Kocam çalışmıyor yinede hic bir ise elini sürmüyor bıktım artık, bi cozum. yolu bulamiyorum ne yapicam ben 😒?

Merhaba 29 yasindayim 2 yillik evliyim 10 aylik kizim var Şu an 6 haftalik hamileyim.
Ben çalisiyorum eşim bu pandemi surecinde işsiz kaldi sirketi kapandi, evde cocuga bakiyor, kizim artik hic yerinde durmuyor surekli elinden tutup gezmek istiyor , ben yokken aksama kadar durmuyormus surekli evin icinde gezmek istiyormuş dogru duzgun uyumuyormus.

Zaten sadece arabanin icinde araba hareket halindeyken uyuyor aksamlari.
Neyse ben geliyorum eve beni delirtiyor heryer heryerde ya insan bardaklarini bari kaldirir geldigim dakika cocugu bana verip playstation basina geciyor. Ben hem iste calisip, hem aksam gelince yemek yapiyorum, evi toparliyorum , ütu yapiyorum biktim yani..
Dun kavga ettik ben cok yoruluyorum dedim ee ben butun gun cocuga bakiyorum sen bi aksam dayanamiyorsun diyor bana. Ee dedim madem bende isi birakayim evde kalayim dedim bagiristik baya bir. Bugunde aksam geldim annesi yemek yollamis soylemis herhalde, bisikletle bahcede gezdirirkende dusurmus cocugu. Konusmuyoruz dunden beri.
Gercekten biktim ya napicam bilmiyorum...
Kocam çalışmıyor yinede hic bir ise elini sürmüyor bıktım artık, bi cozum. yolu bulamiyorum ne yapicam ben 😒?