Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında tipik evli bayan sorunu. Kocasının ilgi göstermemesi, duygusal ihtiyaçlarının karşılanmaması ve özellik de cinsel hayatın bitme noktasına gelmesi. Yani artık erkek cinsellik için 15 günde bir yanaşıyor. Oda 4-5 dk anca sürüyor. Bırak orgazm olmayı zevk bile almıyorsun artık. Hatta hiç tam orgazm bile olamadığına hemen hemen eminim. Bu senin psikolojini daha da bozuyor. aslında bu konuda şöyle bir sorunun var. Hemen cinsel değil dediğini duyar gibiyim ama Buda çok etkili, unutma.
Şöyle düşün. bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der. ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz.
Sanırım anlatabildim.
Eğer bu önyargılardan kurtulmak istiyorsan cinselliğin çok zevki bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım.
Sadece cinsellik değil tabii. Ciddi Duygusal sorunların da var. Şöyle ki
Tüm yorumlarını okudun. Resmen ilgi isteğinden dolayı yavaş yavaş sevgi ve ilgiyi dışarda aramaya başlıyabilirsin.
Çünkü her bayanın en büyük ihtiyacı duygusal ihtiyaçlardır. Bunun da mutlaka bastırılması lazım.03 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda bilgili birine benziyorsunuz. Belki beni benden daha iyi anlamissinizdir. Kafam cok karisik belki ben buyutuyorum ama dediginiz gibi ustesinden gelmem lazim.
Cevap sahibi+1 yılAslında pek fazla büyütmüyorsun. Erkeklerin çoğu odun dur ve Kadının duygusal ihtiyaçlarını görmezlikten gelirler. Ama bir erkek mutlu olmak istiyorsa mutlaka kadınını mutlu etmesi yani hem duygusal hemde cinsel ihtiyaçlarını karşılaması lazım. Aslında çok şey de yapmasına gerek yok. Biraz ilgi gösterip kendini özel hissetmesi sağlaması lazım. İşte o zaman bayan da tüm sevgisi erkeğine belli eder.
Cevap sahibi+1 yılKafan karışık ama hem duygusal hemde cinsel ihtiyaçların karşılanmıyor belli.
Hatta kendini artık bir kadın gibi bile hissetmiyorsun artık değil mi?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey yapamazsın, mal ortada yani. Bende senin karşı cins versiyonuyum. 12 yıl oldu değişmedi, karakter neyse o yani. Sen daha benim yaptıklarımın 1000 de 1 ini yapmadın. Düzelir diye bekledim çaba emek harcadım , baktım zaman geçmiş gitmiş. Olan kendime oldu , düğün resimlerimi gören sana ne oldu bu sürede diyor. En azından seninki sessiz oturuyor, sesinden bile nefret ediceksin bir süre sonra.
12 Yorumla
Soran+1 yılSizin adinizada uzuldum. Insan buyuk mutluluk hayali ile yola cikiyor. Karakter cok onemli
- +1 yıl
Kendime yeni bir dünya kuruyorum, İçinde eskiye dair hiç bir şey olmayacak, tam istediğim gibi, o yüzden üzülmüyorum. Herkes hakettiği gibi yaşasın.
+1 yılBir evlilik terapistine gitmeyi denemelisiniz sanıyorum ki beklentileriniz farklı belki eşiniz de bunları yapmak istiyor ama yapamıyor dürtüleri izin vermiyor olabilir
Karşına al konuş öncelikle bunun bir sorun olduğunu oda kabul etmedikçe bir çözüm bulmanız imkansız iletişim anahtar kelime..03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim, terapiste gitmek icin nasil ikna edebilirim esimi, buda ayri sorun.
- +1 yıl
konuşmanız gerekiyor
iletişim elzem..
iletişimsizlik var görünen o ki..
Soran+1 yılEvet kendimi cok iyi ifade edebildigim soylenemez
- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik aynı evde yaşamaktan ibaret değil tabiki
Eşin duyarsiz ve duygusuz davranıyor yaptığının farkında bile değil. Sen hu durumdan şikayetçi olduğunda hiç birşey den memnun olmuyorsun diye üstte çıkıcaktır seninde dediğin gibi
Kararlı bir şekilde konuş eşinle bu şekilde daha fazla zamanını harcamak istemediğini eğer bir şeyleri değiştirmek için bir çaba sarfetmessen bu evliliği bitirmek zorunda kalacağını başka bir yol bırakmadığını konuş.
Seninle mutlu değilse senide mutsuz etmeye hakkı yok bunu bilsin03 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim, dediginiz gibi alacagim cevap aynen soylediginiz gibi. Birde inatciki, soylediklerimide yanlis anlayip ayrilmak icin bahane uyduruyorum zannedecek.
- +1 yıl
Ne zannettiğini umursama biraz düşünsün hatalarını.
Soran+1 yılUmarim oyle olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Evet, bahsettiğiniz üzere ilgi ve sevgi göstermemek evlilikte büyük sorun. Bu sorunun çözümüne gelince onunla konuşun, dilek ve isteklerininizi net bir dille ifade edin. Hatta bu konuyu şaka ile karışık eşinizin annesine söyleyin, destek isteyin. Zaten yeni evlisiniz size 1-2 yıl çocuk yapmanızı tavsiye etmem sonuçta olası bir boşanmada işler zorlaşır. Size derim ki eşinize kendinizi ifade edin ve şaka ile karışık olayı eşinizin annesine anlatın. Bir iki sene sabredin değişme olmazsa kesinlikle boşanın sizin için daha iyi olacaktır. Ayrıca burdan bu konu hakkında kimse ile özel olarak konuşmayın niyetleri farklı. Bir sorun olursa arkadaşlarınızla ve uzman kişilerle konuşun.42 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yardiminiz icin :)))
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yıl
Annenin evine git
Unut gitsinAyrıl kurtar kendini uzak dur değmez uğraşma bırak peşini Takma kafana seni sevmeyenler O üzülsün sen asla üzülme aslada affetme
Boşverdeğmez unut gitsin
Takma kafana boşver Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın42 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Sende sağol iyiki varsınız
+1 yılMerhaba,
Alın karşınıza konuşun, erkek hareketten anlamaz.
Kendileri bir sorun görünce tak tak söylüyorlar, bu şekilde olmaz, konuşun;
👉Canını sıkan bir durum mu var?
👉İş ile ilgili bir sorun yoktur umarım?
👉Arkadaşlar, aile ile aran nasıl?
Bunlarda olumsuzluk yoksa
👉Evliliğimizle ilgili ne düşünüyorsun?
Ve son
👉Bana neden böyle davranıyorsun? Varsa bir sorunumuz ya konuşalım ya da... (susun)
"Ya da ne!"
👉Uzmanından yardım falan alalım.13 Yorumla
Soran+1 yılSimdiye kadar okudugum en faydali yorumdu cok tesekkur ederim!
Birde hislerimi soze dokmek konusunda iyi degilim buna ne tavsiyeniz var? Onunla konusmak icin lazim olacak..- +1 yıl
Rica ederim, his yok! Bam bam bam😃
Sadece meraktan soruyormuş gibi yapın. Hislerinizi önemseyen zaten böyle yapmaz ki. Hislerinizi belirtmeden... "sen istediğin gibi davran ben sensiz de olurum ama meraktan yani ne bu hareketler?" Mesajı vereceksiniz. Hislerinizi sakın ön planda tutmayın şimdilik.
Soran+1 yılSupersiniz 😁😁
Zamanında sevgilim için atnı şeyleri hissetmiştim sende ona onun davrandığı gibi davran bir süre ve kendini meşgul edicek şeylerle ilgilen seni merak etmesini sağla yani o senin üzüldüğünü bilmiyomu sanki tabikide biliyo malesef bunlar anlatmakla sormuyo ama diğer yorum gibi laf arasında sormak çok mantıklı bir sorarsın iki sorarsın hala aynıyda bu olaya çok takılmamış gibi davran o nasılsa ssnde ona karşı öyle ol umarım düzelirsiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim, Şu an tam olarak bunu yapiyorum ama hem onun davrandigi gibi davranip hemde araya kusluk koymadan yapmam gerekiyor bunu. Umarim ters tepki yapmaz
Bak ciddi söylüyorum sana tavsiyem sakın hamile kalma çocuk yapma. Sakın bak. O cocuk seni magdur duruma düşürecek dahada yoracak çunki ilgisiz bi eşin var ve yalnızsın. Ayrıca ilişkiniz nasıl bilmem ama büyük ihtimal şu 5 dk lık olaydır. Kısacası böyle gider ezilen ve yalniz kalan taraf sensin. Sana siddetle söylüyorum, SAKIN ÇOCUK YAPMA
23 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim, umarim yanlislikla felan kalmam bende henuz istemiyorum
+1 yılsenin icin yanlis secim olmus.
bu tur seyler cok olagan. ayni dert bende de var. sadece ihtiyaclari icin para istemek icin sempatik takiliyor. onun disinda odun11 Yorumla
Soran+1 yılSanada kolay gelsin!
- Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılEşin evlencek kadar olgun değilmiş bence.
İnsan evlendiği kişiyle sohbet muhabbet etmezse onu opmezse sarılmazsa ne diye evlenmiş o zaman bi cicekle de evlenebilir di 🤔01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorummm, kendine yetiyor demekki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz cilveli olacaksın giyimine makyajına dikkat edeceksin ozaman sana bakmaya başlar
10 Yorumla sal gitsin dönerse senindir :-) kendi haline bırak cezalandır
10 Yorumla
+1 yılyeni evlenmiş biri kadınına bu kadar ilgisiz olmamalı bu çok kötü
10 YorumlaOnunla konuşmadığın aürece devame der birkaç gün ilgisiz davran hiç konuşma bile yanında oturma aynı yatakta uyuma falan yanancı gibi davran anlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ilgisiz olunca o daha cok ilgisizlesiyor ya
+1 yılBence sevgi kalmamış hemen ayrılmalısın bence çocuk yoksa bi işin varsa ayrıl bir erkek eşine tapmalı kul köle olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen kestirip atmak kolaymi ya
- +1 yıl
Ne yapsan düzelmiyor diyosun demek ki sevgi yok başka kadında olabilir ya da meyili
+1 yılSevginin beş dili kitabını almanı ve okumanı tavsiye ederim. Aranızda ki düzelmezse bir çift terapistine gitmenizi tavsiye ederim.
03 Yorumla
Soran+1 yılYazari kim acaba?
- +1 yıl
Gary chapman yazarı
Soran+1 yılCok saolun!!
+1 yılZor bir durummuş cidden. Bunu konuşmak lazım başka türlü nasıl olur bilmiyorum. Ama tecrübeli kişilerden ya da çift terapistlerinden yardım alırsan daha iyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum terapiden baska yol goremiyorum
+1 yılkadınlar sıcak erkekler soğuk sever kitabını okuu, uygula
11 Yorumla
+1 yılMaskelenen insanlarin, bu tür sürprizleri olabiliyor.
09 Yorumla
Soran+1 yılKeske anlayabilecek aklim olsaydi
- +1 yıl
Değersel anlamda hoșlanmam, fakat " denemeden almayin șu adamlari " diyen doktor arkadasim hakli çikiyor ya. Can sikici bir durum...
Soran+1 yılBencede hakli ya, halime bak
- +1 yıl
Birkaç yol var. Devam için evlilik danișmani psikolog , çift olarak gidebilirsiniz. Ya da çocuk henüz yokken bu duruma bir son verebilirsiniz.
Soran+1 yılDanisman istiyorum ama iyi birini bulmam lazim
- +1 yıl
Bulunduğunuz kentte bi araștirin, belki kurtarilabilir ilișkiniz. Nerede yașiyorsunuz bilmiyorum belki yönlendirebilirim. Tanidiğim arkadașlara.
Soran+1 yılBenim icin online olsa daha iyi, o yuzden nerde oldugu onemli degil aslinda. Tesekkur ederim cok :)
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Ne mutlu size, çözüm odaklı olmanız takdire şayan, keşke eşiniz de şu satırları görüp, bu özveriyi biraz olsun farketse... Belki çok daha hızlı ilerlenir, kim bilir...
+1 yılMaddi durum konusunda bir sorunu var mı ? İs imkani ne alemde
010 Yorumla
Soran+1 yılHic bir sorun yok
- +1 yıl
Yani iş stresi olabilir kafasi doludur eve gelince rahatlıyor dur.
Farkinda bile değildir senin ilgisiz kaldığının.
Çocuk düşüncesi ne alemde
Soran+1 yılEvden calisiyor zaten cok yorucu bir isi yok, bu sekilde cocuk istemiyorum. O istiyor ama ben ne zaman hazir hissedersem
- +1 yıl
Acaba şu an istemiyor olmana alınmış olabilirmi?
Birde cinsel hayatınız da hiç bir sıkıntı yok dimi.
Yok derken istedigi zaman olmasi değil ya da senin istedigin zaman.
Karşılıklı aniden , arada birbirinize supriz vs
Soran+1 yılEvet cinsel acidan sorun yok, hep ondan bekleyen biride degilim. Cocuk meseleside degil, oda tatile felan gidelim once diyor zaten
- +1 yıl
Kanks sen biraz abartıyor olabilirsin.
Burcun akrep mi :)
Yani 7/24 ilgi erkeğin yapacağı birşey değil birde siz hatunlar bazen esden cok kanka arıyonuz kendinize
Soran+1 yılOha gercekten burcum Akrep😅😅😅 Bu kadar olur😁
Nerden bilicem ama benmi abartiyorum. Ama hersey anlattigim gibi ya..- +1 yıl
1 akrep de bende var :))) Kokunuzdan anlasilirsiniz.
Ya herşeyinizle mükemmelsiniz ama sorun şu ki.
Sevginizde dibine kadar ,
Öfkenizde dibine kadar,
1 restoranta güle oynaya gidersiniz heleki 1 şey yanlış olsun ne bileyim servisi beğenmeyin, yemek göze hitap etmesin vs 1 anda dünyanız kararıyor.
Sizin olduğunuz yerde allahin kuluna ilgi gösterilmeyecek.
Soran+1 yılEvet ya maalesef sevdimmi tam nefret ettimmi tam. Cozum varmii pekiiii ya😅
- +1 yıl
Çözüm tamami ile ayrıntıları dikkate almak.
:)
Olaylara genel değil en ufak ayrıntıları ile dikkat etmek.
Ya aslını istersen bir akrep olarak benimde sana sormak istediklerim var.
Özel den.
Cevaplarsan cok sevinirim
+1 yılOnca zaman tanıyamadın mı hayatında ki bu adamı yaa. Eşinde ne tuhaf bi adammış anlattığına göre
01 Yorumla
Soran+1 yılAyni evde yasamadan nasil anlarki insan
Hak ediyorsunuz kusura bakmayın sizi seven birine varamazsınız sonra dert yanarsınız
00 Yorumla
+1 yılcinsel hayatınız kötü galiba iyiyse niye bunları sorun yapasınız ki
00 YorumlaBen evlenecem de karıma böyle davranacam tarih yazmaz böyle biseyi 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Sende onunla ilgilenme yokmuş gibi davran normale döner
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 779 cevap paylaştı. İlgi bekliyorsun soguk olacaksn pesınden kosar o zaman
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce durum nasıldı peki? Her konuda yani illaki bir yakınlaşma olmuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyiydik, cooook coook yakinlasmadik ama daha cok eglenirdik beraber
Sevgili veya nişanlolık süreciniz ne kadar sürmüştü
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene surdu bu kadar soguk degildi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgisinden şüphen yoksa neyin peşindesin kardeşim çocuk gibi ilgi budalası olma
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlattiklarim ilgi budaligigimi
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Sevgisinden eminsen gerisi hikaye
Oturun güzel güzel konusun sana bişey sormak istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBuyur sor
+1 yılOnunla konuş içini dök bunları onada anlat ve malum seylere yenilik getşr
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum, konusma bicimini ayarlamam lazim
- +1 yıl
Önce konusarak halletmek lazım olmazsa basının caresine bakman lazım her insanda konuşma biçimi uslubu degişir ona göre önceden dusun ne konusacagını ayarla konuş
+1 yılSeksş ol ınu kıskandır mesela murat bey bana çok kötü baktı vb de
00 Yorumla
+1 yılevlilik böyle bir şey zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılYaa, herkes ayni seylerimi yasiyorr..
- +1 yıl
%90 benzer %10 da er ya da geç yaşayacak:)
Soran+1 yılAhhh ben con erken yasadim ya😅
- +1 yıl
evet çoğunlukla 3 vakte kadar yaşanır: 3 ay 3 yıl 33 yıl :) hangisi olursa
Soran+1 yılIcim rahatladi desem bilemedim :)
- +1 yıl
en şanslılar: 3 ay veya 33 yıl sonra bu manzara ile kaşılaşanlar
+1 yılSevgiliyken de mi böyleydi?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayir ozaman daha iyiydik
- +1 yıl
Değişmesi kötü olmuş eğer o zaman da böyleyse neden evlendin diyecektim.
Soran+1 yılOzaman evlenmezdim ki, keske anlayabilseydim
- +1 yıl
Ah keske..
Soran+1 yılKeskee
Gizli Üye(18-24)+1 yılSosyal mesafeye dikkat ediyodur
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılKarşına al konuş
10 Yorumla
+1 yılDüzelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNedennn
+1 yılPasif mi kaliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman kendi halinde daha mutlu. Ben +1’im hayatinda sadece.
- +1 yıl
Degişikmiş
Soran+1 yılEvet :(
+1 yılişin zor.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Ciddi bir şekilde konuş böyle gitmez.
+1 yılBoşan ilgilenir senle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılvardır kırığı
00 Yorumla
+1 yılİstk attm
05 Yorumla- +1 yıl
Ne diye?
- +1 yıl
Sana atmadım, sanane?
- +1 yıl
❗ insanda biraz utanma olur ya kadın evli kafanıza girebilecek mi?
- +1 yıl
Senin gibi sığ görüşlü, ben bilirimcileri adam yerine koyup cevap bile vermem, ama sen ne canım bi şeysin bilip bilmeden saldırıyorsun, sor bakıyım özelden bi terbiyesizliğim olmuş mu, neden istk attığımı bilmeden hesap soruyorsun kimsin sen lan? Haddin olmayan seylere burnunu sokuyosun.
- +1 yıl
Bi daha seni alakadar etmeyen ve bilgin olmayan konularda kimseye hesap sormaya kalkma kimseye. Daha küçüksün bi b. k bildiğin yok ahkam kesmeye kalkma, hele ki bana. Uza günaha sokma beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılburcu ne
11 Yorumla
Soran+1 yılIkizlerr
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Büyük geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Konuş onunla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılBunun sebepleri var
08 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Seninle evlenmeden sevgilisi olabilir
Soran+1 yılVardi zaten bana gecmisini anlatti ama yillardir kimseyle cikmadi
- +1 yıl
Yalan söyledi ozaman
Soran+1 yılBilemicemki bunu
- +1 yıl
Belki yatakta seni iyi bulmuyor
Soran+1 yılBilmiyorummm