Nişanlımdan hamileyim?

Nişanlımdan hamileyim. Ben asla ama asla böyle bişi istemiyordum. Neyse başa gelen çekilir dedim hayırlısıyla olur dedim ama ben çok sıkıntıya giriyorum. Çünkü gerçekten karşımda ne çabalayan aile var nede eş. Nişanımda bile yüzük harici hiç bişey takılmadı. Asla ve asla aç gözlü bi aile değiliz lakin şu şekilde olmasıda hoş değil. Düğün zaten istemedik. Nişanlımın ailesi çaba sarfetmiyor ev düzelim altınını alalım vs. Nişanlımda yaparız ederiz diye geçiştiriyo aldığı askeri ücret. Ben eşyalı eve bile razı olduğumu söyledim hani yeterki dedim bi bilezik bari takılsın. Ama onu da yapmıyolar düşünmekten piskolojim bozuldu daha 22 yaşındayım bu ilişkiye başlayalı beri saçlarım inanılmaz beyazladı. Üstüne bide görümcem diyo ki abim napsın tek başına bence sen çocuğunuzu düşün altını falan boşver diyo. Resmen yaptıkları ayıp bi çöp bari alınır arkadaslar ailem beni okutmuş bu yaşa getirmiş nişanlım ilk okul mezunu ama çok iyi bir insan bana değer veriyo diye bu ilişkiyi kabul ettim ama artık dayanamıyorum intihar eşiğine geldim ne yapmam lazım lütfen çocugu aldırmak istemiyorum ama çokta çaresizim hayatım kararacak

Nişanlımdan hamileyim?