Erkek arkadaşımın ciddi olduğunu nasıl anlayabilirim? Benden 8 yaş büyük. Ben 25 o ise 33. Onunla 1 aydan beri konuşuyoruz. Eski ilişkilerimde çok fazla hayal kırıklığı yaşadığım için kimsenin beni sevmeyeceğim düşünüyorum. Genelde çoğu niyeti cinsellik. Bu yüzden ilişki başlamadan bitiyor. Şu an konuştuğum kişi kafamda soru işaretleri oluşturuyor. Benimle ciddi mi düşünüyor yoksa niyeti cinsellik mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle ciddi düşünen erkek karşı tarafın duygu ve düşüncelerine değer verir. Bu yüzden seni incitecek, kıracak, üzecek hiçbir şey yapmamaya çalışır. Bel altı muhabbet kurmaktan kaçınır. Çünkü karşı tarafın bu muhabbetten dolayı kendinin hakkında yanlış düşüncelere kapılacağını ve rahatsız olacağını düşünür. Gelecek hayallerine seni de dahil eder ve bu hayallerini sana anlatır. Aranızda tartışma yaşandığında alttan alan taraf olur. Ailesiyle, yakın arkadaşlarıyla tanıştırır. Sosyal medya hesaplarında çekinmeden fotoğraflarınızı paylaşır. Sadece iyi zamanlarında değil, kötü zamanlarında da yanında olur. Kimsenin senin hakkında kötü konuşmasına izin vermez. Aranızda geçen hiçbir şeyi arkadaşlarına anlatmaz.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunu anlamanızın tek yolu zaman, zamanla hal ve hareketlerini gözlemlemelisiniz ve buna göre bir değerlendirme yapmalısınız. Aksi halde öğrenmenizin bir yolu yok gibi gözüküyor.
'Benimle ciddi misin, beni gerçekten seviyor musun, kesin evleneceğiz değil mi' tarzı sorular ve benzerleri onu size yakınlaştırmaz tam tersi uzaklaştırır.
Ya bu sabırsızlığınızdan dolayı uzaklaşır ya da evliliğe karşı olan zaafınızı kullanarak sizden faydalanmaya çalışır.
Ayrıca hiçbir erkek ve kadın bir aylık tanıdığı biriyle evlilik düşünmez!!00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu zamanla anlarsın
Her fırsatta ihtiyaç diye konuyu cinselliğe bağlıyorsa pek ciddi düşünemez.
Bu zamana kadar öyle olduysa çok zor olmak anlamaz ama buda öyle diye her söylediğinden cinsellik çıkarmaya çalışma.
Yaşıniz küçük değil artık ciddi düşünme vakti gelmiş. Umarım hayal kırıklığı olmaz
Mutluluklar 🌸🌸00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ilişkinin başında anlayamazsın malesef , ilişkinin başında niyeti cinsellikte olsa sana iyi davranıp kendine güvendirmeye çalışacaktır zaten. Ama sen yine de dikkatli ol , ve çok çabuk inanıp güvenme karşındaki insana. Zamana bırak , akışına bırak , ama bunları yaparken de kontrollü bir şekilde yap.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
26Cevap
Bu tür konularla ilgili kitaplar olduğundan bahsetmek istiyorum. Karşıdaki kişi rol mü yapıyor yoksa gerçekten karakteri bu mu? Elbette iyi bir yalancıysa kendini asla belli etmeyecektir. Tabii bunun yanında, sahip oldukları gerçekten kendi karakterinden de kaynaklı olabilir. Bu konuyla ilişkili olarak şu kitabı önerebilirim: 'Erkekler Neden Aldatır!' İsminden dolayı ön yargıyla yaklaşabilirsiniz. Şunu diyebilirim ki; yazarı Pamela Meyer, sertifikalı dolandırıcılık denetçisi ve girişimcidir. Bunun yanında 'Liespotting: Aldatmacayı Tespit Eden Kanıtlanmış Teknikler' adında bir kitabı daha var. Bu son kitabın Türkçe çevirili versiyonu mevcut mu bilmiyorum. İngilizce adı; '
Liespotting: Proven Techniques to Detect Deception'.
Tüm bunların yanında söylemek istediğim bazı şeyler var. Sağlıklı olan her erkek birileri hakkında cinsel düşüncelere sahip olabilir. Hatta diyebilirim ki, doğası gereği her canlı bunu yapar. Önemli olan bu tür düşüncelerin dozu ve kişinin kendini yönetiş biçimidir. Karışınızdaki kişinin karakterini ve kişiliğini anlamlandırmaya çalışın. İleride sorun çıkartabilecek asıl konular, bu tür meselelerin anlaşılmamasından kaynaklı oluyor.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir ilişkide ciddi olduğunu anlamaya çalışmak için illa laf çevirmeye , alengirli yollara başvurmaya ve uzun vadeye yayım gözlemlemeye gerek yok. Birisi ile görüşürken başında o ilişkiye nasıl baktığını, ilişkiden ne beklediğini , evliliği düşünüp düşünmediği direkt olarak sorarsın. Karşınızdakinden bu sorulara "net" cevap isteyin. Tabii ki uyum , birbirini sevme başlıca şart fakat hiç evlenmeye niyeti ve hevesi olmayan birini sırf sizinle iyi anlaşıyor diye evlendiremezsiniz. Evlilik kararları öyle hiç niyeti olmadığı halde sadece sizi sevdiği için verilmiyor zaten öyle olsaydı her sevgili olan evlenmiş olurdu. Peşin peşin sorun kardeşim amacın nedir? Eğer size birbirimizle uyuşursak evlenme niyetim var demiyorsa evlilik beklentisi içerisindeyseniz boşuna vakit kaybetmeyin. İlişkinin sağlam temele oturması için dört mevsim geçmesi gerekir sözüne katılmıyorum dört mevsimi yaşamayan kuzey ve güney yarım küre ile ekvator ve çevresindeki ülkelerde sağlam temelli ilişki olmaz sonucu çıkıyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. ya işin aslı evleneceğim diyen insan , veya zamanı gelince herşey olur diyen insana pek güvenmeyin, icraatına bakın. mesela ailesiyle tanıstırıyor mu, çevresiyle tanıstırıyor mu, seninle gelecek planları yapıyor mu, sağlam bir adım atıyor mu bunlar biraz önemli. veya ailenle tanışmaya eğilimi var mı bunlar önemli.
00 Yorumla
+1 yılilk olarak daha emin değilsen cinsellik konusunda abartmayın derim. bir müddet sonra sırf onu istediğini düşünür üzülürsünüz. ben şöyle anlamıştım
beni arkadaşlarına anlatmaktan çekinmiyordu. konuşmadığımız yan küs olduğumuz bir anda arkadaşlarına aratıyordu. onu aileme anlatmamı istedi. ve şu da var bir zaman sonra ona cinsellik istemediğimi söyledim başta biraz kızdı falan ama sonra kabul etti yani anladım ki beni seviyo. yoksa cinsellik yok dediğim an bitirebilirdi00 YorumlaSimdiden anlaman imkansiz. Bi 6 ayi devirin once sonra bi derece emin olabilirsin bi seylerden. Her sabah mesaj atmasi, Canimlar cicimler zaten normal su asamada. Onu sakın baz alma. Eger simdiden ölüyorum bitiyorum sensiz yasayamam seklinde yaklasiyosa zaten ondan fersah fersah uzaklas. Dedigim gibi en az bi 6 ay ver kendine uzerine dusunmek için. Daha ilk aydan 1 2 sene sonrasi icin evlilik konusmasi yapmasi da tuhaf zaten.
10 Yorumla
+1 yılBir erkek ailesinden bahsediyorsa kendisinden neler yaptıklarından adam gibi adamsa kendini belli eder alttan laf çarpıtıyorsa amacı kullanmaksa sözlerini anlamayıyorsan onunla sürekli ağlıyorsam gülemiyorsan kırdığı zaman özür dinlemiyorsa belki hayırsiz kesin uzak dur ciddi olan yanına gelir adam olur
10 Yorumla
+1 yılyani bunu ilk başta anlaman zor
zaman içerisinde onu tanıdıkça anlayabiliyorsun..
merdiven tırmanmak gibi ilişkiler..
adım adım anlıyorsun10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1 ay bunu kesin anlamak için erken ama yine de kişinin niyeti belli olur başta bu zaten konuşulur, tabi verilen sinyalleri de iyi değerlendirmek lazım...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Biraz zaman iste o zaman süresince yakınlaşmak istemediğini söyle. Eğer kabulleniyorsa büyük ihtimalle ciddidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek ciddi düşünmez. Şöyle yani bir erkek kendini evliliğe hazır hissettiğinde ciddi düşünür. Ciddi düşündüğünde evlenmez. Yani şey gibi Prens Harry'nin 7 yıllık sevgilisi vardı ama 1.5 yıllık ilişkisi olan Meghan ile evlendi.
10 YorumlaHerşeyiyle sana samimi olur sana çok değer verir ve gözünden bile kıskanır herşeyde yanında olur ve ciddi adım atmaktan çekinmez sahiplenir korur
00 YorumlaEn az 3 ay elletme, halen senle ilgileniyorsa niyeti ciddi.
10 Yorumla
+1 yılEğer gercekten niyeti ciddiyse cok uzatmaz iliskiyi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Seni her buluşmada gel eve otele arabaya demiyorsa , seni ellemeden evine bırakıyorsa ciddi dir 😀
10 Yorumla
+1 yılİlk önce yaşa takılma
Ucu açık bırak sohbetleri eğer merak edip soruyorsa niyeti iyi yöndedir00 Yorumla
+1 yılSenin her zaman yaninda olue sana karsi durust olur ailesi veya yakinlaei ile tanistieie
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden cinsellik yapmam de anlarsin cevabina gore ciddiyeti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelde yaşı 27 den yukarı olanlar evlenmek istiyor ama bilemezsin ki güzelim.
00 YorumlaEn azından bi kaç ay zaman geçirmek düşüncelerini netleştirebilir, cinsel olarak bi arzun yoksa o şekilde ona yaklaşma, bi süre gör bakalım nasıl davranıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılŞu an 2 aya kadar geldik ama hala bulusamadik 😞 sevgili olduk ama ilk buluşma hala olmadi. Karantina yüzünden pazar günü bulusamiyoruz. İkimiz çalışıyoruz. 2 bucuk saatlik mesefe var aramızda. İşten çıksa bile hafta içi 4 buçuktan sonra yine de yanımda çok duramayacak 😞
+1 yılMesela ben soru işaretlerine tahammül edemez ve bunların üstüne giderdim. Bıkıp giderse ciddi değildir. Niyeti cinsellik olan birisi gider gibime geliyor.🎈
10 Yorumla
+1 yılEvlilik konuşuyorsa ailemize söyleyelim diyorsa ciddidir demiyirsa. Seni oyalıyorsa bir zaman sonra konuşmalar başka yerlere gider.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeniyiz. Aileler konusu açılması için biraz zaman gerekecek. Ama şimdiden az çok ne zaman evlenecegimizi biliyoruz eğer evlenirsek.
bence bunu ilişkinin başında anlayamazsin zamanla anlayabileceğin bir şey sanadeger verip önemsiyor mu önceliği sen misin diye gözlemlemelisin
10 YorumlaAnladığım Kadarıyla Bu Kişi Uzakta Ve Başka Şehirde Yaşıyor Bence Tanımaya Çalış Derim
10 Yorumla
+1 yılSeninle konuştuğu şeyler geleceğe yönelikse anlaşılır
00 Yorumla
+1 yılÇok küçük şeylerden kavga çıkarıyorsa ciddi değildir.(bence)
10 Yorumla
+1 yılIPhone 12 iste O zaman anlarsın verip vermeyeceğini ciddi mi ortaya çıkar😀😀
00 YorumlaMerak eder kıskanır çok soru sorar sinirlenir genelde alttan alir vb
00 Yorumla
+1 yıl1 ayda sevgili mi oldunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Bu yüzden zaten kafamda soru işaretleri çok. Çok hızlı sevgili olduk. Her şey çok hızlı gidiyor bu beni korkutuyor.
- +1 yıl
Bencede çok erken
Erkekler genelde cinsellik için manit yapıp işini gördükten sonra terk ediyorlar
Belki enişte onlardan değildir
Soran+1 yılEvet ama bizde bu biraz zor. Çünkü ikimiz aynı şehirde değiliz ve bu yüzden sık sık görüşemiyoruz. Benimle şimdiden gelecek planı yapıyor. 1 2 seneye evleniriz diyor. Cinselliğe gelirsek hayır ilişkiye anca evlenirsek gireceğiz. O bana şunu dedi. Evlenmeden önce en fazla öpüşürüz dedi onu da sen istersen dedi. Kendisi romantik biri. Her sabah hiç üşenmez sabah mesajı mutlaka atar. Şimdiden aşkım hayatım yavrum canım gibi kelimeleri cok kullanıyor. geçen iş yerinde maaş konusu açıldı. Maaşım az yattığını söyleyince kendisi hesaplamaya kalktı. Sevmeyen biri hiç uğraşmaz diye düşünüyorum.
- +1 yıl
O zaman şimdi senin tek yapman gereken devam etmek, tabi istiyorsan. Zaman içerisinde anlaşılır zaten. Mutluluklar dilerim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsana yaklaşımı nedir az detay verebilir misin
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimle yakınlaşmak istiyor. İlişki olmasa bile diğer şekilde bir şeyler yaşamak istiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Takım elbiseyle geziyorsa
10 Yorumla
+1 yılZamanla anlaşılır, tanıdıkça anlarsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılYatağa atma peşinde değilse ciddidir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Ailesiyle tanışmak falan
00 YorumlaNude istemiyorsa mesajlarina geç bakmıyorsa vs
10 Yorumla
+1 yılEvlilik amacı ile ise ciddi. Değilse deildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. cok ciddi oldugunu soyluyordur
00 Yorumla
+1 yılSonuc olarak ne oldu acaba?
00 Yorumla
+1 yılyani konustugunuz kopnulara baglı genel olarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılCüzdanına bak
00 Yorumla Anlayamassin. Bazıları usta oyuncu
00 Yorumla
+1 yılTaşşağı sertse... NERDEN BILIYIM ya
00 Yorumla
+1 yılaha bi kurban daha
10 YorumlaBilemezsin zaman gösterir
00 YorumlaO hiç anlaşılmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSoru işareti ne
00 Yorumla
+1 yılAldat
037 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak mi hayır.
- +1 yıl
Şöyle erkeklerden nefret ediyorum🤬
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn niye
- +1 yıl
Kız insanca bir şey soruyor, sen “aldat” diyorsun. İğrençsin🤢🤮
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn çoğunuz aldatiyorsunuz zaten cimcime
- +1 yıl
Asla 🙅🏻♀️
- +1 yıl
Ayrıca cimcime derken?
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn kötü bişey mi dedim
- +1 yıl
Cimcime çocuklara denir ve ben çocuk değilim😡
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn haha
- +1 yıl
Komik mi?
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn komik nolacak
- +1 yıl
O kadar çok güldüm ki altıma yaptım🙄
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn ne bu yaşta altınamı yaptın bende bu koku nerden geliyo diyodum doldurmuşsun
- +1 yıl
Hmm 3,5 kilo s*çtım🥴
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn öff kusacam şimdi
- +1 yıl
ㅋㅋㅋ
- +1 yıl
Adın ne la senin
- +1 yıl
Sana ne la?
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn hayırdır la sen
- +1 yıl
Dur şimdi seninle tartışamam, babaannem dedemle tanışma hikayesini anlatıyor
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn banada anlatirmisin la merak ettin senin sevgilin varsa onlada tanışma hikayeni anlat la
- +1 yıl
Babaannem derede çamaşır yıkarken dedem görmüş. “Bu kızı bana verirlerse hemen alırım.” demiş. Tabi bunlar farklı köyden ama nasip olmuş evlenmişler.
- +1 yıl
Bir de babaannem “ben o zamanlar çok güzeldim, alımlıydım.” falan diyor. Açıkçası pek inanmak istemedim.
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn baba annende dedeni beğenmiş mi
- +1 yıl
Dedem yakışıklı tabii beğenmiş
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn senin sevgilinle tanışma hikayen peki
- +1 yıl
Sevgilim yok
- +1 yıl
Ben eski sevgilimle okulda tanışmıştık 1 yıl peşinden koştum benden 1 yaş küçüktü bilerek sınafta kaldım 3 yıl çıktık ben askerdeyken başka adamla kaçtı şu an 1 çocuği olmuş geçen intagramdan takip atmış kabul etmedim redde etmedim baktıkça bana muhtaç olduğunu hatirlayacam
- +1 yıl
Üzücü 🚬 🚬 🚬
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn iyi oldu böyle evliyken aldatırdı yoksa
- +1 yıl
Sevgilin olsa baban döver mi
- +1 yıl
Babam neden dövsün ki?
- +1 yıl
@jeonjkjeonsn bazı babalar sert oluyo benim ki döver mesala
- +1 yıl
Seni mi döver?
- +1 yıl
Sürekli evlen evlen diye baskı yapiyo ama ben kızlara güvenmiyorum artık 10 tane evli kadın yazdı burda bana eski hesabımı kapattım o yüzden niye böyle bu evli kadınlar
- +1 yıl
Bilmiyorum 🤷🏻♀️
tanıyarak anlarsın
10 Yorumlasilkmek istiyordur
00 Yorumla
+1 yılBakışlarından bence
00 Yorumla
+1 yılZamanlaaa
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılmaz
00 Yorumla
+1 yılZor.
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
İlişkide ciddi olunduğu nasıl anlaşılır?
İyi günler.