Özel Günler & Hijyen Sevgiliniz ped yerine bebek bezi kullandığını öğrenseniz ondan soğur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kız arkadaşınızın ped yerine bebek bezi kullandığını söyledi veya öğrendiniz soğur musunuz? Güncellemeler+1 yıl Gücel mi güncel Sevgiliniz ped yerine bebek bezi kullandığını öğrenseniz ondan soğur musunuz? Cevapla Bebek Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Emre_diaper Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 536 cevap paylaştı. Asla sogumam. Bundan haz aldigini biliyorum. Zira ben de bezleniyorum ve bundan hoşlanıyorum.Sevgilimden eşimden bunu öğrenirsem gayet anlayisla karsilarim. 0 0 Yorumla
lastmanstandingg Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Neden bebek bezi kullansın ki? Var mı cidden kullanan? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet yoğun geçirenler kullanıyor Yorumla lastmanstandingg +1 yıl Soğumam o zaman. Yorumla Soran +1 yıl Güzel o zaman Yorumla
şefik_31 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Nie öyle bişey yapsın ve neden soğuyalım saçma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorsun herhalde yoğun geçenler ped yerine onu kullanıyor Yorumla şefik_31 +1 yıl Tamam da ters bi durum var ki onu kullanıyor buda normal bişi Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 64,5b cevap paylaştı. Soğumam 0 0 Yorumla
züğürtaga1 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Evett 0 21 Yorumla züğürtaga1 +1 yıl Ama eğer bir rahatsızlığı yoksa tabi ki varsa saygı duyarım Yorumla Soran +1 yıl Rahatsızlık değilde yoğun geçtiği için onu kullanıyor soğur musun Yorumla züğürtaga1 +1 yıl Mecbursa soğumam Yorumla Soran +1 yıl Anladım güzel Yorumla züğürtaga1 +1 yıl yoksa sen mi kullanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sadece bir kez denedim 👉🏻👈🏻 Yorumla züğürtaga1 +1 yıl Bidaha denemeyi düşünüyor musun Yorumla Soran +1 yıl Aslında Çok rahat olduda bir daha kullanmam alışırsam ilerde sevgilim olunca bebek diye dalga geçer Yorumla züğürtaga1 +1 yıl Dalga gecikmesinden pek hoslanmazmisin Yorumla Soran +1 yıl Hiç hoşlanmam Yorumla züğürtaga1 +1 yıl Bende eski sevgilerimle çok dalga geçerdim ama onlarin hoşuna giderdi Yorumla Soran +1 yıl Aslında düşündümde sevdiğim kişiyse güler geçerim sevdğim olunca hoşuma giderdi. Hangi konularda dalga geçerdin? Yorumla züğürtaga1 +1 yıl Aklına gelebilecek her konuda hemen hemen gecmisimdir gülmek güldürmek önemli nede olsa :) Yorumla Soran +1 yıl Evet bencede😅 peki sevgilin ona bebek bezi takmanı istese sadece fantezi için ama napardın Yorumla züğürtaga1 +1 yıl Takardim fantazi severim 😆 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel. senin fantezilerin var mı peki Yorumla züğürtaga1 +1 yıl Var ama burda söylenmez :)) Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya burdan yaz Yorumla Soran +1 yıl Özele gelmiyorumki. Hadi burdan yaz merak ettim Yorumla züğürtaga1 +1 yıl Burdan olmaz Yorumla züğürtaga1 +1 yıl Güncel güncel Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Asla sogumam. Bundan haz aldigini biliyorum. Zira ben de bezleniyorum ve bundan hoşlanıyorum.
Sevgilimden eşimden bunu öğrenirsem gayet anlayisla karsilarim.
Neden bebek bezi kullansın ki? Var mı cidden kullanan?
Evet yoğun geçirenler kullanıyor
Soğumam o zaman.
Güzel o zaman
Nie öyle bişey yapsın ve neden soğuyalım saçma
Bilmiyorsun herhalde yoğun geçenler ped yerine onu kullanıyor
Tamam da ters bi durum var ki onu kullanıyor buda normal bişi
Soğumam
Evett
Ama eğer bir rahatsızlığı yoksa tabi ki varsa saygı duyarım
Rahatsızlık değilde yoğun geçtiği için onu kullanıyor soğur musun
Mecbursa soğumam
Anladım güzel
yoksa sen mi kullanıyorsun
Sadece bir kez denedim 👉🏻👈🏻
Bidaha denemeyi düşünüyor musun
Aslında Çok rahat olduda bir daha kullanmam alışırsam ilerde sevgilim olunca bebek diye dalga geçer
Dalga gecikmesinden pek hoslanmazmisin
Hiç hoşlanmam
Bende eski sevgilerimle çok dalga geçerdim ama onlarin hoşuna giderdi
Aslında düşündümde sevdiğim kişiyse güler geçerim sevdğim olunca hoşuma giderdi. Hangi konularda dalga geçerdin?
Aklına gelebilecek her konuda hemen hemen gecmisimdir gülmek güldürmek önemli nede olsa :)
Evet bencede😅 peki sevgilin ona bebek bezi takmanı istese sadece fantezi için ama napardın
Takardim fantazi severim 😆
Ne güzel. senin fantezilerin var mı peki
Var ama burda söylenmez :))
Hadi ya burdan yaz
Özele gelmiyorumki. Hadi burdan yaz merak ettim
Burdan olmaz
Güncel güncel