Ya çok rezil bi andı çok utandım hala da utanıyorum. Bir şey konuşuyoduk tam konuşma bitti o sırada gurr diye bi ses geldi yerin dibine girdim. İkimiz de bir şey demedik bununla ilgili ama sıcak bastı beni resmen. Karnım aç da değildi bi anda oldu neden anlamadım arada sırada aç değilken gurulduyor böyle bunu nasıl geçirebilirim? Bir de karnım vs gurulduğunda susmak çok kötü oluyor bi şey söyleyin allah rızası için ckdkdlldldldldkd
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBoşuna evham yapıyorsun yahu sevgilin o senin onun yanında yapmayacaksın da kimin yanında yapacaksın evlenince işin zor senin böyle basit şeyleri takıntı haline getiriyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılTakıntılı bi insanım doğru, ben zaten evliliği sürekli düşünüyom aynı eve giriyosun sonuçta her şeyin bir, o samimiyeti kurmak lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de platonik olduğum çocuğun yanında guruldamıştı karnım ikimiz de duymuştuk sonra ben kahkaha atıp gülmüştüm acıktım ben ev yemeği yicem deyip kalkıp eve gitmiştim shdhxbc
17 Yorumla
Soran+1 yılO naptı peki kdkfkdkdkdlsl
Cevap sahibi+1 yılO da "Yaaa nereyee dışardan bir şeyler alıp yersin nerden çıkardın eve gitmeyi şimdi" demişti ben de "olmaz ben ev yemeği kurufasulye yemek istiyorum sıkıldım dışarıda yemekten" demiştim
Soran+1 yılSizinkinin üstü kapanmış helal olsun ben rezil olduğumla kaldım dkdjsjjfkskd hayır aç da değilim yani aç olmadığım halde gurulduyo ve o an susuyorum hep susmasam daha iyi aslında ama bunu başaramıyom o samimiyet yok daha aramızda
Cevap sahibi+1 yılGülüp geçersen bir şey demene gerek kalmaz giz utanılacak bir şey değil o an ben de utanmadım değil bir şeyler hissediyordum sonuçta ama sessizlik olmuştu bir şey dememişti ben de gülüp geçmiştim insanlık hâli.
Senin sevgilinin de karnı yanında guruldasa ondan iğrenir miydin yani ne olacak 😊
Soran+1 yılYok ya iğrenmek değil de karizmayı bozan bir şey kdkdldldlsl işin garip tarafı onun hiç karnı guruldamıyo cin mi acaba ahahshhhaah
Cevap sahibi+1 yılDaha çok vakit geçirmemişsinizdir ya da illaki açlıktan guruldamaz ki karın, anksiyete endişe stres vb. durumlarda guruldayabilir. Bunlara sahip değilse ve aç da değilse çok doğal. 😂
Soran+1 yılEvet uzak mesafe ilişkisi bizimkisi 2 ayda bir görüşebiliyoruz anca o yüzden o kıvama gelemedik daha😂
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. İnsansın sen insan farkındamısınız ne olmuş yani guruldadıysa
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet normal bir şey biliyorum ama insan yine de utanıyor
Soran+1 yılO guruldama anı çok rezil oluyor bir de susunca daha da kötü o an hahah sese bak falan desem olayı dalgaya alıp geçicem ama bunu da yapamıyorum o konunun hiç açılmasını istemiyom
Soran+1 yılEvet işte elimde olmayan bir şey ama yine de annemin yanında guruldasa bile utanırım ben insan ilişkilerim iyi değil özgüvensizim o yüzden çok kafaya takarım böyle şeyleri
- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılİnsancıl bir şey bundan utanıyorsan kendini acil sorgulamalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsancıl bir şey evet ama insanı gereksiz yere utandıran da bir şey. Elimden gelen bir şey olmadığını biliyorum ama olmamasını isterdim
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İki aya duydun mu diye sorma kıvamına gelirsin boşverr
01 Yorumla
Soran+1 yılBen takıntılıyım bu konulardaaa nerdeyse 1 sene olcak hala çekiniyorum kskdkslsls
Nolucak ya😀 benimde sevgilimin yaninda gurrr etmişti çok utanmıştım sonra onunda gurr etti ödestik ksjdwk insanlık hali
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki sustunuz mu yoksa bununla ilgili konuştunuz mu sese bak faln diye
Soran+1 yılBenimki de tepki vermiyor işte cıdkdkdlldldld ama duyduğundan eminim yani yine de kötü bi his hofff
Gayet normal bişey istemsiz bişey utanmanı gerektirecek bı durum yok
00 Yorumla
+1 yılOsurmadığına şükret kanks
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusuun
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal bi durum bence insanlık hali.
00 Yorumla
+1 yılne var bunda insanız hepimiz kanka xd
00 YorumlaAllah baska dert vermesin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin knk
Gurr diyemi çıktı ses?
02 Yorumla
Soran+1 yılEed dkdkdkdldldşs
+1 yılHerkes insan normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Sadece saçmalıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılUtandım ne var