Boş zaman olunca insan düşünüyor tabi. Merak ettim neye göre ve hangi olaylara göre bu kavram oluşuyor. Belli bir süresi var mı, ya da geçmiş veya gelecekte olan birine sevgili’m -di gibi bahsederken ne yaşanmış olması lazım.
Benim fikrim; Geçmiş veya gelecekte olan birine sevgili’m/sevgilim-di bahsetmek için en önemli şey onunla geçen zamanın uzunluğu. Yani bana göre 3 günde tanışıp 1 ay sevgili olup sonrasında sevgilim demek garip geliyor, belki saçma ama benim için öyle. Gününüzde çok basit konuma gelmiş gibi bu kavram😄 Daha net açıklamak gerekirse ne kadar süre sonra tam anlamıyla sevgilim kavramını kullanırsınız?
Benim fikrim; Geçmiş veya gelecekte olan birine sevgili’m/sevgilim-di bahsetmek için en önemli şey onunla geçen zamanın uzunluğu. Yani bana göre 3 günde tanışıp 1 ay sevgili olup sonrasında sevgilim demek garip geliyor, belki saçma ama benim için öyle. Gününüzde çok basit konuma gelmiş gibi bu kavram😄 Daha net açıklamak gerekirse ne kadar süre sonra tam anlamıyla sevgilim kavramını kullanırsınız?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil