Cinsel Yaşam Seksi kadın tam olarak nasıl kadınlardır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bir erkek neden onca kadın varken sadece tek bir kadını deli gibi arzulayıp beraber olmak ister Seksi kadın tam olarak nasıl kadınlardır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Onraldmir Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Benim için sexy kadın beyaz tenli fit bakımlı kadındır. 0 0 Yorumla
LifeisOneDay Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. çünkü tutkuyu ve özgürlüğü onda buluyordur her şeyiyle... 0 0 Yorumla
Furkanoooo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Herkez tek biriyle falan beraber olmak isteseydi aldatma olmazdi. 0 0 Yorumla
ALFABerkann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ne zaman ne istediğini bilen kadın daima başarılıdır. Seksi felan beni ilgilendirmez 0 0 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çünkü ona deli gibi aşıktır, sadece ve sadece onun ilgisine ihtiyaç duyar, diğer tüm kızları bacısı gibi görür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne güzel işte tek bir kadona baglisin bundan güzel şey mi var ya 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Hem aklı hem gönlü fetih edersen o zaman göz senden başkasını görmez 0 0 Yorumla
Sııoashsusıs Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Çok yakışıklı olduğum için kolay kolay kadın beğenmem ben 0 0 Yorumla
κrσmσzσm Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl erkeklerin ulaşamadığı cilveli kadınlar. 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 43,6b cevap paylaştı. Ulaşılmaz olan tiplerdir o yüzden herkes hasta 0 0 Yorumla
OmenTonrim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Güzel göğüslü olmalı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar mı Yorumla yurekliadamim +1 yıl yüzü seksi olmalı hatları falan olmalı elmacık kemiği olmalı şişko olmamalı max 70 kilo olacak. Yorumla OmenTonrim +1 yıl Daha çok var ama en önemlisi bu Yorumla Soran +1 yıl Erkekler dediğiniz kriterlerdeki seksi buldukları kızı bırakabilirler mi Yorumla OmenTonrim +1 yıl Ben bırakmam yapsiriim vatoz gibi Yorumla yurekliadamim +1 yıl bırakabilirler aşk yoksa. şahsen aşk yoksa scarlett johansson u bile bırakırım çok açık. kendini tatmin edince eğer ortada aşk yoksa isteğin geçiyor. Yorumla Soran +1 yıl @yurekliadamim karşıdaki tatmin etme fırsatını vermiyosa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Benim için sexy kadın beyaz tenli fit bakımlı kadındır.
çünkü tutkuyu ve özgürlüğü onda buluyordur her şeyiyle...
Herkez tek biriyle falan beraber olmak isteseydi aldatma olmazdi.
Ne zaman ne istediğini bilen kadın daima başarılıdır. Seksi felan beni ilgilendirmez
Çünkü ona deli gibi aşıktır, sadece ve sadece onun ilgisine ihtiyaç duyar, diğer tüm kızları bacısı gibi görür
Ne güzel işte tek bir kadona baglisin bundan güzel şey mi var ya
Hem aklı hem gönlü fetih edersen o zaman göz senden başkasını görmez
Çok yakışıklı olduğum için kolay kolay kadın beğenmem ben
erkeklerin ulaşamadığı cilveli kadınlar.
Hosuna gideni ya da aşık oldugunu
Seksapalite ruhtadır ruhta
Güzel seks yapıyordur
Ulaşılmaz olan tiplerdir o yüzden herkes hasta
Benim için dolgun göğüsler kocaman kalçalar
Güzel göğüslü olmalı
Bu kadar mı
yüzü seksi olmalı hatları falan olmalı elmacık kemiği olmalı şişko olmamalı max 70 kilo olacak.
Daha çok var ama en önemlisi bu
Erkekler dediğiniz kriterlerdeki seksi buldukları kızı bırakabilirler mi
Ben bırakmam yapsiriim vatoz gibi
bırakabilirler aşk yoksa. şahsen aşk yoksa scarlett johansson u bile bırakırım çok açık. kendini tatmin edince eğer ortada aşk yoksa isteğin geçiyor.
@yurekliadamim karşıdaki tatmin etme fırsatını vermiyosa
Aşıksa demek ki
Cinsel çekim farklıdır ve görecelidir