Evlenmek için Bakire bir kız nasıl bulabilirim, internetten önerebileceğiniz tanışma siteleri var mı?

Arkadaşlar bakire birini arıyorum, maddi durumum iyi, eğitimliyim de. Boylu poslu hoş sevgililerim oldu ama maalesef bakire değildiler ve ben bu durumu evlilik için kabul edemeyeceğimi artık tamamıyla anladım. Sizce nasıl bulabilirim böyle kızları? Artık çok bakımlı iyi görünüşlü olmasından vazgeçtim aradığım kriter olarak, çok çirkin olmasın, kilolu vs olmasın normal olsun ama bakire olsun istiyorum ama maalesef herkes sıkıntılı çıkıyor.
Ayrıca başı açık istiyorum, başı kapalı istemiyorum, yaşam tarzıma uymuyor. Gerçekten çok zor düzgün birini bulmak evlilik için, eğitimi vs hiç önemli dğeil, işi olmasın ama düzgün aile kurmaya istekli biri olsun istiyorum. Bu şekilde birini nasıl bulabilirim?
Not: Kendin bakir misin vs demeyin lütfen , illa bir şeyi istemek için ona sahip olmak gerekmez, bu mantıkla 1.55 kız 1.55 erkek istemek mi zorunda? Bu yüzden bu tartışmaya girecek arkadaşlar bi salın bu başlığı. Sadece nasıl bulunabilir bakire kız onu merak ediyorum.
Evlenmek için Bakire bir kız nasıl bulabilirim, internetten önerebileceğiniz tanışma siteleri var mı?