Güncellemeler
+1 yıl
karşılıklı etkileşimler var birbirimiz için yaratılmış gibiyiz diyebilirim kendimce. onunda benı arzuladıgını dusunuyorum talep gelirse konuyu açacagım. lütfen yargılamayın başınıza geldıgını sanıp yorumlayın (yaş 24 karşıtaraf 30 )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Doğru olmaz yuvalarınız yıkılır cinayet dahi çıkabilir yapmayın aile düzeniniz kalmaz
@emre918 bence denemekten birşey cıkmaz sence? öyle söyliyim oyaş 24 o da 30. kayınço onunla ılgılenmez etmez. ben de acıdıgım ıcın yardımcı olmak ıcın sureklı aralarını yapmaya yardım etmeye calısıyordum ikisiylede sureklı konusuyordum. ta ki geçen hafta bana yatakta da anlaşamadıklarını anlatana kadar. bende bir fırtına koptu. istemsızce arzular başladı. normal yaşantısı da s* x hayatı da tam benım ıstedıgım gıbı. acaba gizli bir şekilde ilerletip denemli miyim. anlaşamazsak zaten uzamaz anlaşırsak da biilmiyorum gizli bir şekilde gittigi yere kadar gider diye düşünüyorum. faztaze ufkum genişledi resmen bu olaydan sonra
her insanın başına gelebilir böyle şeyler bence sen uzak durmaya çalış kandini topla yaptığının yanlış olduğuna inandır kendini, bu işlerin sonu her zaman felaketle biter hem dünyanı hem ahiretini yakma bence
yorumun ıcın tesekkur ederım , şöyle söyliyim oyaş 24 o da 30. kayınço onunla ılgılenmez etmez. ben de acıdıgım ıcın yardımcı olmak ıcın sureklı aralarını yapmaya yardım etmeye calısıyordum ikisiylede sureklı konusuyordum. ta ki geçen hafta bana yatakta da anlaşamadıklarını anlatana kadar. bende bir fırtına koptu. istemsızce arzular başladı. normal yaşantısı da s* x hayatı da tam benım ıstedıgım gıbı. acaba gizli bir şekilde ilerletip denemli miyim. anlaşamazsak zaten uzamaz anlaşırsak da biilmiyorum gizli bir şekilde gittigi yere kadar gider diye düşünüyorum. faztaze ufkum genişledi resmen bu olaydan sonra. @seftalikokusubk
Allah hakkınızda hayırlısını versin de dinen ve ahlaken çok yanlış yorumsuz benim için
Nasıl anladınız etkileşimin iyi oldugunu
@manyakus_06 biladerim bka şimdi benim yaş 24 o 30 , eşi ilgilenmez vs. bende yuva yıkılmasın dıye sureklı yardımcı oluyordum ıkı taraf ıle sureklı goruyordum. bana bı ayrı davranıp herseyını anlatıyor eşinin ona yanaşmadıgını cinsel ihtiyaçlarıını karsıalamadıgına varana kadar? sence ben mı yanılıyorum
Yenge baldan tatlıdır gerekeni yap sen saldır.
trol atma başkan gerçekten soruyorum
İyice Dallas'a çevirdiniz.
fanteziler
kayınço neyin oluyor
yaş kaç allahhsen sordugun soruya bakılınca sordugum soruya düzgünbi cevap alamayacagımı dusundum şahsen
ya yaşla ne alakası var akrabalık sıfatlarını bilmiyorum çok fazla akrabam yok dısjıs
ıyıkı de yok dfgdfhdf kayınço eşinin abi/kardeşi benım konu da onun karısı
İnşallah eşin senden kurtulur
al bi namus bekcısı daha
ben namus bekçisi değilim sen karaktersizsin hanımına üzüldüm umarım Allah kurtarır senden
bende gercekten sana üz üldüm cahilsiniz
karaktersiz olmaktan daha iyi en azından ben istediğimi öğrenebiliyorum