Bazı insanların iş gereği yaşadığı yeri değiştirmesi gerekebiliyor bazen , bu konu bazı evlilikler de sıkıntı yaratabiliyor. Bazı insanlar gitme taraftarıyken bazıları da bu duruma karşı gelip gitmemeyi tercih ediyorlar. Peki sizin eşiniz iş gereği başka bir şehire gitseydi onunla gider miydiniz?
Evlendikten sonra eşiniz için başka bir şehirde yaşamayı kabul eder misiniz?
ben kabul etmedim , yine olsun yine etmem. hatta bu yüzden boşandım boşanırım. ben evlenmişim kurulu düzen ev kira derdi yok , kalktı babasının dükkanında kasiyer olarak devam etmek istedi ve beni de orada garson olarak devam etmem ve onun memleketinde kirada yaşamam sıfırdan tekrar eşya almam vs ikna etmeye çalıştı ben de boşanma kararı aldım. orada kasa başında popo büyütmeye alışmış benim memleketimde yaptığım işlere destek olacaktı zor geldi bir yerlerine kancıklık yaptı geberesice
değiştirdim, eşim için istanbuldan Ankara'ya gittim 3. senemiz oldu uyum sağlayamadım, ne çevremiz oldu ne kimsemiz. bunalıma girdim, yine umursamadı. ne havasına, ne suyuna ne insanına alışamadım ankaranın. İstanbul'a dönelim dedim İstanbul'da açık evimiz var direkt dönelim dedim tonla azar yedim , mutlu değilim dedim gelmeseydin bana ne dedi. yani değmez değiştirmeyin eğer şehre alışamazsanız pek umursamıyor ki bebegimiz var kaç gündür İstanbul Ankara kavgası yapıyoruz. istanbundan iş teklifi de aldı ama gelmiyor ben ise artık burada boğuluyorum
Edemeyebilirdim. Hatta direk etmezdim sanırım. Aileme çok düşkünüm onlarla yakın olmak isterim her daim. Hatta uzak kalırım diye çoğu zaman evlilikten bile korkuyorum.
Mesleği gereği şehir değişikliği yapacağını kabul etmisimdir ki eşim olmuştur. Sonra dan gitmemiz gereken bir durum olmuşsa onunla her yere giderdim. Esim sonuçta o nerdeyse bende ordayim.
Ben cok gezdim, toplamda 50 ülkeyi gecti :) Fransa´ya yüksek lisans sonrasi yerlestim, orada calisiyordum, sonra Almanya'da doktor olan kiz arkadasimla evlendim ve esim Fransa'ya tasinmak istemedi diye Almanya'ya yerlestim sonra bi ara kafam bozuldu, bir yil Türkiye'ye gittim. Baktim bosamiyor :) geri döndüm Almanya'ya. Vatandaslik falan aldim sonra ev aldim vs. yasayip gidiyoruz.
Keyfine göre veya kendi isteğiyle kendi başına aldığı bi karar ise ve beni sonradan dahil ettiyse yani kısaca zorunlu durumlar harici bi tercihse gitmem
Mutlu olduktan yanında da sevdiğin ve sevildiğin kişi varsa zamanın mekanın pek bir önemi olmaz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim şöyle bir sıkıntım var ailenin tek kızıyım bundan sebep anneme kalsa evlenmeyeyim.. yoksa bana kalsa nereye olsa giderim ya da Allah korusun annem olmasaydı hiç fark etmezdi