Bilmeyenler için ☝️☝️
Seksapelitesini kullanan kadın, arzu ettiği her erkekten istediğini alabilir mi?
Bilmeyenler için ☝️☝️

Buna sadece şöyle bir cevap vermek istiyorum canısı herkes güzelliğini yakışıklılığını kullanmak ister ama muyum olan karşı tarafın zekası yani zekasını kullanan bir insan hiçbir şekilde karşı tarafın sadece fiziğinden etkilenmez bunu bilir Bunu söylerim karşı tarafın zekası ile alakalı bir durum yani
Aynen knk 😌
Canimsin 😇
Konu etiketi yanlış... Kadınlar, cinselliğini kullanarak her erkekten istediğini alamaz. Çoğu erkekten alabilir fakat her erkekten alamaz. İstediği şey erkek için pek değerli olmadığı için verir. Değersiz şeylere göz diken cinsel düşkünü kadınlar için diyorum; yazık :D
Konu etiketi yanlış falan değil. Cinsel Çekiçilik ve cazibe anlamında kullanılan bir kelimedir seksapelite. İlla cinsel konu etiketine mi atmalıydık yani 😌💁🏼♀️
Bıdbıdbıd çok bilmiş KS bile sorumu olduğu şekilde iade etti demek ki sorun yok, sorun böyle düşünenlerin kafasında 😌💁🏼♀️
Bıdı bıdı dediğine göre çok çektin. Cinsellikle bağdaştırmamak için karşılığında bir şeyler almış olmak gerekiyor :D Öncelikle cinsellik konu etiketinin içeriğini biliyorsunuz evet... Aşk ilişkileri dendiğinde ne gelir aklınıza? Ondan ona atlayan bir karşı cins mi? Hayır! Aşk ilişkileri genel itibariyle 2 kişi arasında geçer ve bu konular hakkında sorular sorulur. Bu soruda Seksapelitesini kullanan kadın yani cinsel çekiciliğini kullanan kadın arzu ettiği her erkekten istediğini alabilir mi diyorsunuz yani her erkeği katıyor :D aşk 2 kişilikken neden her erkeğe? Şahsi görüşüm bu sorunun aşkla alakası yok, aksine kafasına boynuz geçirmek isteyen kişileri temsil eden cinsellikle alakası olan bir sorudur. "Cinsel çekiciliğini kullanarak elde edilen istekler"
Hala bıdbıd çok biliyorsunuz siz, Aşk konu etiketi altında aldatma, sevgilim var ama başkasından hoşlanıyorum, evliyim ama bir de sevgilim var sorularını gördünüz mü? O zaman bu tür soruları sizin mantığınıza göre nasıl katergorize etmeliyiz, hani Aşk iki kişilik ya? Ayrıca seksapelite evet cinsel anlamda çekicilik fakat bu Kadın bunu sevgilisinde de kullanabilir, Eşinde de, flörtünde de. Bu yani şey demek değil çok eşli olmuyor seksapelite sahibi insanlar 😒
Alır herhalde illaki aykırı 3 5 kişi çıkar tersleyen Sanki karşısımda kimse yokmuş gibi davranan
Aferin bana 😀✌🏻
:D bezdum bezduuum
Dişiliğiyle kişiliğinden olan bir kadına anca kendi gibi bir erkek bakar. Dengi dengine meselesi yani. Akıllı bir adamın öyle şeylerle işi olmaz bir tane olur ömürlük olur. Akıllı bir kadın da zaten o erkeğe her türlü yeter hem dişiliğiyle hem kişiliğiyle.
Cevap
106Cevap
Kesinlikle alabilirler neden çünkü basitler
Oyyyy
Beyni belden aşağı çalışanlar için alabilir. Malum toplumumuzda abazan olduğu sürece bu kısır döngü bu şekilde devam eder...
Aynen maalesef 💁🏼♀️
alamaz..
zekasıyla beni etkilemeyen hiç bir kadına bakmadım..
bakmam da..
içi boş geliyor bana sadece dişiliğini kullanan bir kadın
Her şeyden önce bir zevk meselesi bu yani bir kadini zaten her erkek beğenmez onun haricinde de kimi fiziğe, kimi yuze, kimi zekaya kimiyse yeteneğe bakar. İş dişilik ile bitseydi zaten... Şahsen ben de resim yapan bir kadını seksi giyinmiş bir kadından daha çekici buluyorum
Sadece seksapalite yeterli olmaz. Benle oturup sohbet edebilmeli. Bu arada şarkı güzelmiş gerçekten.👍
Ayyy favorim bu ara 😌✨ enerji veriyor 😃🌙
😃 iyi dinlemeler
Kadınlar dişiliklerini kullanıp dikkat çekerler. Dikkatini çektiklerinden beğenmediklerine "sapık" beğendikleri halde dikkatini çekemediklerine "kırık" derler. Beğenip dikkatini çektiklerine de "aşık" numarası yapıp istediklerini elde ederler. Kadın budur. Hayatı böyledir.
Valla güzellik bu tarz oyunlara hiç girmedim ama kanıyorsalar da hakediyorlar diyorum
Bunu iddia edenler var da 😃
O kadının seksapelitesinden değildir güzellik şimdi konuşmayalım dur 😁😂😂😂🙈
Konuşalım en heyecanlı yerinde kesilmemeli 😃😃
Linç mi yiyeyim güzellik yakma beni şimdi 😁😂😂
Bırak onlar da seksapelitesinden kaynaklı sansinlar ona laikler be ya 🤤
Hahaha Linç ettirir miyim ben seni ya 👊🏻 Ama bırakalım öyle sansınlar 😌♥️
Ya sen benim canımsın canım 😍😍
Aynen bırakalım öyle sansinlar yazık zavallılara be😁😂😘😘
Bilmukabele güzellik ♥️✨
Herkes buna kapılmayabiliyor dış görünüşle veya cinsellikle elde edilemeyecek tonlarca insan var
Alamaz. Ben beğenmediysem, isterse seksapelitesine tüm dünyadaki erkekler hayran olsun gene bakmam.
Emre farkı mı bu 😃
Adını sen koy 🤔
Bence öyle 😃
Kişiden kişiye değişir, parası var mı bu kadının? 😂 😅
Yok Fakfakir 😃
fak fakir? eşittir pis fakir, neyse siftah yaparız bari boş geçmesin 😂😂😂çok fesatım bugün galiba 😅
Rakıyı içmeye karar verdin sanırım 😃
12'ye daha var, bi duble ister misin? 😊
Seks, seksapalite, cinsellik, arzu, haz, erkek
Kadın,
Şaşırıyorum dünyada başka konu kalmadı isteyen istediğini elde edermi?
Kısa ney cevap evet bu kadar Abaza azgın bir toplum içerisinde istediğini elde edemeyecek kadın tanımıyorum ama
İş erkeklere gelince o biraz zor, karar mekanizması kadındır nokta
Dünyanın başka konuları daha önemli bence
O zaman o konularla ilgilenmelisin soruya görüş yapmalısın diye zorlamadılar umarım ✌🏻
Bakın sayın yoda bana kimse zorla bir şey yaptıramadığı gibi sizde bana emirvakileriniz veya yönlendirmelerinizi uygulayamazsınız
Zaten site tamamen seks cinsellik konularında Bilge profesör ordinaryüs dolu, hayatında orgazm boşalma yaşamamış 18 yaşındaki kız çocuğu bence yazıp internet haberden kopyalamasa dahi birebir aynısını doldurmuş
Siz gelip baka zorlamalardan bahsediyorsunuz
Yoda sizsiniz neden bu tip şeylere engel olmuyorsunuz
ya da soru soran bir üyeye gizli üye gelip hakaretler edecek ama bir editör bir Master bir yoda yda her neyse müsamahakar etmiyor?
Hadi bakın işinize gücünüze
Seksapeli olan herkes, karşı cins tarafından daha çok arzulanır. Bunun kadını erkeği yok. "erkekler basit canlılar" diyen kezbanların kaslı erkek karşısında nasıl eriyip bittiklerini ben biliyorum.
Alamaz, seksapalitesini kullanan ve ondan başka bir şeyi olmayan kadın zeki erkekleri etkileyemez diye düşünüyorum
Bellide olmaz , şeytana uyma ihtimali çok yüksek, adam zeki olabilir , doymuş olabilir bir anda herşey olabilir
beni alamaz hata insan yerine bile koymam nedeni basit sen aklını kullanmıyorsan, erkek erkek diye kaşınıyorsan niye umursayım ki?
Alır
Çünkü dişilik hormonu salgılar
Sekse çağrı yapar
Bir erkek böyle bir isteği asla geri çevirmez
Bir kısmından alırda sadece seksepalitenin dw yetmediği erkekler var...
erkekler basit ve zayıf yaratıklardır o yüzden alır
Bence karşıdaki adam evliyse her zaman işe yaramaz. Ama bekarsa kimi istiyosa elde eder :)
Sadece onla olmaz zekası daha önemli çünkü her erkek ona bakmaz kank
Aldığını zannetebilirde. Seksepaliteye çok güvenmemek gerek derim.
Çok önemli bir konu kadının içgüdülerini ifade edebilmesi..
Her zaman işe yaramaz her erkek o kadını seksi bulup ister diye bişey yok zevkler farklıdır
Kadının ne istediğine ve erkeğim zeka ve açlık seviyesine bağlı...
Ne almak istediğine bağlı şuana kadar çok fazla o tarz durumla karşılaştım alamadılar 💁♂️
Kendisi gibi ucuz ruhlu bir kaç it düşürür sadece...
İstediğini alır yalnız erkek daha iyisini bulana kadardır kadının kraliçeligi
Maalesef kullanmasa da alır Sosçum. Malum şahıslar sağolsun, ne hale soktular bizi! :7
adamın duruşu önemli ufacık bir işve de götüüü başı oynayan bir adamsa herşeyini alır 😂😂
Her erkekten değil bunun örneklerini burada da gördük çok seksiyim/güzelim bu adam neden bana bakmıyor diyen kadınları 😌
😃bybiii yorumuuu
😘😘😘
Bizim ülkede dişi sineğe bile bakan millette fazla bir soru
Alamaz ancak aldığını zanneder erkek sadece keyfine bakar.
Seksapelitesini kullanan erkeklerin her kadını elde edemeyeceği gibi, kadınlar da her erkeği elde edemez. Karşı cinsi etkilemek sadece cinsel anlamda çekici olmakla sağlanmaz çünkü. zeka, kültür, ilgi alanları gibi bir sürü parametre varken...
Sevdigim kadin zaten her istediğini alir, sevmiyorsam ne yapsa nafile
Bi çekim gücü olmalı. Hoş bulduğunu belli etmeli yoksa sede onla icraat olmaz.
Hepsine gereken cevabı verdim.
Bunca kendine kıymet vermeyenler yüzünden her olta atışına balık çeken kadınlar, sadece balıkları avlar.
Erkekler de öyle...
Zannetmiyorum. Yani en azından benden istediğini alamaz. Bir kadınla yakınlaşmam için çok fazla şeye takılıyorum ben. Seksapelite sadece kendisini merak etmemi sağlar. İstediği her şeyi ona vermem için seksapeliteden çok daha fazlasına ihtiyaç var.
Her erkeği arzulayan kadın, her kadını arzulayan erkeklerı elde eder ama secıcı ve prensıplı bır erkekle karsılastıgında elde edemez
Aklı başında, karakteri oturmuş erkekten alamaz. çünkü anlık istek olduğunu bilir o erkek..
Ne yazık ki günümüzdeki erkeklere bakarsak çoğuna istediğini yaptırır
Herkesi alır aşık ve degerleri olan erkekler hariç
Bi kadının bi erkekten alamayacağı hic bjsey yoktur erkeğin aklinin nerde attığını bilimsel olarak kanitlamis bilim adamlarımız var sonuçta
Ülkemizde herşeyi alır
Haha güzel 😃
Evet ama kısa vade çıkar ilişkisi olur aşk sevgi olmaz gelip geçici yani
Herkese artı eksi dağıttım ama sende arada kaldım. Yok yok sen de "evet" demişsin. "Her erkek" genellemesi için. Sağlık olsun bi eksiden bir şey olmaz.
Hayır her erkek aynı değil. O yüzden her istediğimi elde ederim diyen de boş egodur:)
Bir yerden sonra almaz, karşısına çıkan lişilerde önemli
Genelde alır... onun neyi NE kadar istediğinin dozunu ayarlamak karşıdakine bağlıdır...
Evet kadın istedikten sonra dişiliğini kullanarak bi erkekten herseyini alir yeter ki istesin
Kadın ıstedıgını elde eder erkek herkesi elde edemez cok orneklerını gordum yaşadımda 🙂🙂
Çoğu erkekten alabilir belki ama her kuşun eti yenmez 😊
Alamaz. Her erkek fingirdeşmeye birinciyi sıraya koymaz.
Alamaz her şey göstertiş değil
Kısa vadede alır ama uzun vadede sanmıyorum
Erkeklerin %98'inden istediğin alır.
Bu soruya üzülerek alır diyorum
Ben de üzülerek eksi veriyorum. Kendimden biliyorum çünkü alınmadığını.
@TheLostArtist Alır alır
Anını yakalasin yeter
Anı da oluyor fazlasi da. Bence bazı erkekleri gerçekten çok küçük görüyor olabilirsin. Alinmaca yok
@TheLostArtist Evet iradesiz olarak görüyorum
Ben de arada belki tek tük de olsa iradeli erkekler var diyorum. Üstelik öyle aseksuel de değil.
@TheLostArtist İşte o arada dediğin binde bir falan 😄😄😄 istisna. İstisnaları yok sayıyorum
Yok öyle kaçamak cevap. O zaman en başta binde bir diyecektin. Ben alındım beni niye yok sayıyorsun ki
neden gücümü kullanarak bunu yapmayım
Alabilir eğer sevdiceği yoksa
Zekası da varsa kesin alır
Yüzde 90 alır. Kalan %10 eşcinsel bireyler 😂
Hayır. Her kadın her zaman her istediğini alamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?