Bunu sorayım mi mesaj atmıyor?
Belli değil mi istemiyor işte diyeceksiniz biliyorum.
Ama içim bir tuhaf, huzursuzum..
Eğer hiçbir şey yapmazsam da içim rahat etmeyecek. Erkeklerin nedensiz gidişini hiçbir zaman anlamayacağım.
Belli değil mi istemiyor işte diyeceksiniz biliyorum.
Ama içim bir tuhaf, huzursuzum..
Eğer hiçbir şey yapmazsam da içim rahat etmeyecek. Erkeklerin nedensiz gidişini hiçbir zaman anlamayacağım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet oyle diyecekler , işlerine gelmiyor insanlarin. Senin asıl istedigin şeyy icin akil vermek. Alay ediyorlar umursuyormus gibi gorunup motive etmeye calisiyorlar ama hep unutursun baskasi mi yok ostese yazar vs acimasiz motive edici seyler. En guzeli icinden geleni icinden geldigi gigi sen oldugun icin aranizdaki seyleri ona sende yarattigi enerjiyi herseyi hissettir. Olmayacagi varsa olmaz ama sen olmasi icin bir imkaninnvarsa sevgine saygindan o ihtimali dene
Bunu sorduğunda daha ezik duruma duseceksin. TAm tersi sen onu hayTindan çıkar
☹️
Işte böyle düşünen zihniyetler olduğu sürece, insanlar sırf birileri onu ezik görecek, cepte görecek diye icin den geldiği gibi davranamıyo. Sonra ortaya önyargılar, egolar çıkıyo.
@Im_SlimShady sen de bu kızın konuştuğu erkek zihniyetindesin o zaman bende sana laf atayım. Bu konuda çoook tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Icimizden geldiği gibi davran Inca dalga geciyorsunuz egonuzu tatmin ediyor sunuz. Ben bu hayatta gururun her şeyden önemli olduğunu ogrendim
Tamamda kimler sana napti, sen onlara naptın bunu bilemem. Ama herşeyi erkek, ya da kız diye ayrıştırmak doğru gelmiyo. Dusunceler, hisler, davranışlar cinsiyete bakmaz. Ayrica ben sana laf atmadım. Hem kız, hem erkek için bu dediğim geçerli. Genel olarak hani..
@Im_SlimShady şu an ben ayristirmadim soruyu soran kişi ayristirdi. Kadınlar da az değil bunu biliyorum tehlikeli yüzleri de var. Ama şu an konumuz erkeğin kıza muamelesi ve ben de her zaman olduğu gibi gururdan yanayim bunun cinsiyetle ne alakası var
Yahu bu muameleyi hep her zaman erkekler mi yapıyo. Su kafadan bi çıkın artık. O çocuğun yaptığı şeyi yapan tonlarca kız vardır adım kadar da eminim. Konuya da dönersek birine hislerini açmak, Bişeylerin sebebini sormak, eziklik değil cesurluk, netliktir..
@Im_SlimShady birini yarı yolda bırakmak ne oluyor peki tam olarak? Soğuk davranıyor adam belli değil mi her şey ne diye soruyor
Birini nedensizce yarı yolda bırakanlar sadece erkekler değil yanlız. Böylesi karaktersizliktir ona dicek bisey yok zaten. Mesaj atmıyor diyo, belki başına bi iş geldi, belki biseyler ters gitti. Iste hemen önyargılı olmamak gerek.
@Im_SlimShady ben sadece erkekler yapıyor demedim şimdi bana niye satasiyosun
Neden mesaj atmadığını, aramadığını da sormak acizlik, eziklik değil verdiği değeri gösterir insanın. Yani su eziklik zihniyetini bi bırakın artık.
Ya dünyada tek erkek o mu kaldı? Neden kendine bu eziyeti çektiriyorsun gençliğine güzelliğine yazık değil mi? Sktiri çekiceksin abi bu Kadar basit olay.
O kadar bir şey yok ortada ama huzursuzum
Biliyorum o hissi yaşadım gerçekten çok acı. Ama yapacak bir şey yok gün gelecek onun adını bile hatırlamayacaksin tecrübeyle sabit
İnan daha acılarını yaşadım bende istesem tabiki kendimi tutarım. Ama teşekkür ederim 🌸
Nedensiz giden tek taraf sadece erkekler olsa keşke.
bence sorma zaten seni umursasa yazardi sen yazarsan kendini daha da bişi sanacak zaten çok merak ediyorsa niye yazmiyor falan der yazar
İcine maraz olacagina disinda horoz olsun
Yaşam stilim
Sen kimseye bakma sor merhaba bisi soracam senle benle konusmak istemiyormusun de
Tamam knka
Sor gitsin amaan
İstiyorsan sor
Sende git kaybol
Belkide zaman lazım