Evlenmeyi istiyorum ancak ogretmenlik mesleğimi yapmam icin önce kpss hazirlanmak gerekiyor ki zaten su an hazırlanıyorum iyi gelecegini de düşünüyorum atamam büyük ihtimal doğu anadolu bölgesine olacak zorunlu gorevim olacak 4 yil diye biliyorum düşünüyorum evlenmem icin bu 4 yılı doldurmam gerekiyor şu an görücuyu bu yuzden kabul etmiyorum konustugum ya da sevdigim biri de yok hani esim memur asker ya da benim gibi ogretmen olsa devlet buna imkan sağlıyor es durumundan dolayi ama eşimin meslegini kestiremem su anda annem simdi goruculerunle tanış görüş durumu izah et diyor 4 yil beklersiniz diyor ama soz Nisan ve evlilik sürecinin bu kadar uzun tutulması taraftari degilim bilmiyorum napmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Ahahaha evet sabah sabah aklima bu geldi dhdhfhd
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şu anda devlet eşinin senin yanına gelmesini sağlıyor. Sen onun yanına 4 yıl gidemiyorsun. Bana sorarsan ekonomik özgürlüğün varken evlen.
Esim ne is yaparsa yapsin gelebilir mi var mi oyle bir sey hadi devlet memuru degilse o zaman gelebilir mi
Eşinin zorunluluk durumlarına bağlı. Devlet memuru değilse zaten gelir. Onlarda atama gibi bir durum yok. Orada önemli olan kısım sen onun yanına gidemiyorsun
İste hocam kurulu bir isi duzeni olan adam benimle doguya gelir mi bunu düşünüyorum
Diğer türlü evli olduğun kişiden ayrı kalacaksın. Ya da atanmayacaksın
Bence akışına bırakmalısın bende Pdr mezunuyum KPSS’ye hazırlanıyorum. Her şey planladığın gibi gitmiyor çoğu zaman. Sen bence sınavına hazırlan karşına illa biri çıkar
atandıktan sonra evlenirsen eş durumu isteyemeyebilirsin knka
Acele etme atandığın zaman çok fırsatlar olacak toplantılarda okulda
Atandigin yerde bulursun diyorsun yani
Bende aynı istersen özelden bişey dicem
Memurum evlenelim deme lütfen sjsksks
Hayır tavsiye verecektim meslektaş
Alan ne hocam
Müzik
Siz
Sınıf
Kçla kapadı en son
İlk mi kpss gircen
Hayir 2. Kpss ye girisim olacak 2021 de 2883 kontenjan verdiler
Sıra gelmedi yani tembel kız şaka hocam alınma
Valla hocam oyle cidden benim tembelligim diger ogretmenliklere göre yine cok guzel sıralama verdiler ama ben bu firsati degerlendiremedim
En son tercihde tıkladn mıydı yani istenilen yere gitmek veya tercih yapmış mıydın
Hocam ben her tuşa bastım ama olmadi sjsjdjfjs
Olsun üzülme atanacsğına eminim ciddisin değilmi bazen bu sitelerde farklı kişilikler çıkıyo umarım herşey istediğin gibi olur sohbete ihtiyacın olursa burdayım
Tesekkur ederim hocam😊 insallah bu sene olacak denemelerde guzel geliyor ama hala da devam ediyorum konu tekrarlarina..
İnanıyorum sana değerli hocam
😊😊
😊😊
Çok geç olmadan evlenmeli bebeğem 😏
Ama işim ama mesleğim..
3'ümüz birden seçilemez miyiz
Sevilemez miyiz
Nasil yani
Sıralama hayatını neden etkiliyor. ?
Hepsi bi arada olsun iste diyorsunuz
Kaderimiz neyse o 😏
atanmadan sonra onu başından atan😅
Yapmam ya oyle bir sey😄
kızlara güvenmem😅
Bence sadece kizlara degil insan turune guvenmeyin ben oyle yapıyorum 😄
hak verdin bana harbi kızsın inananıym bari😅
Eyw😄
gözüme girdin nereye atınırsın 😅
P. Memuruyum aynen öyle
Ne guzel
Aaa Bi dakika sizin hayatınızda kimse yok 🙈 ve sizde memur sunuz
Ben 20 haziranda göreve basliycam hani nasıl desem niyetimi anlamışsinizdir 🙈
Cok guzel insallah hayırlısıyla meslegini icra edersin ama internet üzerinden bu tur tanismalarin olmasi taraftarı degilim her ne kadar ciddi de olunsa ben tercih etmiyorum
Bi konuşsaydık en azından hemen birşeyler olur demek olmaz belki çok yakınız ve bir kahve içme şerefine nail olcaz ama kestirip atmak ne bileyim.
Belki cok iyisinizdir belki ayni sehirde bile olabiliriz ama dedigim gibi ve internet üzerinde tanışma ya da onun aracılığıyla tanisma taraftari degilim 😔 insallah guzel insanlarla karsilasirisiniz😊
Yok hayır istirham ediyorum bari arkadaş olalım
İnternet kötü olabilir ama bizim için iyi birşeye vesile olsun
😐
Ben dm den bekliyorum 😊
Lütfen istirham ediyorum
Hem ben kardelenim eğitime açım
Maalesef 😔 egitim sevdaniza hayranım ama insallah anneniz size baskasini bukur😊
Malesef öyle bir şansım yok 😔
Su devirde kimsenin anasi babasi bulmuyor zaten kendin de bulabilrisin insallah nasibinde olani
Ariyorum işte ipsiz sapsiz miyim ki?
Ne olmuş burdan tanışsak
Aşk olsun
Estagrullah oyle bir sey demedim ama bana da da saygi duyarsan sevinirim 😊
Aşk ommasinn
Ben sizi yinede tanımak istiyorum içimden bir ses öyle diyor ama kırmayın beni.. Elim bakır daha 🙈
Atandıktan sonra