Cinsel Yaşam Gay erkekler çok tatlı değil mi ya bence erkek adamın erkek sevgilisi olmalı katılıyomusunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl Erkekler daha güzeller açık ve net Gay erkekler çok tatlı değil mi ya bence erkek adamın erkek sevgilisi olmalı katılıyomusunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mıknatıs + + olduğunu düşün, işte benim de fikrim bu. 0 0 Yorumla
tisijaomm Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Erkek adamın erkek sevgilisi olur 3 6 Yorumla Biri16 +1 yıl Bizi kim anne yapcak Yorumla Muro293407 +1 yıl @Biri16 ben yaparım merak etme eninde sonunda bana kalacaksınız iyi çocuklar çoğaldı nasıl olsa 😂😂😂😉 Yorumla Muro293407 +1 yıl İ*bineler iyi çocuk ddğil Yorumla Biri16 +1 yıl Oh sağol sen varmışsın içim rahatladı a q Yorumla Muro293407 +1 yıl @Biri16 şimdi sen sürekli aldatıl eninde sonunda bana kalacaksın sonra ben sana bir güzellik yapıcam merak etme 😂😂😂😅 Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl :D buna çoğu heteroseksueller katılmıyor :) Yorumla
Arabesk_rap Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Erkek adamın erkek sevgilisi olmalımı? Ben senin beyninin içine edeyim 3 0 Yorumla
Benzeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet öyleler ama kızlar daha tatlı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır erkekler daha güzel Yorumla Benzeyyy +1 yıl Tm öyle Yorumla Soran +1 yıl Sen şimdi erkek olsan Gay olurdum Yorumla Benzeyyy +1 yıl Evet bende gay olurdum Yorumla
Eskidenkayıtolanbiri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayatımda duyduğum en saçma cümle cidden 3 0 Yorumla
SerappHanımm Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl bu yönelim herkes böyle olmak zorunda değill 0 0 Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neresi hoş bence çok itici tiksinti. 0 0 Yorumla
Dogan_21 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Evet çok güzel umarım benim de olur 0 1 Yorumla Dogan_21 +1 yıl Evet benı de bu fikre katılıyorum her erkek yanı da bir kadın olmak zorunda değil çok yakışıklı gay ler var bir erkek yaklaşık di bir kadın lar birlikte olmak zorunda dil neden insanlar gayler anlamıyorum bb Yorumla
nedenbukadarmalim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl cok fazla netflix dizisi izlemissin kanka 0 0 Yorumla
MassacreTerrible Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Lut kavmi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesinlikle yakışıklı sert olacak ufff :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Inşallah en yakın zamanda erkek bulursun kızlarda ne buluyo bunlar anlamıyorum Cevap sahibi +1 yıl Hımm bulsam bırakmam valla bu aralar fenayız malum :) bende bilmiyorum arkamda bir erkeğin olması müthiş bir haz ya Cevap sahibi +1 yıl İstersen konuşabiliriz uyarsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Mıknatıs + + olduğunu düşün, işte benim de fikrim bu.
Erkek adamın erkek sevgilisi olur
Bizi kim anne yapcak
@Biri16 ben yaparım merak etme eninde sonunda bana kalacaksınız iyi çocuklar çoğaldı nasıl olsa 😂😂😂😉
İ*bineler iyi çocuk ddğil
Oh sağol sen varmışsın içim rahatladı a q
@Biri16 şimdi sen sürekli aldatıl eninde sonunda bana kalacaksın sonra ben sana bir güzellik yapıcam merak etme 😂😂😂😅
:D buna çoğu heteroseksueller katılmıyor :)
Erkek adamın erkek sevgilisi olmalımı?
Ben senin beyninin içine edeyim
Evet öyleler ama kızlar daha tatlı
Hayır erkekler daha güzel
Tm öyle
Sen şimdi erkek olsan Gay olurdum
Evet bende gay olurdum
Hayatımda duyduğum en saçma cümle cidden
bu yönelim herkes böyle olmak zorunda değill
Evet bence de çok tatlıyız
Hoşt ulan ne tatlısı.
Katılıyorum aşk aşktır
Neresi hoş bence çok itici tiksinti.
Senin beyni nizikiyim
Çok tatlılar evet
Evet çok güzel umarım benim de olur
Evet benı de bu fikre katılıyorum her erkek yanı da bir kadın olmak zorunda değil çok yakışıklı gay ler var bir erkek yaklaşık di bir kadın lar birlikte olmak zorunda dil neden insanlar gayler anlamıyorum bb
Midemi bulandırdınız
Tatlı çocuklar :)
cok fazla netflix dizisi izlemissin kanka
bencede
Lut kavmi
Kesinlikle yakışıklı sert olacak ufff :)
Inşallah en yakın zamanda erkek bulursun kızlarda ne buluyo bunlar anlamıyorum
Hımm bulsam bırakmam valla bu aralar fenayız malum :) bende bilmiyorum arkamda bir erkeğin olması müthiş bir haz ya
İstersen konuşabiliriz uyarsa
a-katılıyorum