Aile & Toplum Teyzemin kızının kızı benim neyim oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu konularda mal gibiyim valla help Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar kafamı s. iktiniz ya Teyzemin kızının kızı benim neyim oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kuzenimin kızı oluyor teyzenin torunu oluyor senin pek bir seyin olmuyor yani 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama mesela babamın kardeşinin kızı kuzenim oluyor Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Amca çocukları teyze çocukları kuzen buda kuzen kizi oluyor bir ad yok buna... teyzenin torunu oluyor kuzen anne oluyor sende üzümün çöpü oluyorsun 😃 Yorumla Soran +1 yıl Hey hey hey ayıp oluyor Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Kuzen olur oda onada kuzen de Yorumla
_StarryNight Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. Kuzeninin çocuğu olur maksimum ya da teyzenin torunu 0 0 Yorumla
cancancanmaço Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Amcanın oğlu olur. Bunda kafa karıştıracak bi durum yok. 0 0 Yorumla
deeryaas1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl kuzeninin kızı samvkvkvk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok garip ya teyzemin kızı 30 yaşında ya ben 19 yaşındayım nasıl ya ben ona da teyze diyom ksnfkskskdmsksmskxjdmx Yorumla deeryaas1 +1 yıl yaş farkındandır abla da diyebilirsin sana kalmıs Yorumla
bunaldumyaa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eltin galiba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok dayım Yorumla bunaldumyaa +1 yıl E biliyorsun dayın olduğunu işte, ne diye soruyon 🙄 Yorumla
Justlee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Kuzenin knks 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Oh thanks god Yorumla Justlee +1 yıl Not at all Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka la djfjdkskd Yorumla Justlee +1 yıl Dediğin kalıpda başka bir anlama mı geliyor? Bi şey değil dedim? Yorumla Soran +1 yıl He tamam bi de seneye Amerika'ya gitcem smmdkdksks şimdi anladım sorry Yorumla Justlee +1 yıl Sorun değil😄 Yorumla
Nothingmatter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl görümcen oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Laannn kafamı karıştırmayın Yorumla Nothingmatter +1 yıl doğru cevap bu ama Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Nothingmatter +1 yıl o senin görümcen görümcen Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kuzen çocuğu olur 0 0 Yorumla
su_tanrıcası Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı. Kuzen olur 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yengen yengen 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kuzenimin kızı oluyor teyzenin torunu oluyor senin pek bir seyin olmuyor yani
Ama mesela babamın kardeşinin kızı kuzenim oluyor
Amca çocukları teyze çocukları kuzen buda kuzen kizi oluyor bir ad yok buna... teyzenin torunu oluyor kuzen anne oluyor sende üzümün çöpü oluyorsun 😃
Hey hey hey ayıp oluyor
Kuzen olur oda onada kuzen de
Kuzeninin çocuğu olur maksimum ya da teyzenin torunu
Amcanın oğlu olur. Bunda kafa karıştıracak bi durum yok.
Kuzenimin çocuğu dersin djddjdnndnd
kuzeninin kızı samvkvkvk
Çok garip ya teyzemin kızı 30 yaşında ya ben 19 yaşındayım nasıl ya ben ona da teyze diyom ksnfkskskdmsksmskxjdmx
yaş farkındandır abla da diyebilirsin sana kalmıs
Eltin galiba
Yok dayım
E biliyorsun dayın olduğunu işte, ne diye soruyon 🙄
Kuzenin knks
Oh thanks god
Not at all
Ne alaka la djfjdkskd
Dediğin kalıpda başka bir anlama mı geliyor? Bi şey değil dedim?
He tamam bi de seneye Amerika'ya gitcem smmdkdksks şimdi anladım sorry
Sorun değil😄
görümcen oluyor
Laannn kafamı karıştırmayın
doğru cevap bu ama
Hayır
o senin görümcen görümcen
Kuzen çocuğu olur
Kuzen olur
Yengen yengen 😂
Kuzeninin kızı olur
Yeğen gibi bisey