Eşim benimle asla ilgilenmiyor, ne yaparsam düzelir?

Evleneli 1 sene dahi olmadi, ama ben hic bir zaman cicim ayi denilen seyi tatmadim. Severek evlendik, hala bir birimizi seviyoruz ondan suphem yok. Tek sorun, asiri ilgisiz. Yani hayatinda hic birsey degismedi, beni getirdi hayatina koydu ve orda oyle duruyorum. Ornek olarak; evlendik 2 gun sonra isime geri dondum izin alamadigim icin, ve bekledigim sey uzun olmasa bile sohbet etmek ona nazlanmak. Ama ne anlatirsam anlatayim ilgisini cekemedim. Ayni evde yasamadigimiz icin hic bu tarafini goremedim. Gercekten boyle olacagini bilsem en bastan evlenmezdim sevsem dahi evlenmezdim.
Eskiden bir seyi yanlis yapsam guler gecerdi, simdi cok sabri yok, tavirlari yavas yavas degismeye basliyor bana alistikca ama ben hala ayniyim. Ben bana sarilsin, opsun, guzel seyler soylesin, beraber vakit gecirelim istiyorum, ama o evde bos bos televizyon bakerken gecirdigimiz zamani zamandan sayiyor.

Ne olacak gormek icin onun gibi ilgisiz davranayim, hic opmek sarilmak icin ilk adim atan taraf ben olmayayim dedim, 2/3 gun oldu asla ama asla sikayetci degil bu durumdan hatta fark bile etmedi.

Bu boyle devam ederse bosanmaya bile gider, ama kendisini bildigim icin bunu boyle soylersem sevgimi ve bana yaptiklarini sorgulayacak nankor durumuna dusecegim biliyorum.

Artik aglamaktan, ilgi manyagi gibi gorunmekten cok yoruldum. Lutfen ya kendimi artik hirpalamadan kendimi bu durumdan nasil cikarabilirim.

Erotik davranmak disinda ne var yapabilecegim bir insan evladi olarak daha ne yapabilirim, ustelik onu rahat birakiyorum hic bir zaman ustune gitmedim bogmadim ne yapabilirimmmmm!!
Güncellemeler
+1 yıl
Tavsiyelerinizi dinledim, soruyu sorduktan sonra rahatladim biraz. Askin 5 dili adli kitabi okuyup notlar aldim. Biraz daha arastirip dusundukten sonra esimi karsima alip konusacagim. Hemen pes etmek yok. Arada uyarmalarda yapacagim ne konusmustuk diye. En son baktim olmuyor, hayirlisi diyelim. :)))
Eşim benimle asla ilgilenmiyor, ne yaparsam düzelir?