Neyi sormak istediğini tam olarak anlayamadım ama sanırım kendimi %50 erkek %50 kadın gibi hissediyorsun gibi (testin sonucunun tamamen doğru olduğunu varsayarsak). O site çok güzel ya ben de bi kaç test çözmüştüm :D
Onedio'dan İQ testi çözüp ben dahiyim İQ seviyem 145 imiş diye dolaşanlar geldi aklıma 😀 öyle belli olmaz yahu sen kendin yöneliminin ne olduğunu anlayamıyor musun
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kız onu mu diyorum ben oranlara bakmak için yaptım ne olduğumu biliyorum ama bi olduğum halde eşcinsel diyor kafam karıştı
İçgüdüsel gelişiyor ya hani hiç birini unutmaya çalışmadın mı sen aşık olup ha deyincede hislerin geçmiyor falan biraz mantık devreden çıkıyor anlar mısın
Benim hormonlarım yerinde gayet kızım yeni şeyler üretmiyorum hoşlandığım insana zamanla cinsel ilgi duyuyorum ve biseksüelim kendimi 6 yaşında farkettim sonradan olan bişey değil :)
Lan erkek hisettmek nası bi his onu bilemezsin ki se de kız gibi hissediyom diyosun ha erkeki hormonlar salgılıyorsan yinede kendin gibi hisedeceğinen ve alta bakınca kocaman bir muz görmüyorsan tabiki kız gibi hissettiğini söylersin
Ya benim giyinişim tavrım hareketlerim her şeyim kız gibi makyaj yapar süslenirim herhangi erkeksi tavrım yok kızlardan sadece erkekler hoşlanır kızları erkekler beğenir diye bi kural yok
Yaaa bak anlamıyorum ki ben biseksüel olmadığım için hislerini seni kırıcak bişey e söylemek istemem sen benim gibi olmadığın için seni bana benzetmeye çalışamam ama etrafındakilere bak toplumun çoğunluğu nasılsa öyle olmaya çalış bence hayırlı ramazanlarr
Tabi biseküel doktor diye bişey de yok, sen işine geleni göster, muhafazakarlar bi göse yaptığını yığarlar tonla bilimsel gerçeği buraya aklın almaz, :))
Tamam yay o zaman bunlar cetad dan alınan bilgiler sen ister kabul etme ister kabul et eşcinsellerin sana zararı yok bırak insanlar istediğine aşık olsun sana batan ne? Kötü bişeyde yaptığım yok git azcık araştır
Bana batan mı ne BANA BATAN MI NE? Bak şimdi ben gencecik çocuğum eğer bikız biseksüel olursa erkeklerde kişi başına düşen kız sayısı azalır tabi birii gay olursa tam tersi olur bunların biyolojik ve pikolojik hastalık olmaları tabi apayrı bişey ama olacaksanız burada biseksüellikle ilgili soru sorup benim moralimi bozmayın
Eşcinsellik rahatsızlık değil şu araştırmadan konuşmanı es geçiyorum ve açıklama yapıyorum sana bir sürü kız var ve eşcinsel kızlar senden hoşlanmıyor diye onları suçlayamazsın ne haddine ne de başka bir şeye zaten eşcinselden çok hetero var biz dert yanmıyoruz herkes hetero diye sizinde böyle laubalilik yapmanıza gerek yok büyütme bu kadar
hadi len ordan, sen kazanmışsın ben beni rahat bırakman anlamında söyledim h ile ve e ile başlayan şeylerin hala büyük bir hastalık olruğunu düşünüyorum çünkü en mantıklısı bu
İki kişiye aynı anda aşık olmak mümkün değil sen iki kıza aynı anda mı aşık oluyorsun bende iki kişiye aynı anda olamam kime aşık olursam onla çıkarım bu kadar
Hayır tabiki hoşlantı geçici beğenme gibidir aşık olduğun insan çok farklıdır onu düşünmeden edemezsin ve senin için çok anlamlıdır istesende aklından çıkaramazsın bazen :)
Oldum 2 kere imkansız olduğunu bilsende peşinden koşasın gelir vazgeçemezsin saf duygularla sevdiğinden ilk etapta aklına cinsellik gelmez bile o üzülmesin istersin hep yanında olmak istersin görmek istersin onun için birden çok fedakarlık etçek kadar seversin o seni sevmese bile hislerini bırakamazsın çünkü kalbin el vermez mantıklı düşünemezsin iraden uçar gider kısacası insanın aklını başından alcak kadar hoş ve tarifsiz :) herkes hissetmeli bence ve karşılığını almalı bu hissin mutluluk sebebi olur o zaman
Dediklerinin Anlamlı gelmesini çok isterim ama benim yaşadığım yere göre öğrendiklerime göre "eşcinseller vs direk sorgusuz sualsiz öldürülmeli", "bülent ersoy kazıkta yakılmalı" kuranda allah eşcinsellerin olduğu bir toplumu yoketmiş" gibi düşünceleri kafama yerleştirdikleri için senin dediklerini pek ciddiye alamıyorum ama yinede yazıklarımda hadsizlik ettiyem hakkını helal et benimle tartıştığın için teşekkürler Hayırlı ramazanlar, (bide sende hayırlı ramazanlar demiştin, homosexuellerin de mi dini olabiliyo?)
Kimse kendi cinsine aşık olduğu için öldürülemez kimse hisleri yüzünden ceza çekmemeli ki kurani kerimde günah olan şey eşcinsellerin seks yapması bir birlerine aşık olması değil nihat hatipoğlu hocayı dinlersen o bile şunu demişti:aşkınızı hislerinizi içinizde yaşayın aşık olmak suç ayıp değildir fakat bu hislerinizi eyleme getirirseniz dinimizde günahtır buyurmuştur aynı şekilde bu evli olmayan kız ve erkeğin de ilişkisi içinde geçerlidir zina büyük günahtır beni ciddiye al demiyorum yazdığım paragrafı karşı cins için hissediyor olacaksın birgün onu seveceksin kalbinden geçtiği gibi umarım mutlu olursun herkes hakeder ama kimse hisleri yüzünden suçlu olamaz sende bende. Homoseksüeller müslüman olabilir eşcinsel seks yapmazsa yaparsada günahları onların boynunadır ben dinine sonsuz saygımdan ötürü hayırlı ramazanlar dedim çünkü saygılı bir insanım
Bahsetttiğim şey aşk günah değil müslümanlık dini bile aşkı seven bir din şimdi senin evlilik dışı bir kız ile yatmanda günah benim eşcinsel ilişki yapmam da günah şayet müslümansan sende ilişkiye girme evlenmeden günahsa günahı senin kimseyi alakadar etmez senin hayatın senim günahın kimse karışmaz ama uyarabilir bunda kötü bir şey yok