Arkadaşlar İnstagram’dan beğendim bir kız var tanışmıyoruz. Ben onunla tanışmak için ilk mesaj olarak ne yazabilirim?
Tavsiyeler için şimdiden teşekkür ediyorum.
Tavsiyeler için şimdiden teşekkür ediyorum.
Storysine yanit verebilirsin ☺
Ne yazabilirim mesela? Ney hoş bir yanıt olabilir?
Mesela sem yemek yemeye gitmişsin bende beni niye çağırmadın diye yanıt versem sen cevap verirmisin?
Bence merhaba vs. falan degilde, sohbet başlatacak tarzda seyler yazabilirsin. Gittigi bi yer hakkinda soru sorabilirsin, onunla ilgilendigini, paylastigi seyleri inceledigini gosteren seyler yani
tamam anladım. Sağol 🙏🏻
Cevap
2Cevap
Kızlar farklı şeylerden hoşlanır. bence selam nbr yazmadan önce hikayelerine ufak ufak yorumlar yaz. bi şekilde dikkatini çektikten sonra direk tanismaknicin yaz
tamam sağol kardeş. Deneyeceğim bi bakalım
Hikaye atmasını bekle. Hikaye atarsa hikaye ile alakalı bir şeyler yaz. Uygun zamanı bul ve yaz. Sabret hikaye atmasını bekle guzelce.
Ondan önce takip edeyim mi?
Takip etmiyorsan nasıl göreceksin zaten hikayelerini
Yani önce takip ediyorum o beni takip etmiyorsa yinede sonra hikayesine yanıt veriyorum.
Story attiginda kendi ilgi alanlariyla alakalı ordan gir konuya ilk bi arkadaşça. Baktin ki sohbet ilerliyor sonra daha çok yazarsin.
Mesela diyelim ki sen bir yere gitmişsin ve ben hikayene neresi burası çok ilginç gözüküyor diye yanıt versem. Devamı nasıl yazılabilir. Yani hangi konudan devam etmem hoş olur?
Selamünn aLeyküm güzellik 😂😂
Sana öyle yazsam cevap verirmisin?
Engeli basarım😂
Şaka makada, Hikayesine anlamlı bi şekilde yanıt ver
Saçma bişey yazma
Sen hikayene selfie koysan ben sana yanıt olarak ne yazabilirim?
Gözlerin çok gözel yaz😂
Nebilem gıı yaz bişeyler işte
Hikayesine yanıt vererek
Nasıl bir yanıt senin için hoş olur mesela?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?