Eskiye kıyasla biseksüelliğim baya arttı ve bir kadınla olmak istiyorum evde kendime kendime dry humpingle idare ediyorum şuanlık fakat duramıyorum duygumu isteğimi bastırmak için eşimden gizli dry humping yapıyorum fakat bastıramıyorum bana çare tavsiye çözüm önerirmisiniz ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bastırılmış duyguların gün yüzüne çıkmak gibi kötü bir özelliği vardır. Büyük ihtimalle ne denirse densin değiişemeyeceksin.
Ne yapmalıyimki bu durumda ben böyle giderse ya aldatıcam onu ya da ona diyeceğim Ya boşanırız ya da sorun etmez ne diyecek bilmiyorum ve bilmiyorumda ne yapmam gerektiğin
Açıkcası bu konuda doğru olanı oturup konuşmak fakat bunun için eşinizin, sizin doğru kelimelerle kendisinizi doğru şekil de ifade etmeniz gerekir.
Evliliğimi bitiricem diyorsun bence evde çok sık zaman geçirdin için bu yönde eğilimin artmış eşine ağırlık ver belki eskiye dönmen kolaylaşır
Evde zaman geçirmiyorum ful ve eşime ağırlık veriyorum ama olmuyor
Daha öncede eğilimin varmıydı bu yönde
Vardı çıktığım kişiler olmuştu ilişkimde
Anladım sen karar vericeksin ya da eşinle oturup konusucaksın o yardımcı olucak sana
Eşiniz bu yöneliminizi bilmiyorsa ondan soğuduğunuzu falan düşünebilir dikkat edin.
Demezsem aldatmam gerekicek ya da boşanmam gerekicek çünki kendimi tutamıyorum daha fazla ne yapıcağım bilmiyorum
Hemcins ile yapildiğinda pek aldatma olur mu bilmiyorum biz kadinlarda djj.
Sonuçta ondan gizli birisiyle oluyorum
Aldatma eşinden gizli birisiyle olmak demek
Bunun çaresi yok içinde yaşamak istedin ne duygu varsa yasamalisin kendimden biliyorum ne kadar bastırmaya çalışsanda daha ağır lasiyor o yüzden ilgi duydun her şeyi yasamalisin bence
Yaşıyımda eşim nolucak?
Erkekler ile rekabet bitti bir de bunlar çıktı başımıza zaten memlekete kadın nufusu az ahh ulan şimdi miss gibi Yurtdışın da olmak vardı 🚬
Yurtdışındakilerde seni bekliyor ve orada daha fazla lezbiyen biseksüel falan var
Kafana scim
Ama onlar Müslüman bir ülkede yaşamıyorlar. Müslüman değiller.
Ayrıca Türkiye deki kadınları Onları geçmiş durumda bir erkeğe 10 kadın bakıyor sonra da sırf bu yüzden tüm Erkekler aynı deyip Türk erkeklerini Aşağılık ve sapık olarak lanse ediyorlar
Kanka seni bekliyorlar başkentli nerde kaldı diyorlardı ve tipi ya da parasi olana bakarlar haberin olsun
Tipe ve para ya bakan sizlersiniz şuna bak bu ülkede iyi kadın kalmamış yabancı dediğiniz o insanlar gerçekten de insan
Yazıklar olsun size bana Hakaret edenlerin cezasını Rabim verir
Ne alaka a. mk sen bizim ülkenin kızlarını küçümsüyorsun fakat tipinde yok
Böyle bir zihniyeti benim küçümsememe gerek yok.
Sözleri ile zaten kendi kendinin nasıl bir insanlık ta olduğunu ifade ediyor.
Ben sadece bu zihniyete üzülüyorum Ve Şahsıma karşı bu tututama sahip insanları Allah a havale ediyorum artık sorununuz onun ile benim ile değil muhattabınız da o
3 dislike yemişsin hala allah din katıyorsun komiksin
Allah ıslah etsin
Biseks bir kadın bir erkek için hayal olacak kadar güzel bir şey
Nasıl kadınla B3rab3r olursam kıskanmazmı ya da sorun etmezmi
Yani belki iki sevgilisini aynı anda ister
Ben başbaşa ilişki yaşamak istiyorum. ve eşimi paylaşmak istemem ve lezbiyen birisiyle olmak istiyorum
Bu konuyu esınle konusmalısın
Daha once bı kadınla birlikte oldun mu?
Oldum kadın sevgilimde oldu
Evlıtken oldu mu pekı
Olmadı çünki aldatmayı hoş bulmadığım için hiç aldatmadım eşimi
Hımm esın bılıyor mu bısex olduğunu
Bilmiyor
Soylemeyı dusundun mu pekı
Düşündüm ama demedim
Baska yerden konussak olur mu bu konuyu
Kendin gibi birini bulman gerekiyor galiba
Bulabilirim rahat ama eşimden gizlimi yapmalıyım ona demelimiyim bilmiyorum
Eşine dediğin anda tabrı değişir. Kötü olabilirsiniz. Bunun için kendine göre birini bulup çaktırmadan yapman lazım. Ama kötü bir durum olur bence
Başka çarem yok mecbur yapacağım :/ çünki duramıyorum artık
Bir tane bulmak gerekecek
Ne partnermi
Evet
Partner bulurum rahat eski kızarkadaşımla olabilirim ya da Lez arkadaşımla fakat Partneri buldum eşimden gizlimi onunla olmalıyım çünki kendimi tutamıcağım daha dayanamıyorum
Takip edermisin
Edemem sitede tanınan birisiyim
Ben tanimiyom. Sonucta soru ve cevap bu
Tanımama gerek yok beni ifşa edebilirsin sor buradan gizle kendini
Sen naneyi yemişsin 😂
Ne yapmalıyım bu durumda ben sen olsan ne yapardin acaba tavsiye veirrmisin bana rica etsem
Ben sana tavsiye veremem çünkü tek ilgi odağım kadınlar. Empati kuramam yani bu konuda
Benimkide seninkiyle aynı fakat ben erkeklerede ilgi duyuyorum fakat kadınlara ilgim daha fazla
Ne istiyorsun grup felan mı? 😂
Ne grubu saçmalama tavsiye istiyorum
Yani burdan fazla ayrıntılı anlatamamda eşinleyken beğendiğin bi kadını felan hayal et
Çok yönlüsün işte kocan giderse görümceni alırsın
◖⚆ᴥ⚆◗
Gözüne kestirdin dimi görümceyi
Yok yok herhangi bir kadına okeyim ben lezbiyen olsun ve dilini iyi kullansın yeter
Ouuuww, dil önemli tabi.
sanırım tek çare biriyle olmak
Evet olmak ama eşimden gizlimi yapmalıyım demelimiyim. bilmiyorum
gizli yap. partnerin var mı
Eski sevgilimle olabilirim ya da partner bulabilirim beni beğenen kızlar var çevremde bulurum rahat
araya alın bir kadın
Paylaşmak istemem eşimi sadece kadınlada olmak istiyorum lez
Esin yapmasin ikiniz sevisin
Eşime demelimiyim. yoksa gizli yapmaliyim bilmiyorum
Bence de sorun cikaracagini sanmiyorum
Eşine söyle bnce
Ne demeliyimki
Eşin bilmiyor mu?
Bilmiyor eski hayatımı ve biseksüel olduğumu gizliyorum ondan
Yani biraz farklı bir soru olacak ama eşini kıskanır mısın bir kadından?
Bilmiyorumki işte bunu ondan demedim zaten biseksüel olduğumu
Yani bazen bir kadın aranızda oldun istiyorsun?
Hayır eşimin kadınla olmasini istemiyorum bana tek partner yeter eşimden başka 1 tane lezbiyen kıza okeyim Eşimi onunla paylaşmak istemem ve lezbiyen bir birey beni daha mutlu eder