Sosyal medyadan aşk çıkar mı? Son zamanlarda popüler sohbet uygulaması telegram ile yeni insanlar ile tanışıp sohbet ederek, belki de aşkı bulabilirsiniz ama sizce aşkı orda aramak doğru mu?Telegram Grubumuz
Doğru değil tabiki.🙄
Kader bu işler olabilir.😍
Kararsız kaldım.🥺
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Telegram sohbet gruplarında aşık olmak veya flört etmek doğru mu?
Bu tarz yerlerde kimin ne olduğu hiç belli olmaz. Ben kendimi saklamayann biriyim kiloluyum ama kendini saklayanlar gerçeğini unutmamak lazım. Sadece fiziksel anlamda da değil üstelik karakterini tartamazsin.
Kullanmıyorum ve kullanmayı düşünmüyorum. Sosyal medyada iki saniyede kurulan ilişki 5 saniye sonra bitebilir ve buna başlayan zaten bunu kabul ederek başlar. Keyifli geceler..
Sanaldan aşk aramayın hele telegramdan hiç yanarsınız. Tüm bilgileri telefon numarasının dahi gizlenebildiği ayrıca sohbeti bir kişinin hem karşı taraftan silebilme özelliği falan var gerçekten art niyetli kötü bir insansa neler neler yapmaz.
Sosyal medyanın etkisiyle hayatınıza biri girebilir lakin amacınız direkt olarak birini bulmak ise sonuç muhtemelen hüsran olacaktır. Bu işlerden genellikle ergenlerin payını aldığını düşünüyorum.
Aşk kisa sürede gelişmez uzun süreli sohbet ve karşılıklı güvenle oluşur. Genelde kadınlar sosyal medyada Güven sorunu yaşar egerki kadına güven verilirse ve hoslanilirsa olmayacak hicbisey yoktur