insanın bilincini kaybettiren bir şey içip elin kızına sarkarsa sıkıntı yani bence haklısın sorun etmekte
08 Yorumla
Soran+1 yılben bunu sorun edince bana bozuluyor
Cevap sahibi+1 yılBozulsun dursun alla allaa bu sana ters seviyosa seni bıraksın o laneti
Soran+1 yılhaklisin sağol
Cevap sahibi+1 yılZaten genelde eskileri unutmadıkları için içerler başkasını unutmadıysa sana yararı da olmazdı zaten
Soran+1 yılyuh
Cevap sahibi+1 yılBu bir tahmin ama arkadaşlara özenenleri de var
Soran+1 yılbana karşı cok ilgili o yüzden sevdim ama alkol isi hep canimi skti
Cevap sahibi+1 yılBoşver yaa dediğim gibi zor bi şey değil bırakmak ben sigara bile içmiyorum çünkü haram bence
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Bu ülkenin en büyük sorunu 2 duble rakı içeni kafir, 2 rekat namaz kılanıda müslüman zannetmek"
00 YorumlaHergun iciyorsa skintii ay yilda iciyorsa bir sure sonra birakir
02 Yorumla
Soran+1 yılher gun icmiyor ama haftada bir iciyor sanirim
+1 yılŞimdi soru şu ne kadar sıklıkta içiyor ona göre yorum yapayım
03 Yorumla
Soran+1 yılyani 2 haftada bir bazen her cuma akşamı is cicisi arkadaşlarıyla is yerinde oturuyorlar biraz içiyorlar..
- +1 yıl
Bu konuda çok insan gördüm. Her gün içmiyorsa pek sıkıntı olmaz. Zor bir şey ya karakteri iyi diyorsun o yüzden sıkıntı olmaz bence. Kendini kaybetmiyorsa içince sıkıntı olmaz. Içki içmesiyle belli olmaz.
Soran+1 yılben hic içmediğim icin cok soğuk bakıyorum içkiye güven vermiyor bana iciyor olması az da olsa
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ilişki olmaz neden mi birincisi alkol dinen yasak ikincisi dini nikah olmaz çünkü erkeğin inancı olmadığında sen onunla evlenemezsin hükmü olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılcok üzülüyorum ya
Cevap sahibi+1 yılÜzülsende değişen bir şey yok alkol sağlıklıda dinimiz mi izin vermedi sana da ona da zararından başka bir şeyi olmaz çünkü akıl denen şey kalmıyor ileride bir gün efendi dediğin o adam sana neler yapar alkol aldığında bunları düşün ve kafanda bitir ben böyle birisi değilim ve onunla birlikte olamam
Soran+1 yılhaklisin sanirim
Cevap sahibi+1 yılAlkol alıp inançlı biriyim diyen kişiye de inanma
Cevap sahibi+1 yılBirde biraz emir verir gibi kaba konuşmuşum kusura bakma sadece işin ciddiyetini anlaman içindi farketmeden ileri gitmişim
Soran+1 yılsorun degil tesekkür ederim yorumun icin :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım kendin için hayırlı olanı yaparsın allah rahatlık versin hayırlı geceler
+1 yılOndan sana değil senden ona hayır gelmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım neden öyle dedin
+1 yılne kadar iciyorsureklimi
03 Yorumla
Soran+1 yılhaftada bir falan
- +1 yıl
alkol olursa ihanette olur bereket olmaz evde
Soran+1 yılhaklisin evet kendimi kandirmaya gerek yok
+1 yılBen tercih etmem içki her kötülüğün anasıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılİcki içmek degil miktarı önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz içiyosa hayır gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılaz icmek ne demek mesela
Cevap sahibi+1 yılicip icip delilenmemek insanlıktan cıkmamak. Kendini kaybetmemek demek
+1 yılDine bakış açısı nasıl görüştüğünüz kişinin?
00 Yorumla
+1 yılGelmez sıkıntı olur
00 Yorumla
+1 yılBence olmaz içer kaybeder kendini
00 YorumlaHayir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri